Det är bra när det är bra


Måste bara säga att denna helg vart så bäst. Det har bara vart en massa chill & spontanitet. Men jäklar vad bra. Har inte behövt vara ensam ett endaste dugg dessa 3 senaste dagar, bara med finaste Amanda & faceplantar-t, hehe. Jag älskar det, att bara vara, & det med en finis. Så jag har mått alldeles superbra de senaste 72 timmarna, hoppas att ni haft en kung helg också. Vart ni än är. Nu blir det such & sen lite läsa, imorgon ska jag upp strax efter 6 & sedan jobbajobbajobba. Krama lite på mina söta gamlisar jag inte sett på så länge, hihi. Ha det bäst mina fina♥

Sommarn är bäst ingen protest!

Slänger just i mig lite frulle - mannagrynsgröt. Jevlar va det är gott. Ett nytt craving tror jag. Förövrigt, vad det gäller mina matvanor, så har min mor lagt sig i & påpekat att hon minsann tycker att jag linär mig på helt fel sätt. Jag kan nog inte riktigt beskriva hennes min/blick hon gett mig då hon suttit mitt emot vid matbordet & tittade oförstående & uppgivet på mig då jag glädjefyllt stoppat i mig pasta med endast chilisås. Det funkar, & jag har ju vart sugen på sånt liksom. Att jag ätit endast stipes vid några tillfällen ska hon inte ens få veta. Haha. Jaja, jag har konstiga matvanor & ännu konstigare perioder då endast en viss sak verkar intressant att äta. Det har legat en hel vatten melon här hela helgen, som jag inte ens rört. När hände det senast? Neh, nu är det fortfarande pasta & nykomlingen mannagryn som gäller! haha, usch. Förövrigt så har jag älskat sommaren + ledighet i en snygg kombo denna helg. Jag älskar också att Amanda vart ledig med! Så henne spenderar jag mina vakna minuter & timmar med. & fan vad fint jag mår. Snart ska vi ut till stugan, så jag ska väl skynda på lite. Det blir sol & bad. Vi har blivit lite bruna också, d e nice. Sen så var Sebastian Hohental här nyss & spanade in våra granntomter, för den som ville anteckna. Finns alltså björkar & sly på en igenväxt tomt för utgångspris 900 000 :- för den som känner sig manad :) Men antar att den grabben har lika mycket cash som det växer grässtrån där ändåså. Hmhm. Nu ska jag sätta punkt så hörs vi snart igen. Jobbar f.o.m 7.00 imorgon så får snart landa i verkligheten igen, men tills dess ska jag njuta av nuet & min sommar-dags-dröm. Fan va fint.

pussiduss♥

Yummi

Efter en pn, som i & för sig säkert var behövlig & jävligt nice, så är jag lite piggare än man borde vid denna tidpunkt. Har bakat en bpaj som jag nu trycker med lite vaniljsås, strax innan 23 på kvällen, fiiint. Har betalat räkningar också. Så det lilla som for in på kontot har krymt en aning. Trode summan skulle bli lite högre då det känns som att jag jobbat & jobbat på senaste. Men sen såg jag att jag bara jobbade ynka 36h i juni månad, & då känns plötsligt summan nice! Hoho. Hur som, ska väl fläska vidare med något playavsnitt intill tboy som intagit min kudde i högsta snarkning. Är lite avis på Kim & Micke i bakhuvudet också, dem som drar ner till kroatien imorgon & har inte mindre än 3 hela veckor av sol, bad & semester framför sig. N to the ice på den. Tillbaka till paj. ♥

Leverans



Igår ringde en leveranspalt till mig & ville komma förbi med varor. Men inte var jag hemma, & inte var någon annan det heller. Så det fick bli som så att han kom förbi jobbet. Skriva på en nymodernlig manick fick jag göra, stil likt en 4 åring på ett ungefär. Haha. Så det jobbades alltså igår, sen blev det stan med Kim där vi hittade Petra också. Lite glass & lite prat med bardomsvännerna vart det. Det var ett tag sedan jag var ner & gick runt. Vädret var nice & gatorna fyllda med turister, med en glass på det, så var det väl som en sommardag i sig. Hittade en söt sak som visst skulle vara en klänning. Ja ni vet, cremefärgad & lite spetasaktig sådär. Lite jag, eller mycket. Halva priset, hej dig tar jag - tänkte jag. & så fick det bli, men inte mer. Brabra. För senare skuttade jag upp för trapporna i trapphuset ovanför Ica. Amandus var hemma från sin egna lilla road-trip, & jag var gladis. För oj, jag har saknat denna dam. Det blev en sväng förbi donken - mina cravings just nu är fortfarande pasta eller stripes. & sen rullade vi till Orsayran. Där trampade vi runt & tittade, eller lyssnade, eller både & - på talangfullt folk som stod efter gatorna med sina instrument & röster. En av dessa var Anita, & jag förstår nog vem Amandas röst- & musik ådra kommer ifrån ;P För att - innan damen stack mot både väst- & östkust så fick jag mig en liten konsert. På en bänk, en sommrig & ljummen kväll på Kajen. Mh, tänk om ändå jag kunde!


Ta tag i saker

Jag har nog en del saker att ta tag i. Mindre saker- stora saker. Roligare & jobbigare. En såndär småsak som egentligen inte hör till den stora klungan var i allafall att jag tänkte för en gångs skull tömma kameran på sitt innehåll. Men nei, jag hinner inte. Ska klä på mig & ganska snart dra iväg mot jobbet. Först förbi Maxi för att hämta lite smått & sen ta en promenix med t innan passet drar igång. Han får följa idag, han får följa hela veckan, faktiskt. Så det blev inget med det denna gång heller, fyfy. Men hann dammsuga & städa undan här lite i allafall. Alltid något. & så dendär boken jag börjde läsa igår då, den e så bra. Dessutom bjuder världen på lite solsken idag, känns inte illa det heller. Jag behöver lite solenergi.

hejj sålänge♥

Goddag

Jo, igår då. Blev inte riktigt som tänkt. Ingen tripp på stan & ingen träff med någon finis. Jag sov länge, jag segade runt bara för att jag kunde, & så blev det en lång pn på det. Sen så regnade det, & efter en titt på kvällsnyheterna & ännu mer tråkigheter från Norge blev man lite mer nedsjunken i soffan. Så minuter gick & bildade sina timmar. Jag fastnade lite framför symaskinen. Det blir nog ännu ett spetslinne - för jag har en massa spets över. Så, varför inte? Om vädret håller idag så är det i allafall sagt att jag & Lislus ska ta en sväng ner på stan. Som det ser ut nu är det lite halvt om halvt ostabilt. Men man får hoppas. & så var det den 25'e dag också. Hej lön!


27 club



Jim Morrison, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Curt Cobain & nu även Amy Winehous. Tråkigt & ungt på alla dessa talanger, & vad är det med den åldern? Siffran 27. Mer tråkigheter i denna vecka & detta inlägg, med allt i Norge. Illamående & bara jävligt besviken på mänskligheten, är vad jag kan känna. Även där en massa, alldeles för unga & oskyldiga liv.

ZARA




Det där med rea är ganska så nice tycker jag
559 :-  149:-

Jag ska sova som bara mmmh

Somnade inte först än efter 2 nångång inatt. Sen upp & jobba mellan 7:30 -21:00. OJ, vilken gäspig & trött tjej det var. Men efter jobbet drog jag tändå till Hånåkni & D's altan, där blev det att bara sitta & titta på henne & Lisa. Inandas & känna annat än lite för mycket ensamhet som prytt min omgivning, tankar & känslor på senste. Bara det lilla - & så mycket bättre. Imorgon blir det sovis & dusch. Jag är ledig & ska ta mig ner på stan kanske. Sen fortsätta ta vara på denna lediga dag i form av sällskapande kring människor. Mh.


För en vecka sen & idag

Tiden går så fort. Det var nyss fredag? Det var nyss jag jobbade kväll & hade lördagen med 13h pass framför mig? Det var ju alldeles nyss jag satt mig & förstod att det faktiskt är helg. Helg med inte allt för mycket att se fram emot, helg mest bestående av jobb. & ännu en gång så är inte det haken. Utan änni en gång, där emellan alla jobbpass, får jag smaka på ensamhet & en massa saknad. Än en gång får jag hata det & känna i hela kroppen, inifrån & ut, att fan - det är något jag hellre lever utan. Var det inte nyss?

Kunde heller inte prata i telefon med M idag. Sakna. & hoppas vi på ett eller annat sätt ändå snart hörs.

Blir inte sömn på ett tag, men kan ju säga gnatt i allafall. & tanterna på mitt jobb är urgull ändå. Att få höra att man är fin & snäll, eller härlig att prata med, om dagarna - det är i allafall något jag kan leva en stund på.

pusspuss&puss♥

Denna torsdag

Jag har sovit en massa. Rakat tboy & även kapat mina egna längder rejält, lite spontant sådär ändå. Fick lust, fick för mig, för ett tag sedan & då kan det bara inte släppas först än det är gjort. Men att jag blev nöjd ska också skrivas. Sen har jag suttit ute i solen litegrann, lyssnat till p3 som är sådär bra att ha i radion. Plockade lite vildhallon som jag sprang på i skyhöga buskar, samt fyndade jordgubbar & svarta vinbär i landet. Sen så har jag sprungit runt i de nya skorna också, känt in dem så att säga. Är nöjd, förutom att ett av paren är trånga. Men det ska nog gå, så får bli ett par keepers. Att de är sköna & lättgådda trots sina 15 cm är ju ganska mirakulöst bara det. Men vad är skönt efter några timmar? Nej, just det. Nu är det temys under täcket & kanske lite play eller att börja på en ny bok. Oh, svårt svårt.. eller? Vet inte. Känns bara skönt att natten snart kommer & det med sömn. Får se vad drömmarna bjuder på denna gång, inatt var jag på mitt förra jobb. Underligt. Måste nästan traska förbi någon dag, bara för att. Well well, underligt hur text om egentligen ingenting kan påspinnas så lätt ibland. Nu ska jag sätta punkt här i allafall. Lär väl inte gröja tills jag skriver igen. Eller så gör det det, man får se. Ha d fint sålänge♥

Fågel & fjäder




för att jag tycker att det är så fint

nollsju : trettio

Väcktes av telefonen. Min lediga dag förblev inte ledig & ca 20 minuter senare var jag på jobbet. Tur det, inser jag nu. Att spendera en dag i min ensamhet hade sugit hårt. Slutade 15.00 & rullade hem, sedan åkte jag till Maxi & hämtade ut nelly-paketet. Jag trampar runt i cirklar & känner mig rastlös. Har sysselsatt mig med städning för att försöka hålla tankar borta. Men jag är rädd för att det inte hjälper allt för bra. & när det inte riktigt vill bli rent, eller saker inte har sin plats - för att de helt enkelt saknar det & står på varandra, blir jag bara frustrerad. Jag måste hitta något litet projekt idag jag kan lyckas med, eller åtminstone känna mig lite nöjd med. Annars blir det ingen bra kväll. & vad jobbig jag känner mig. Men det känns i hela kroppen. Från halsen till huvudet. Mest.


Trode jag

Skulle just till att gå ut & gå med t. Men så bröt ovädret loss & nu väller det ner vatten från himmelen. Uttrycket spöregn räckernog inte ens som beskrivelse. Så, det var nog bara tur att vi inte gick ut några minuter tidigare & hamnade mitt i alltihop. Däremot var det synd att vi inte gick för en halvtimme sedan då solen fortfarande var framme.. Jag är ledig idag & fick en sovis imorse. Eller kompensation för alla de gånger jag vaknat under natten. Nä, drömfångare släpper minsann igenom all skit. Tyvärr. Känner mig trött & seg just nu också. Ska kanske prova mig på en pn strax. Annars har det städats & sytts idag. Känner inte för något speciellt heller. Ungefär att gosa ner mig i sängen med en bok, myskolla film, & kanske att ha en vän att plocka fram. Saknelisaknar.


Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Jaa. Jag ger lite smått upp om dendär sommar-&-sol-drömmen man gick & bar på. Det blir nog inget sådant, inte här. Ack denna svenska sommar.. Annars så fortsätter jag bara att vara dagvild. Känns väl inte som att jag gör så mycket mer än att gå mellan sängen & jobbet. & när man väl är ledig så är ju inte riktigt någon annan det. Saknar mina finisar lite. & lite till. Ih. Tänker på detdär med framtiden & hösten också. Går väl inte att låta bli när man dag för dag känner hur sommaren dras tillbaka & låter det kalla ta över. Så lite suckande & grubblingar från min sida nu då. Även lite rädsla, eller mest sånt, kanske? Hur som. Blev en vända till tygstugan efter jobbet, för jag tyckte att det var en bra grej, att sitta & sy när regnet öste ner där ute. Dock var jag så trött att jag föll in i en pn efter maten när jag kom hem. Sov nog i över 2h. Välbehövligt. När jag slog upp ögonen hade solen kikat fram & lös med sin närvaro. Så det var ju kul att man fick lite ljusceller, hah. Har fixat & sytt en långklänning & jumpsuit för den som ville anteckna. Imorgon är jag ledig. Vet inte om det finns någon eller några planer. Det får visa sig. Inte att gå upp klockan 06.00 i allafall.


realisation


Blev lite hemklickat från nelly.com. Sommarrea & halva priset, plus att det även är fri frakt så jag kan skicka tillbaka så gott som allt om det inte känns nice. Kan väl inte påstå att jag tycker att skorna gör sig för bra på bilderna ovanför. Men får väl ge dem en chans IRL så att säga.. Annars då? Fått sova ut skapligt. Var svårt att somna & varva ner igår kväll. Blev lite sms'ande som kompensation för ensamheten min lördagskväll & så sydde jag klart detaljen på ryggsäcken. Idag skulle jag egentligen vara ledig med det blir jobb i allafall. Så, ska ta en kroppis & sen är det dags att rulla iväg. Trevlig söndag på er♥

Trött, tröttare, jag

Isch. Trots nästan 10h sömn inatt var kroppen blytung imorse. Tog en tripp till Orsa med sedan igår hemkomna mama. Jag & tboy är altså inte ensamma hemma längre & till hans glädje slipper han följa mig till jobbet mer. Fast själv tycker jag att det var bra, han fick ju mycket motion. Där ligger haken. Hur som, ångrar att jag inte låg kvar i sängen någon timme extra istället.. Är så trött att jag skulle kunna somna direkt bara jag försökte. Eller så vaknade aldrig min kropp riktigt. Ögonlocken är liksom tunga & jag tror jag får leva utan reflexer idag. Att vädret är som det är dagen till ära gör inget så mycket bättre. Trötthetskänslan förstärks istället ganska maximalt. & att vara trött då, det är vi väl alla. Jobbar man & måste vara aktiv både fysiskt & psykiskt flera timmar om dygnet, flera dagar i veckan blir resultatet såklart en viss trötthet. Men dethär är ändå inte jag, inte riktigt till 100%. En biverkning/nackdel till följd av min medicin jag äter var dag är denna trötthet. Den finns där & det kommer den att göra så länge jag behöver medicinen. & det är ett tag till. Det stör mig, visst gör det. Jag tycker inte om att känna mig trött & hängig. Men så är det & det är vad jag får offra för att få det medicinen ger mig. För det är inget jag är redo att lägga åt sidan ännu. Det ska jag inte, borde inte, får inte. Inte ännu. & då det ska ske så är det ändå en process som kommer att tunnas ut succesivt i veckors tid. Så det är jag & min trötthet just nu. Jag orkar mindre än vad jag vill. & det är inte lätt att förstå det som händer i min kropp eller ens möjligt för den som inte påverkas av något som jag av det. Så det var det. Inte riktat till någon speciell detta. Ville bara skriva av mig & peka ut anledning till att jag känner mig som en outvilat packåsna. Usch för trötthet. Nu ska jag skrapa ihop lite energi & dra till jobbet. Ganska bra med sysselsättning & lön för det en dag som denna ändå.

Puss på er♥

Hallihallå

Det regnar idag, egentligen spelar det inte för stor roll då jag ändå jobbar mellan 14:30 - 21:30. Dock måste jag gå ut med t innan jobbpasset eftersom att han är med mig till jobbet denna vecka då vi är ensamma hemma. Promenixa i regn till följd av blöt hund känns la sådär. Igår jobbade jag samma tider. Innan var jag ner på stan, hittade lite smått & gott på röda korset (som förövrigt visade sig ha 50% på allt, hur billigt?) hittade bl.a ett syprojekt i form av en långkjol, en kavaj & 2 tjockiströjor. Inne på hm handlades det fjäderörhängen & en oversize kofta, lite jag sådär på det med. mer än så hanns det inte med, eftersom att jag även var in på tygstugan innan & handlade en rem som ska sys fast på min ryggsäck. När jag kom hem från jobbet igår kväll satte jag igång & sy. Skulle dock sy 3 par shorts som papa skänkt mig. Hela jeans dvs som jag fixat om. Dock på tok för stora, men efter lite syende & klippande blev det ganska så nice. Dock hann jag bara in på det tredje paret då nålen gick sönder.. bytte nål men den ville inte riktigt jobba ihop med undertrådet. Så det blev inget klart tredje par & jag kunde inte sy till min ryggsäck heller. Imorgon är jag ledig & ensam, + att alla andra jobbar. Tänkte att jag skulle använda dagen till att sy då, men får väl se om det blir något av dendär jäkla nålen. Hur svårt ska det vara? Att sy är ju annars en bra sak för mig. tiden går & jag håller mig sysselsatt. Blir aldrig förbannad hur fel det än kan gå heller. Kanske bra att jag bytt ut min städterapi lite? hur som, blir att halsa te & sedan bege sig mot stan - om jag hinner. Hade tänkt att köpa dendär galet fina lampan jag är materialistiskt kär i. Den som är äckligt dyr också.. Vi får se. Ha'et gött ♥

ja nä vet inte äsch

godnatt ♥

After eight



Fixat upp mina nya gardiner, vilket bl.a innebar att stå & stryka i över en timma. Om jag hade ont i handleden strax efter, haha. Nu är de uppe i allafall & värt mödan var det väl. Annars har jag sovit lite smått dagen igenom & också pratat & pratat med Mandisen i telefon. Jag gillar minsann att prata i telefon jag. & ÅH vad jag kommer att sakna dig då du försvinner ur Sveriges gränser. Just precis nu sitter jag inne på min andra kopp te, nu är det choklad & tidigare var det polka. Gjorde nog bra inköp på marknaden igår tror jag. Nu blir det solsidan & sen dusch. Imorgon är det bara att stiga upp tidigt & skjutsa iväg mor till järnvägsstationen. Sen ska jag nog ta en tripp förbi tygstugan & stan innan jag & tboy sticker till jobbet. Det var väl bara det antar jag.


Vin!


Drar upp till K nu & drar igång en liten förferre oss emellan. Det blir vinpimpling, oh så taggad jag e då! har dragit på mig min egensydda klänning & trotsar mina hemska flagningar, det är trots allt sommar & varmt! Mums på det. Härligheter. Förövrigt har jag inhandlat mat för mina ensamhets-dagar nästa vecka & sprungit på marnad med Amanda. Inhandlades te och små porslingburkar, lite jag sådär. hehe. & så detdär med cam. Att försöka få ett foto som ska se ut jag-vet-inte-vad är visst inte min grej. Så det fick bli en liten bägaren-rann-över-jag-pallanT där på slutet. & så grattis Bulan 22 år, som ska firas ikväll ju! :D Ha en kung lördag babes♥


Mot åskmolnen

Idag har jag vart ledig. Jag har sovit ut, ätit en brakfrulle, klippt gräs & svettat sönder gräsklipparen på samma gång, beundrat & kärat ner mig i mamas underbaringar till tröjor, snott/tjatat till mig en ut av dem, ätit nudlar & melon, fast såklart inte på samma gång, så har jag också städat undan & duschat. Däremot har jag inte rakat tboy vilket jag hade tänkt. & när dagens höjdpunkt skulle bli av - att träffa kim - så hann vi inte ens peta i oss våran glass vi köpt, där under den stora björken mitt i tingshusparken, först än blixt & dunder började slå omkring oss, & med det en storm fyllt med stora regnadroppar.. Mitt i öset fick vi slänga glassarna bakom axeln & trampa iväg mot närmaste skydd. Vattnet forsade längst gatorna & när vi kom fram till ljungbergs i ren desperation möttes vi av en översvämmad entré med torrt innhåll. Varken jag eller Kim var utgångs-klädda eller det tillfixade på något vänster. Så där stod vi bland alla alkoholpåverkade mer eller mindre rangliga & kände oss smått missanpassade. Hur som, så fick vi i allafall en liten stund & ett minne i bagaget. När det väl slutat regna efter ett tag åkte var & en hem till sig för att få av det plaskblöta. Nu får man hoppas att ingen förkylning ska gro. Imorgon blir det nog i allafall utgång, trots att jag för mindre än en vecka sedan svor dyrt & heligt att jag inte skulle dricka igen på ett tag då jag var påväg hem från Blge & min mage & huvudet ville döda mig. Men något säger mig att det skulle bli nice. dessutom är det ju inte alltid som jag vart/är pepp på detdär med alkohol, så när det händer så tycker jag själv att det är mycket roligare. Att supa för andras skull eller göra det till något spontant eller tvång, fungerar inte ens med tanken. Tur är väl det. Nu har jag smällont i huvudet istället. Blir lite play från sängen, med mina tända vanilj-ljus & ensamhet. Isch, jag tycker ju fortfarande inte om den. Men är ganska tröttis, turen ikväll blev nog ganska kostsam energimässigt. Så sen ska jag sova tungt, vilket jag inte verkar ha problem med heller, hehe.


Nattinatt skrutts♥

Ledigt

Mwah. Vet inte riktigt hur jag ska säga att jag känner mig idag. Dagvild som gamlisarna på jobbet är jag. Jobbat har jag sedan den dagen jag kom hem från blge, där emellan har jag försökt träffa lite folk, sovit & städat. Har väl prickat in alltihop, men jäklar vad rörig jag känner mig idag. Efter jobbet idag kom jag hem & la mig en liten stund i solstolen, men det var visst inget jag var sugen på. Efter den bokstavliga brännan på p&l & de schnygga flagningarna efteråt känns det som en bränna ner i soptunnan. Blev att sova istället - i 3h. Nu har jag gått runt i morgonrock i snart 2h, i brist på bättre förslag från mig själv. Jag vill egentligen bara kura ner mig igen, förhopnningsvis kan jag gå upp tidigare imorgon & starta mina lediga 3-dagars bra. En tripp på stan kallar på mig, eller bara att hänga i solen med någon finis & en glass i handen. Typ. eller åka runt på marknader & loppisar, owh. Lite så. Men många jobbar ju även om just jag råkar vara ledig så vi får la seee. Det var det, nog sagt från upp-&-ner-A för ikväll då.

hejjhejj♥

inhale exhale



den andra

tjena-a

& så var man sämst på att ge något livstecken här då. Anledningen är P&L & jobb. Jag har knappt hunnit sova eller ens duschat, så den anledningen får väl duga då. Idag har jag jobbat två pass, & där emellan drog jag hem & damp ner i sängen för en pn - trött tjejj. Snart lär jag lägga mig igen för imorn är det bara att skutta upp strax innan 6 & se glad ut. Men jobbar i allafall bara till 10:30 så det gör att allt känns som en klackspark. Så ja, jobb hit & dit. & så P&L, hur var det då? - Brabrabra. Har fått lite färg, sett bra band, umgåtts med fint folk, skrattat, fryst, svettats, åkt bil & tåg, mått illa & mått sjukt bra. Istället med den veckan över så känner jag lite småångest över hur fort tiden ska gå hela tiden. Det är redan 4e juli. Jag vet inte vad jag egentligen tycker om det.

Svamligt & rörigt inlägg. Jag har nog glömt hur man får till en någonlunda sammanhängande text.. Men tänkte mest - som vanligt - skriva ett litet hej. För det är ungefär vad jag egentligen vill & har att säga ikväll.


RSS 2.0