Don't you dare touch my milk

Måste bara dela med mig lite av min syster. Igår när jag jobbade ringde hon & var lite halvbitter. Efter att ha sovit kasst under natten stod hon utanför Åhlens på Stockholms gator & väntade på att dem skulle öppna. Hon hade trott att dem öppnade 10, men sanningen var 11. Precis som i de amerikanska filmerna & serierna avslutar man aldrig med ett 'hejdå' innan man lägger på eller avslutar ett samtal. (hur ofta har man inte tänkt på det & varför?!) Hon började istället inte med ett 'hej' utan 'Jag står utanför Åhlens.. du får bli mitt tidsfördriv..' Visst, jag hade en lugn stund på jobbet så why not. När hon väl kom in i affären kom hon på att  hon glömt sina rabattcheckar hemma. Det blev lite mer gnäll från hennes sida & lite mer lyssna från min. Men det roligaste var ändå det som kom sen, det som nästan får mig att vilja skicka in det som bidrag till David Batras eventuellt tredje bok om folk med sina lappar till allämheten. 'Jag är så jävla trött på att bo i korridor nu. Vi är typ 3 svenskar & resten utbytesstudenter som bara skiter i allt. Igår hade någon till & med druckit upp min mjölk! Så, jag skrev en lapp & klistrade på - touch my milk again and I will rip off your head'. Hahah. Tyckte det var lite kul mitt i alltihop. Så känns det inte som att jag behöver känna mig själv så väldigt bitter. Det måste nästan vara de små sakerna i vardagen som i sin massa & tillsammans skapar möjlighet åt den bitterhet vi ibland kan känna eller då & då bär på. Tänkte i alla fall inte klaga på henne. Det är ok att vara bitter ibland. & nästa gång hon säger att jag är det, eller för seriös, då kan jag minsann påminna henne.

                                                                                  ♥


Lill-lördag


Hela 14h, varken mer eller mindre, har jag sovit. Helt jävla galet. Men förstående, av alla de senaste nätter jag missat & rubbat. Dock gick det ju igenom med lite hjälp, annars hade väl även denna natt lagts i högen bland de andra misslyckade. Men idag är jag utvilad iaf, no shit. Det är dessutom måndag (igen) vilket innebär att jag är ledig. Varje måndag känns lite av en lördag för mig. Eftersom att det är den dag jag är ledig emellan de två jag jobbar innan & efter. dagen är egentligen planfri, förutom en grej jag vekligen måste fixa & borde ha gjort för sisodär 2 veckor sedan. Känner mig jävligt opepp angående det.. Att dagarna går & jag fortvarande inte gör det gör ju inte det hela bättre. Första advent igår också. Jag vill bara ha jul & nyår med allt vad det innebär över. Jag vill att januari & det nya året ska sparkas igång & att tiden ska rulla framåt. När jag tänker tillbaka på hösten så känns det som att den var alldeles nyss. September, oktober.. Kanske lite också för att jag fastnar i tiden & inte reagerar på vad som händer runt omkring. Det finns många anledningar till att jag verkligen önskar att tiden ska gå fort & framåt. Vi får se, hoppas & se.

Förutom att fördriva tiden med jobb i helgen har jag lyckats städa & rensa här runt omkring också. Bra det, nu kan man faktsikt gå in i min garderob igen. Conversen kan inte trotsa snön längre & fick packas in från det de en gång kom ifrån. Hängde även upp mina julstjärnor, & är det något jag gillar med julen då, så är det nog allt dedär med ljusen & lamporna som kommer fram. D e fint d.

                                                                                  ♥


 


Inte så att man orkar

Vet ni? Man blir väldigt kreativt tänkande under nätter då man inte kan sova. Nu får jag inte ut ett ord. Jag tänker på tusen saker samtidigt men inget av det vill forma meningar som jag känner förklarar, eller som jag för den delen kan känna mig nöjd med. Det var iaf en jäkla dålig natt senast. Jobbat hela helgen så är både trött & speedad i detta nu. Men mest trött, med hjälp av annat. Så jag ber till högre makter att jag ska få sova i lugn & ro inatt. & att jag somnar, kanske.

Vi hörs när jag kan ådstakomma någon form av text. ♥


Igår-idag-imorgon

Utan att ha dragit någon notis om det så har jag halvt omedvetet & omenat hamnat i min instängda bubbla nu på senaste tiden - igen. Har jobbat en del, är dagvild & fortsätter att känna som att hela världen står still runt omkring mig. Min tid & mitt liv står på en & samma ruta. Det är så just nu, & jag har någonstans smått accepterat det. Det är vinter, kall & mörk vinter & det är inte mycket jag har kontroll över eller någon påverkan kring. Det är lite skillnader & nytt nu i min vardag också. Sådant som får det ena & det andra att vändas upp & ned, hela jag är emellanåt upp & ned. Men inte mer om det. Jag orkar alltså inte på mig mycket med detdär kring det sociala eller kontakt i huvudtaget. Men jag tänker på er hela tiden, ni som betyder för mig & som är så långt borta.

Jag är fortvarande jag. & ni är alltid ni för mig♥


So I'm breaking the habit, hopefully

För första gången på flera veckor har jag fått smaka på en gnutta hopp. Vet att det inte kommer vara en längre tid, kanske denna dag ut iaf, men gud så sensationellt efter all botten. Allt gör inte ont hela tiden hela dagen idag, det känns också lite fint att den fysiska kraft jag går back i den bokstavligt talat drogning, kanske kommer föra något bra med sig. Tillslut.              

pussN♥


 


The dirt


Skitbra bok, verkligen. Vare sig man skulle råka lyssna på Mötley eller ej. Bra & emotionellt skriven. Många händelser & livsöden har fått plats i den, mer än vad man kan tänka trots att den är fet. Fast med tanke på vilka illvildar det handlar om så kanske det går att diskutera. Det är dock inte ofta jag är nära till gråt av en bok. Nej, brabrabra. Brutal, ärlig & känslomässig på en & samma gång.


Knocked down

Jag får tydligen offra det fysiska, & det innerliga är redan nu i obalans. Jag litar på att det är rätt, fast det känns fel. Jag har inte så mycket att förlora längre. Men visst fan känns det lite orättvist att mista sin fysiska ork i detta drag.


Tacka fan för musik. ♥


Första dagen på början

Kan börja med att säga att filmen var bra iaf, jag har lyckats göra ett bra val på voddler för första gången i mitt liv. Det finns alltså hopp. Inte det minsta en feel-good film dock, men bra för det ju. Sitter just nu obekvämt på mitt hårda golv & bläddrar lite i ett par tidningar som damp ner i lådan någon dag tidigare. Ska väl stoppa i mig något ätbart innan jag städar undan här & sen blir det att sticka iväg & jobba under kvällen.

manakamana♥


Filmis

                                               



Blev ingen sömn trots att jag försökte & det kändes så självklart. Aja.. Vet inte hur jag fått denna dagen att gå egentligen, för att kliva upp tidigare utan att ha jobb eller någon annan speciell plan att utföra under dagen är bland det värsta jag vet. Specielt då jag gått runt & känt mig så dåsig hela dagen. Har druckit en massa te, vilket inte är så ovanligt, & ätit en massa pepparkakor också - det lite mer ovanligt. Men gott, mhm. Sen tog jag mig an Voddler igen. Jag är ju sämst på att välja filmer, men fördelen då man väljer en dålig film som man ska se själv är att man slipper skämmas för det. Skulle den istället råka vara bra är det ju rätt så jävla tråkigt att se den ensam.. hmh. Aja. 'An American crime' blir det iaf. En sann historia & det känns inte som att det är en trevlig sådan. Som 'Changeling' typ, jag blev ganska förvånad över den faktiskt. Men men, verklighetsbaserade historier är sådant  jag faller för.

 


Måndag

Hej där. Måndag igen, känns det inte som att det är måndag mest hela tiden? hmh. Jobbat hela helgen & känt mig lite som en avslagen cola. Inga sovisar & dålig sömn resulterar i att jag sitter nu & inte vill annat än krypa ner under täcket. Eller för att dem tömde mig på 4 rör blod inne på lasarettet tidigare imorse. Jag som redan är klen med det blod jag har, inte lite dom tog för sig måste jag säga. & då blodstrålen fyllde glasväggarna & levde sitt egna liv i dessa rör ville jag bara kräkas. Blod är kanske inte min grej. Jag vet inte, är i varje fall ledig idag & nu vill jag hur som hellst inget annat än sova. Ingen Felix stör ikväll heller, buhu.

Hade♥

teaholic


Inte illa



Imponerande & roande på samma gång.


Simple man


En del av Uppsala



Lite bilder från Uppsala sådär. Inte så fullt meningslösa egentligen kanske, men what the heck. Trode & tänkte ju egentligen att jag skulle knäppa en massa kort under vistelsen där, vilket inte blev fallet. Men dessa bilder sätter ändå fingret på det som hände varje dag typ. Dvs massa te, fikor & en & annan promenix.


Drömmars gap

Sov i över 10h inatt tror jag. 10 långa timmar med konstiga & äckliga, osammanhängande & jävligt onödiga drömmar. Än en gång att jag skriker men inte hörs, så varför inte ta det ett snäpp längre & faktiskt skrika denna gång? Jag blev förvånad av mig själv när jag vaknade & upptäckte att jag lyckats med det. Det andra mysterium är att det aldrig går att komma fram när man hysteriskt ringer '112' i en dröm, inte i mina drömmars värld iaf. Den tredje & sista var ingen ljuvlig historia den heller, att vara fast i en mördares kropp & springa runt i en värld där alla som vet vem du är & vad du begått vill dig illa. Att man måste gömma sig överallt & hela tiden, vara skygg som ett djur. Nä, denhär natten hade mixat gott & blandat av den mest djävulska skit. En sak om man inte minns sina drömmar, en annan om man gör det.

Så, lite halvt förvånad över att vakna strax innan 12 vilket nästan aldrig händer mig, lät jag mig själv ligga kvar. Tänkte till & med en halvt dum tanke på att försöka somna om för att kanske drömma något mer lättsmällt eller bara för den delen att somna om & vakna upp igen - en ny & annan start på dagen istället för denna. Men nej, det fick bli så. Efter att ha legat kvar ett tag & egentligen inte ha någon lust att kasta undan täcket gjorde jag det ändå. Käkade frukost kring 14 & la mig igen, för att läsa & dricka te. Jag gillar att läsa, speciellt om boken är bra vilket den jag läser just nu verkligen är. Då spelar det för stunden inte så stor roll vad man haft för drömmar, iaf inte just då när man är i en annan värld. Att läsa & vara inne i en text kan vara befriande, lätt sätt att komma bort. Därför har jag legat & läst fram till nu. Utanför har solen lyst & fredagen den 19 november 2010 var nog rätt fin, men jag missade den totalt. Snart är det svart ute & jag är tillbaka i natten. Men det spelar inte för stor roll. Idag spelar inte mycket någon större roll alls faktiskt. Jag ska läsa & dricka te, det är vad jag vet.

                                                                                     ♥

Lovely London



Visst minns vi? London♥


Cold & lonely

Ledig idag + imorgon. Det suger. Denna ensamhet & tristess tar allt till en ny nivå. Jag tror inte jag kommer klara av vintern i detta mönster, det har knappt börjat men ändå har det hållt på för länge. Jag känner mig tom & ensam på ett nytt sätt, ett hopplöst sätt. Ändå blir det värre då mörkret faller & det gör det allt tidigare nu om dagarna. Sysselsättning dämpar inte så mycket längre, även om jag mer än jättegärna jobbar & det är vad jag vill göra med mesta av min tid just nu. Men ändå, det är någon bit i det hela som fattas & jag saknar en massa så fruktansvärt mycket. Allt dethär är bara provisoriskt, det är något som inte kommer hålla allt för länge. Det vet jag ju, det känner jag & det är jobbigt.


4 chord song


Inringat



Jag gillare


Wed-nes-day

God morgon på er, var det väl mest jag ville säga egentligen. Ska traska iväg & jobba om en inte för lång stund, så det är väl det som står på schemat idag. Måste medge att det var lite mys att traksa runt i snön igår. Det knarrade under skorna & det var lagom kallt ute, sådär fint det kan va på vintern ni vet (ja, klart ni gör). Idag är det som ett vitt vintermoln som hänger i luften, får se vad det innebär.

Aja, ha en finfin dag! ♥


Hur nice?


Vinterland

Det var visst mer snö här än vad jag la märke till igår kväll. Även om jag smygtänkte på det redan då tåget rullade närmare Dalarna så var det väl något jag sköt undan. Det skulle kunna vara en vacker dag utanför just idag, för egentligen är allt fint där ute. Men det är en sak att tänka & se det som om de skulle kunna när det inte känns så. Alls. Allt är förstelnat, tyst & stilla. Jag vet inte om det känns på ett bra eller dåligt sätt. Troligtvis det sistnämda.

När jag vaknade låg jag där igen, i min säng. Min stora, älskade sköna säng som jag egentligen hatar. Det var mitt rum fyllt med mina saker & allt var detdär som jag inte tror att jag saknat ens 1/10 sekund under tiden jag vart borta. Det kankse inte är röran runt om mig här som jag ser & försöker röja undan. Det kankse är en avbild av röran i mitt huvud som jag febrilt försöker ta i tu med, men den vill inte redas ut. För jag vet inte riktigt vad som orsakar den eller vad det är, jag försöker bara behärska & kontrollera något som inte vill bli som tänkt. Jag känner mig hel-halv idag, halvt obeskrivliga känslor & oförstående meningar. Både stark & svag på samma gång. Om jag ska glida in i samma spår igen eller avskräckt hålla mig & trampa på vägen intill dem. Helt logiskt låter det som ett lätt svar på en lätt fråga. Men frågan är inte alltid så lätt, & svaret vill mer än gärna bli fel. Idiotins glans.

Sitter just nu med te & varma mackor till ljudet av Iron & Wine. Ska byta om & så, sen ta en promenix med t där ute i det vita  & kalla. Försöka få i mig lite solenergi & luft, för sen ska jag traska iväg & jobba hela kvällen. Sysselsättning - jatack.


5 dagar & 4 nätter

Inte först än nu fick jag tid till att sätta mig & göra ingenting. Ska däremot snart lägga mig till sängs hade jag tänkt. Tåget var tack vare 1 cm snö försett med problem & därmet även försett med en försening på 40 min. Jag kom inte hem först en efter 22 tiden, & efter lite mat & utbytta ord med mum så började jag smått packa upp. Om ni vill anteckna så blev det inga kläder inhandlade heller - bra A. You made it. Jajuste, skrapade ihop en massa tvätt & röck loss hela sängen för den anledningen innan jag for till Uppsala också. Så vi letade väl efter mitt lakan med rätt mått & allt i ca 30 min, fann det ej & fick dessutom vika om hela skiten. En såndär sak som känns 10 gånger jobbigare då man är trött. Tågresan i övrigt gick väl bra, fick bords-plats & allt igen, hihi. Höll mig också vaken hela tiden & läste väl för det mesta. + att jag fick tiden att gå genom att i nästan 1h sitta & skala 6 mandariner gal1 ordentligt & petigt innan jag åt dem. Det är bra att sysselsätta sig med meningslöst bara för att hålla igång något som gud vet vad. Kanske borde börja virka/sticka ? hmh.

Iaf, de senaste 5 dagarna har varit superbra. Jag har druckit en massa te, fått fika & promenixa & det i sällskap av en fin vän. Bara att sitta & inte göra något i sällskap med någon är så värt för mig, det är lite sån jag är tror jag. & jag uppskattade varje minut av tiden där nere. Skratt & prat som nu har bildat ett fint minne. Jag är glad att jag åkte ner, jag behövde se & göra lite annat, men på vägen hem i tåget slog det mig lite sorgligt nog - att jag egentligen inte har något som jag återvänder till. Men, det visste jag väl lite smått redan? (betyder dock inte att man borde eller vill göra sig påmind) Hur som helst, tacktacktack för allt.

                                                                                      ♥


Stars & bars

   

                

'Inga fler Converse' tänker väl du nu K, hehe. & ne, inte än eller just nu. Men sensensen. ((:


SATC


  
             


Idag är det ett smått regnigt Uppsala. Hittills har det vart tedrickande & det till avsnitt efter avnitt - timme efter timme - med satc. Något i den stilen ska väl dagen fortsätta - slappt. Med någon promenix på det. Igår kväll vart det godis & filmer, senare under natten gav vi oss ut på en promenix. Vi var inte så coola i Uppsalas mer öde del, med bankande ljud & vildkaniner springandes här & var, haha. Imorgon kväll åker jag hemåt igen, dessa 5 dagar har gått snabbt. Men gud så nice & värt det vart & är.

                                                                              ♥


teshopparN





Det är fint

Hei. Jag lever, rätt fint också. Dagarna spenderas med långpromenader på gator jag aldrig sett förr. Det är fint här. Gamla byggnader & kullersten, jag gillare. Mycket tid spenderas även på fiken, & jag klagar inte heller där. Te & glögg dricks också, & jag kan inte låta bli att längta till julen på något dumt vänster. Inte julen i sig, men allt runt omkring. Stämningen. Kanske är det nostalgiska minnen jag försöker fånga, jag vet inte. Men det funkar iaf rätt bra här, med all julbelysning & snön på backen då mörkret faller. Ses också på en massa satc, somnar sent - vaknar sent. & jag sover.

Har kommit på att man kan ha raggisar i skorna. Snuvan har vänt, jag kanske inte blir så sjuk ändå.

Lev&må♥


Lång dag

Tjen-a. Sitter & känner mig lite lagom pömsig nu asså. Har vart på benen sen 4 imorse (!) & det får mig ena sekunden till att garva sönder & andra till att kämpa med att hålla ögonlocken öppna eller orka vända blicken, typ. Det finns nog ingen som mer än mig ser fram emot att få sova inatt eller som fattar hur mycket jag gör det, haha. Det är typ den tanken som slagit mig ända sedan tidigt morse, varenda gång jag vaknade på tåget - & varje gång med en ny kompis mitt emot. Jag undrar hur jag ser ut då jag sover?

Iaf, med idag har jag kommit fram till att det fortvarande känns rätt att jag inte började plugga nu på dirr. Jag tycker att Uppsala e finfint & även om snön får mig att känna mig låg så har jag idag tyckt att det hela vart lite mysigt. Jag har fått lära mig av mitt misstag med att äta för snabbt igen. Det som hittills hotar min ekonomi är te & smådetaljer från inredningsbutiker (nörd) eller på bokhyllan, alltså kanske jag kan ge fan i att handla plagg (till jul var det ju). Jag har fortvarande inte insett att jag inte borde traska runt i converse, & min näsa snorar mer & mer för varje dag. Jajuste, coolinglärarna i denhär stan skriver på griffeltavla - med krita. Lite kul tyckte jag.

Det var lite idag. Imorgon ska jag sova ut medan andra går i skolan. Sen får vi se vad som hittas på. Hade gött ♥

Uppsala

Sitter - hör&häpna - på en föreläsning i Uppsala, om balansräkning.. mitt favoritämne, eller? hehe. Hur som haver, landat här nu då. Gick upp äckligt tidigt inatt/imorse efter att aldrig egentligen ha somnat. & det även fast jag var trött efter jobbet igår & la mig i tid, man kan väl  misslyckas även då man försöker. Känner mig galet trött & något ur spel. Men sheat vad skönt jag ska sova inatt för det. Efter detta blir det nog en liten tripp på stan & käk. 

& allt är täckt med snö.

                                                                                     ♥


Beaverboots


                          

Åh. Här har vi svaret på att sluta frysa om fossingarna. Dessutom känns det som att trampa runt i mjukistofflor. Ni vill inte se alla mina ärr & sår mina fötter har efter att ha tvingats i alla skor jag haffat under åren. Men priset tar nog fan de nya kängorna. & alla conversen. Stackars fötter..


Pack & städ

Yes, de är vad jag halvlamt ägnat halva dagen åt. Försöker packa ner så lite som möjligt då jag känner mig så pass väl att jag vet att inte ens hälften kommer användas under tiden jag är borta. Kan inte låta bli att städa lite heller då jag tycker att jag har alldeles för mycket saker här rumt om & allt blir bara rörigt, för mycket saker & för lite plats, kanske? Tog upp en termometer till mitt rum också, bara för att kolla hur kallt det egentligen är här. Det är rätt kallt visade det sig, endast 17 grader. Det är jag själv som ställt in elementen på det så jag ska väl inte klaga, & det gör jag visserligen inte heller. Men ändå, 17. Inte så illa, då resten av husets rumstemp ligger på 21-22.

Nu ska jag packa klart så att jag slipper göra det imorgon kväll efter jobbet. För på torsdag morgon (äckligt tidigt!) sitter jag på tåget mot Uppsala.


                                                                                      ♥






MONKI


tack ja


Back to back


Orkeslös

Eller lustlös? Jag vet inte om jag kan urskilja dem längre. 

Har vart frusen hela dagen & förbannat mig själv för att vara så dum att traska runt i converse & för tunna kläder för -10. Men trode faktiskt inte att det skulle bli så när jag gav mig ut tidiagare imorse. & när jag äntligen kom hem igen kände jag mig som ett vandrande isblock. Bra A.. Så blev sängen fullt påklädd med mjukis från topp till tå & en radda program från tv4play som jag missat. Så som 'så mycket bättre' & 'felix stör en ingenjör', så jävla bra ju. & så lite värmeljus i hopp om att tina. Gick nog ganska så bra tillslut, sen får det fasen bli ett bad på det.

ingen kontroll.




Monday you can fall apart



Hej på er. Idag orkar jag inget.

Puss♥


Gonatt

Nu ska det sovas. Vilket det gjorts halva dagen redan, usch vilket slöseri.. Men det känns som att jag behöver det, till råga på allt. Imorn måste jag visst upp tidigt också, känner mig halvt pepp på den va.. hmh. Godnatt på er iaf♥




till dig k, hihi


Segsöndag

Eller tjockissöndag. Hej förresten. Sitter med te, kanelbullar & vit choklad på det, tjockizyey. Sov länge idag om man tänker när jag vaknade. Men kort om man tänker när jag somnade. Kom innanför dörren efter 3 men la mig inte först än strax innan 5. Det kändes inte som att det spelade någon roll en timma hit eller dit. Även om jag vaknade kring 12 så kände jag mig som gneten. & det var väl ingen megasömn det heller kanske, men för att vara jag borde det vara dugligt. Känns dock som att jag skulle ha kunnat legat kvar tills nu.. Idag är jag inte så pepp på mycket & orken sviker med jämnan. Har dessutom ont i halsen, inte så konstigt med tanke på att jag trippade runt med converse under natten med minusgrader. Kvällen + natten var bra. Även om Wasa fortvarande inte är & aldrig kommer bli min kopp av te så var umgänget grejjen, & det som gjordes innan & efter.

Ända sen jag kom upp har jag slukat det ena varma efter det andra i drickväg. Tekoppar med en massa honung har varvats med polska tomatsoppa & varm (eller snarare snorhet) choklad. Allt för att få bort den rostiga känslan i halsen. Vill va lite pigg till veckan iaf, jobb & sen drar jag en lång-helg i Uppsala. Ska bli skönt & behövligt att komma bort lite från min vardag här. Tror jag kan behöva det, & se lite annat. Så snart jag orkar ska jag ta en promenix med t till järnvägsstationen & hämta ut mina biljetter. Jävla hals.

Hade bäst ♥


Mellanlanding

Blev inget ätbart på fikat idag för mig. Kände inte att det var värt då kön var ända ut & jag bara var intresserad av te.. Dessutom orkade jag inte springa ut till bankomaten. Men träffade iaf klassen i någon timme & det var väl nice det. Jävligt kul att intresset till en liten fika finns trots att det snart är ett år sen studenten & alla inte ens bor kvar här längre. Fick iaf en kopp te hos Amanda dit vi gick efter det hela, & efter lite soffhäng så traskade hon & jag från stan till McDonald's, duktiga tjejjer. Där käkade vi bl.a paj & så fick vi lite gratis. Det lönar sig att känna folk som jobbar på ställen, & gratis är gott. Hehe (; Nu är jag hemma & ska snart dra en dusch för att sedan själv försöka vara lite kreativ & trimma till luggen. Får se hur det går, men behövs ju fasen. Känns också som att alla har kryssat kyrkogården idag, alla förutom jag. Får se om jag hinner med en promme de närmaste dagarna & om jag får lite sällskap också kanske? Kvällen ser ut som utgång - hör&häpna - haha. Men jag är som gladast för fint sällskap & att ha människor runt omkring mig, känner mig inte ensam & fel tankar trycks undan. Så bra, så bra.




Igen

& så var det dags för fika igen, denna gång med klassen. Fick en liten sovis idag & efter frullen tog jag mig till & med ut på en promenix. Men sån är jag, ibland behöver jag slänga mig ut & gå så långt benen bär. Sen är det något som känns lite bättre. Nu ska jag byta om till något mer passande & sen blir det kaffestugen.

Hörselihörs♥

Mina ögon vill sova

Nej, jäklar vad trött jag är. Sådär så att ögonen svider ni vet. Men även om jag just nu sitter i sängen i princip redo för att släcka & dö i min sömn, så gör jag inte det. Det finns så mycket annat skit man kan ägna sig åt via denna maskin. Annat som inte ens är tillräckligt intressant eller behövande/viktigt som sömnen kanske. Som att skriva detta inlägg typ? Nanana. Har druckit en massa te i sin vanliga ordning & vilat ögonen på Idol & Skavlan i min mors sällskap. Kändes som toppen av vad jag orkade & hade lust med ikväll. Känner mig också övergödad av ditt & datt, jag är inte så bra på dedär med matintag & mängd asså. Ordet lagom gör sig liksom inte riktigt där.

Äh, knyt ihop säcken polack.. Nu ska jag läsa lite sen ger jag mig fasen.

Nattinatts ♥


Marabou vinter

Blev lite halvt besviken måste jag säga. Den var inte sådär görgod som jag hoppats & föreställt mig. Men men, vafan. Vit choklad med touch av vanilj - den var med andra ord inte äcklig heller. Hur som haver så blev det rekord på kaffestugan idag, hela 5h hade passerat innan vi drog oss. Innan vi blev tvugna att dra oss då de stängde kan tilläggas. Men massa prat & garv med fina människor, & jag önskar man kunde göra sådant oftare. Åh, jag älskar att fika. Fika is the shit. Annars gör jag inte så mycket mer. Känner mig lite trött mentalt. Så tror det blir mer te & soffan för mig ikväll, orkar inte riktigt ta mig någonstans. Sen tror jag att jag kommer behöva lite energi till imorgon kanske. Det blir nog en bra helg dethär tror jag, fin start iaf. Idag mår jag brao mates. ♥


FIKA

Ledig dag idag & den ska spenderas på Kaffestugan där flera timmar ska avverkas. Vaknade rätt så tidigt av mig själv idag också, så nu har jag både hunnit duscha & ätit en feting frulle. Solen lyser finfint idag också & det gör det hela lite bättre.

Ha en fin dag hörrni


Lust for life




Iggy Pop


Inte så enkelt som naturligt

Trotsade mina egna ord. Slog på radion & kröp under täcket, redo för att få försvinna en stund. På nådot vis blev det hela så nostalgiskt, det var precis som förr. Då var PN's min vardag. Då jag kom hem från skolan & höstmörkret omslutit världen runt omkring. Då jag var småtrött jämt & ständigt - på det mesta. Eftersom att jag sällan sov bra & ibland inte alls på nätterna var jag illa tvungen att somna på dagen för att orka. Det var mitt mönster. Jag minns det hela som om det vore igår, som om det pågick just nu. Men ändå så känns det så förflutet. Det var så det var, & då var det ändå värre än nu. Jag är ändå glad att jag försöker sova på nätterna nu. Dessvärre sket jag ju i skolan, så vad gjorde det om jag halvt sov bort lektionerna eller ens var närvarande? Jag kände inte för något där iaf. & det är varken en nyhet eller hemlighet att det bara var folket som fick min vardag där att rulla. Fina vänner. Förresten var det heller  inte alltid mitt val, jag kunde & kan fortvarande inte sova ibland. Det spelar ingen roll hur trött jag är eller hur mycke jag ens försöker. Inga tårar hjälper heller, & bara för att man är vaken är inte saker bättre eller lugnare. Jag skyller det gärna & ofta på mitt hjärta som slår hårt & snabbt. Det slår som mot en betongvägg, täcket. Jag hör det & jag känner det hela tiden. Ofta får jag byta sovposition för att försöka komma undan det, men det finns alltid där. Hur ska man kunna slappna av då kroppen beter sig som en vettskrämd kanin? Försökte iaf på mig en PN, jag behövde den iaf. Men jag kan inte slappna av. Jag har inte kommit på vad som gör mig nöjd & lugn på samma gång än. Kanske inget, & om jag väl kommer på det är det inte säkert att det kommer skydda mig heller. Min säng som en gång i tiden var min plats att falla ner i, där jag kände mig trygg & lämnad ifred även om jag inuti var ostabil, har blivit en plats där den innerliga ostabiliteten istället speglar sig rätt i mitt face. Att ligga & i timme efter timme tänka & samtidigt inte kunna fly ifrån det gör en bara så sårbar & instabil, oförmögen att kunna skydda sig gentemot det. Ibland är jag rädd för att sova.

 


Tröttis

Fick sluta tidiagre idag, jobbade med boss'n & det var ganska lugnt mot slutet. Känner mig lite halvt tröttis, dels för håll-igånget & dels för att jag är galet mätt. Vad är det med arbetsfolk & deras känsla till skyldighet att andra äter? Haha. Skulle kunna lägga mig ner & somna nu, att det är mörkt överallt runt omkring gör inte erbjudandet mindre frestande. Men nej, inte sova på dagen va. PN är ingen bra vana. Ska se ett avsnitt Felix med mitt te istället. Skriver väl säkert något intressant senare.


Morr'n

Goddagens. Idag var det lättare att gå upp minsann, även om jag aldrig tycktes somna igår & gång på gång frågade mig själv vad fan det är som krävs mer än att man är trött & faktiskt logiskt sett borde somna? Fick iaf mina 6h så klagar väl inte på det ändå. (& inte fan får man svar på frågan heller för den delen) Nu ska jag dricka ur mitt kaffe & så småningom traska iväg. Hoppas ni får en fin dag mates (: ♥




När jag tänker efter

Det kan nästan vara lite småfarligt med bloggandet. Att man skriver, vad man skriver, varför man skriver. Ibland får jag hejda mig. Ibland dansar fingrarna iväg på tangenerna & utformar mina tankar & känslor i ord nästan lite för bra, nästan lite för exakt. Jag vet ju inte om det är det jag egentligen vill. Å andra sidan, skulle det vara något ni inte visste? Troligtvis. Hade det spelat roll? Jag vet inte.

Tiden gick fort ikväll. Känns som att jag dubbelkollat klockan 2 gånger varje gång, som att jag inte trott det jag första gången såg. Nu sitter jag & väntar på att håret ska torka efter duschen, inte så värt att somna med det blött har jag erfarenhet av. Imorgon är det jobb som gäller igen, så nu är det nog snart dags att börja räkna får.

Natti♥


The xx

 


Sometimes

' Ibland glömmer jag bort nu - då är jag där & då.
Men sen kommer jag på det lika snabbt igen.
här & nu


Onsdag vad gjorde du med mig

AH. Jag är faktsikt trött - fysiskt. Vet inte riktigt varför, har ju inte överansträng mig. Visst, var dubbelt så mycket jobb denna onsdag som det brukar då alla kids har höstlov nu & så. Men den anledningen är inte tillräcklig för mig. Var tyngre att gå upp denna morgon också, varje morgon numer skulle jag nästan vilja säga. Det är dethär med mörkret som jag inte är van vid, det överinner min egentliga vilja. Annars hade jag ju faktiskt jobbsällskap idag, mycket sådant till & med. Då blir allt genast så mycket roligare & tiden rinner iväg. Utöver jobb har jag väl inte gjort så mycket mer. Promenix, te, mat - hur specifik man nu får vara. Men jag antar att det är ok att blogga även då livet tycks stå still i händelselöst skede? Jodå.


Slash


101102


Helt ok

Det är rätt nice att ha en säng som är så bred att man kan ligga raklång på bredden (eller så är man kort?) Får en känsla av att mina inälvor pressas samman något iof, armbågarna svider lite också. klagarN - ohyes. Nejdå, det är nice sa jag ju. Så det är min position a la just nu, med datorn & musik. Emellanåt hör jag hur regnet tipprar mot rutan, & jag som ville ut & gå. Men hellre regn än snö faktiskt.. Gillar att det är varmt ute än sålänge också - plusgrader iaf. Tänt ljus har jag också gjort & invigt en av kopparna, såklart. Vet inte vad jag ville säga med dethär inlägget egentligen, för tror ju faktiskt inte ens själv att ni nu föbrilt sitter & antecknar vad jag gör eller hur det görs just nu. Nä. Tänkte väl bara säga att jag lever & det ganska så fint ikväll. Är lagomt trött i kropp & skalle - sådär lagom som jag gillar. Plus att jag pratar med lite finfina vänner som kan dedär. Imorgon + torsdag blir det jobb & det ser jag fram emot. Gillar att jobba, gillar att ha sysselsättning - pengar är heller inte fel. Apropå det har jag suttit & smulat på min lilla ekonomiska plan också, den är inte så fet men jag är ganska pepp på att fortsätta att spara & blir inte mindre motiverad av jobbdagarna och då lönen trillar in. Till helgen blir det troligtvis mer jobb + lite lek med folk. Det blir bra, jättebra. 

                                                                                ♥


komigen


Härmed - muggsamlare

Hemma igen, gud så skönt. Jag har fått nog av familje-roadtrips. Även om denna var en kortis så kan jag inte låta bli att småplågas. Fick även bli påmind om mitt kassa balanssinne & mådde illa från start fram till Falun. Där gick det iaf bra, t's hjärta dunkar fint & han kommer nog hålla sig ett bra tag till, tur det. Förutom själva  undersökningen som var ett rån i sig så fastnade jag på ittala outlet på hemvägen. Kankse inte så väldigt otippat när allt kommer omkring, hehe. Hittade en mugg (eller flera) som råkade ha ugglor med i motivet. Synd att jag gått & blivit en sucker för dom. Även synd att jag har beslutsngest & tendens till att gilla mer än vad jag borde. Hur som haver så blev det  iaf 2 muggar, samma motiv - olika färg, & lite av överpris i sunt tycke. Men jag tror jag kan börja kalla mig för mugg-samlare + att dom lugnt kommer att komma till använda, så det var väl värt. Hihi.

                                                                                  ♥







Felix

Sitter lite småtrött & ser på Felix stör en ingenjör. Han är grym & programmet likaså, älskart. Man blir liksom glad av det, det han säger/tänker & att han ser ut som Benjamin syrsa i sin joggingdress, haha . Hur som helst - imorgon ringer klockan tidigt & då ska jag till Falun med tboy, sen blir det även en sväng förbi Borlänge är det tänkt. Sen fortsätter klockan att ringa tidigt resten av veckan också, inga fler sovisar nu på ett tag alltså. Men hey, that´s okay. Jag kanske  får in någon slags sovrytm mitt i det hela för en gångs skull. Vore inte så dumt alls. Hmh..

Ne, blir nog sängen efter detta. Så - Godnatt på er (: ♥


Blinded by the hair



Det blir så mycket mer uppenbart att luggen är lite för lång precis då man duschat, på något sätt. Känns som att jag inte gör annat än duscha om dagarna, den är alltså för lång hela tiden. & jag vet att det är dax att klippas, men det blir snart Sthlm igen så. För just nu blir det nästan ingen hellugg, jag skiftar lite mellan sneis & mittbena. Än så länge saknar jag inte mitt långa svall iaf, var ju faktiskt för det mesta egengjorda dreads som levde där. Men ja, långt var det. Minst sagt. Vet inte riktigt om tabletterna börjat göra sitt jobb också, lite faktiskt. Kanske - förhoppningsvis.

Just det - har fixat problemet här också. Nu kan man se alla inläggen igen. Var ju faktiskt busenkelt & grejjsa. wiwi, nöjd tjej.

                                                                                   ♥ 


Glädje

ÅH. Gissa vad som så fint låg på bordet bland reklamhögen & väntade på mig? Ett brev, & inte bara det utan ett brev från K! Den stilen känner jag minsann igen tänkte jag & kände en iver växa, en iver som kan mätas & lätt slå ut mina 3 senaste julaftonar, haha. Lite smått har jag väntat på det också, väntat & sett fram emot. Åh, vad glad jag blev. Detta gjorde min dag. Jag både skrattade till & fällde en liten tår till din text, den var så du. Saknar dig kompis. Men vet du, det här kommer nog bli så jävla bra tror jag. & så är jag så stolt över dig också, kasta sig ut i världen utan att ha något fastställd eller säkert - ta risker & ta chanser. Precis som man ska göra. Du förverkligade din dröm, slog iaf igenom din plan. Jag gläds & inspireras. ♥


NOVEMBER

Finally. Var rätt tröttis när allt kom omkring igår kväll & efter promenix med Mr. t & lite snack & te med mum så stupade jag i säng, & eftersom att jag trode att klockan var vad den var när den egentligen inte var det, utan en timme mer, så tog det inte många minuter innan jag föll i sömn. Det tackar man för. Dock hade jag drömmar inatt med & jag undrar verkligen hur jag kan koka ihop dem ibland, & ibland undrar jag defenitivt hur det kan komma sig att man drömmer så jävla hemskt. Vad har man gjort för att förtjäna det liksom, eller vad är det som rör sig i skallen då det släpps löst. Hmf.

Idag ska jag iaf skriva ner lite skit till A-C på torsdag, eftersom att jag varken tror att jag kommer ha tid eller lust övriga dagar. Ligger iof med lite försprång i det hela så jag behöver nog inte göra så väldans mycket. Tänkte ta med mig t på lite pensionärsfika igen, hihi. Sen ska jag nog planera denhär månaden lite också. Mh, denhär månaden ska bli så bra.

 


RSS 2.0