N to the Ice

Hey. Har haft det gött helgen igenom. Massa DH titt & utgång på det. Såndär oendlig natt som blir till morgon, men visst klagar vi inte. & massa nytt folk som egentligen har funnits där hela tiden korsar våra vägar. Annars korsas man väl inte av så mycket mer än skidgalna hurtigossar som erövrat Mora denna vecka. Vad som är det bästa med det hela är nog ändå att det är varmt, knappt minusgrader. Jag gillar't. & ännu bättre, efter vasaloppsveckan borde det ju börja vända, våren? Ohja!


Internetgnäll

Mitt internet har de senaste 24 timmarna inte vart alltför pepp på att samarbeta med mig. Men nu har jag vart & fifflat hit & dit, ryckt & dragit i kablar så det är funktionellt igen, fixarN. Har också hjälpt min mor i hennes frånvaro att städa det sista inför vasaloppsfolket som kommer om några timmar. Så snart ska jag byta om & göra mig redo för att traska ner på stan hem till Maja. Det blir nog en lång fika för oss, bara sitta & prata eller kolla in allt skidfolk. Igår var vi nere på stan en sväng & redan då märktes det att invånarantalet i Mora ökat, för att inte tala om alla dessa bilar.. Under kvällen blev det te & så hjälptes vi åt med en av stolarna, äntligen med ett fett - ! & bra blev den också, nöjdisch. Fick även mitt lilla vykort ivägskickat med riktning till K i Chamonix (: Så nu får du hålla utkik, hihi. Vad det berör vasaloppet finns det i allafall en positiv sak. & det är nog att våren brukar knacka på ganska så direkt efter. ÅH.


Livets röra

Tänker & funderar mig igenom dessa dagar. Men skillnaden är att jag delar med mig av mina tankar mer nu än någonsin. Jag har gjort framsteg gott folk, även om det fortvarande inte är skillnad på dem jag i så fall väljer att öppna mig lite smått för. Tillit, kärlek & goda lyssnare med ofta bra svar. Beteckningen kan även uttryckas goda vänner. Fan va ni är bra, fan vad jag behöver er, fan va ni hjälper & stärker det svaga jag bär på♥  (& fan vad jag svär för mycket)


Nördfaktor

Drog nyss en promme med tboy, & det är kallt igen. Kan inte låta bli att tänka mig hur det hade vart & traska på bar asfalt. Men så är ju inte fallet, det är kallt & isigt överallt & visst är jag trött på det. Hur som helst så ska jag snart bege mig mot Amanda där det blir lite soffhäng med te, snack & kanske någon film, innan vi traskar iväg på årets bokrea som startar vid midnatt ^^ Lite småpepp sådär. Om det är ett litet tecken på att jag inte har något liv eller är en riktig nörd får man tolka hur man vill, hehe. Kanske en blandning, men så gillar jag ju böcker ganska så jäkla mycket ju.

 

Med det sagt får ni ha en braknice tisdagskväll♥


Middagsmys



Mat & bak i söndags kväll. Gal1 gott!
Tyvärr tänkte jag visst inte på att fånga oss människor på bild ;P

Melodies & desires

Love is the harmony
Desire is the key
Love is the melody
Now sing it with me


Gick upp i tid idag & har både dusch & frullis bakom mig. Okej, det var kanske inget att skryta kring då klockan faktiskt är strax efter 12... Men ändå! (: På schemat idag står en liten träff med Micke som fått mig att ge mig in på något jag kanske inte skulle. Fast jodå, & kul att ses om inte annat. Sen blir det att sitta av en timme på sjukan i en obekväm skinnfotölj & att bära bort lite saker från mitt rum. På fredag kommer det lite obekanta vasaloppsåkare hit & jag blir portad från mitt egna lilla krypin här hemma. Men det gör inte alltför mycket då jag faktiskt spenderar mer tid utanför mitt hem än innanför, men det gör mig inte för mycket egentligen. :)

Ha en finfin dag♥

Koma

Vaknade upp idag med känslan av att jag förvandlats till en slajmklump. På ett ungefär, då. Tog mig ner på stan & drog en fika med Maja & Dominika i allafall. Alltid trevligt med en fika ju? & socialisering slår väl det mesta. Känner mig dock fortvarande riktigt koma, men så får det väl vara för denna gång. Ska snart rulla iväg mot Hånåkni, leka med brudsen & säga hejdå till D som styr tillbaka till Uppsala imorn. & imorn är det tisdag, för mig blir det sjukhus & förhoppningsvis en lite mer levande jag. Dessutom är limpistol fixad, ska bara haffa lite limstångar & sen jäklar får jag ta tag i stolarna som gapar åt mig varenda dag.

Fin kväll på er♥

Med ett leende på läpparna

God morgon, goddag. Har för en liten stund sedan kommit hem efter en lyckad kväll/natt/morgon. Jag tror att spontanitet i sig är det allra bästa. Faktiskt. Mina dagar är tack vare många bra nu, & jisses vilken bra vecka detta har vart då. Avslutar den på middag ikväll hos Amanda. Fram tills dess ska jag ta en promenix med finaste tboy, för att få lite luft, för att trampa bort lite vin-rus. & för att andas då det faktiskt går. Mh.


Freja Beha Ericson




Allt detdär på armar & händer. & så allt detdär med tatuering + text. Mwah.

Lördag som denna

Älskar att vakna upp & se vädret där ute, solen. Gillar att jag börjat få ordning på sömntimmarna & att jag vaknar lite tidigare nuförtiden. Idag har jag dragit på mig min jumpsuit, & även om det är med tjocka tights så känns det nice. Tänk snart när asfalten är bar & conversen får bli ett med mig. Blev ingen mini-roadtrip idag, vi skjuter på det. & det är faktiskt så mycket roligare att köra bil när världen är snöfri. Denhär dagen kommer bli en bra en ändå, det är den redan.


Vecka

Måndag   - Alla ♥ dag, fika med finisar & Orsatripp med M
Tisdag      - Häng, film, minibak & mat med M
Onsdag     - Sänghäng & te med Solsidan M & A
Torsdag    - Sjukhus, lunch, klipp, häng på salongen, häng @ Amandus
Fredag      - M-lek & uppsala-hem
Helgen      - Mini roadtrip, utgång, middag.

Bäst


Lek

Lekleklek. Ni är så bariga♥

2011.02.16

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna dag. Jag är trött, hela tiden. Jag skyller på vädret. Jag skyller på t som gjort att jag somnade mitt på golvet & i soffan under dagen. Fast det var rätt skönt att kunna somna, när jag ändå är så trött. Även fast jag sov normala timmar inatt. Utan drömmar, utan problem. Ändå känns det som att jag vill klaga. Jag är lite av en bitterfitta idag kanske. Fast ändå inte. Det är bara något där inombords. Bara. En liten glimt av solens strålar hade nog fått mig att andas något lättare också. & tänk vad underbart att våren & sommaren ligger framför en. Massvis med soliga dagar som fyller en med energi & glädje, i sällskap med de fina. & de fina, ja tänk även där, vilken tur att dem finns.


Blonde



Ska man? :D

Söndag



Måste snart klippa mig, luggen växer som ogräs. Det övriga håret har kommit en bit på vägen det med. Konstigt, med tanke på hur långt hår jag hade förr, men jag känner mig just nu långhårig. Får fixas. Jag ser ju faktiskt ingenting snart :x Annars sitter jag & väntar på Maja. Det verkar som att folket där ute kör en promenix-söndag, för här från köksfönstret har jag sett hur många som helst passera förbi idag. Själv känner jag mig lite smått trött. Som vanligt. Men får väl bli en liten promme med t strax. & för den som vill anteckna har jag också rensat brunnen till duschen dag. Apropå hår, kanske? Mums!

puss♥

Morgon dimma



Tidigare igår morse på järnvägsstationen. Solen♥

Minus tjugo

Komsikom våren.

Alone

Vaknade strax innan 8 av att det var full rörelse i hela huset. Själv gick jag runt som en stum zombie bland det hela. Men bara några minuter senare satt vi i allafall i bilen & var påväg mot järnvägsstationen. Onödigt kallt är det idag också, men så vet jag att solen ska hälsa på hela dagen. Efter att ha lämnad mor & far som nu är påväg på egna äventyr mot Riga sitter jag här med massa nyinhandlat te som jag plockade på mig på Maxi under vägen hem. Herregud vad jag gillar te & att det finns så gal1 mycket att välja på. Woh.

Kvällen igår blev minst lika lyckad som dagen. Rullade iväg till Maja & hennes mama som hade lite middagsmys med hennes kömpisar. Fick höra lite livshistorier med män & kärlekssnedsteg, & till det beskåda en såndär vänskap som jag själv önskar & hoppas att jag har när jag blir äldre (vuxen?). Det är så fint på sitt sätt, & viktigt. Det känns ibland som att ordet eller begreppet vänskap inte räcker till för vad det egentligen står för. Det är skillnad på vänskap & vänskap också såklart. Men dendär äkta vänskapen som är lite till, den är inte bara vänskap utan den är så mycket mer. & det hoppas jag att jag kommer ha med mig. Efter en grymt god & imponeande tårta som M bakat rullade vi i allafall vidare till Amanda som hade en frisörkompis från Ludvika hemma. & för att dom ska slå klackarna i grankronorna uppe i Älvdalen ikväll (; Där blev det lite skräck, det en svensk/norsk som nog var bättre än förväntat. Eller var det våra förväntningar som fick bättras kanskeee?

Hur som helst, nu ska jag städa lite här & klappa på snarkisen. Kanske dricka lite mer te också, hoho. Känns ganska bra attt vara uppe i någonlunda tidig tid i alla fall. Godmorgon på er♥




Tjoppapop



Tavlor & ramar, & lite ramar & tavlor.


Förmiddag

 

Tjenefix. Har haft en bra dag hittills. Efter att ha fixat det lilla jag skulle på stan traskade jag till Amanda på salongen & hälsade på när de ändå inte hade kunder. Gjorde mig ett till hål också, wiwi. Eller ja, det blev ju egentligen två, hehe. Sen blev det lite snack & te på det. För hemma gjorde jag slut på mjölken så tidigt som igår kväll, inget te & inget annat heller för den delen. Mjölk är ganska så nödvändigt trots allt. Bjussar dessutom på något sämre mobilbilder på fröken Develius & sköna Atlas. Sol fick vi också, så bra. På vägen hem gick jag in till Maja en stund & beskådade hennes fina nygjorda rum. Mh! Blir inspirerad & taggad på att göra något åt detta här. & även om jag egentligen börjat & har massvis med planer så kan jag inte bestämma mig för vilket eller vad. Nu har jag nyss käkat & funderar på att dra en liten pn så jag orkar med en något senare kväll.

 

Hade brabrabra finisar♥


Vaken.se

Wuawua. Vart vaken redan i flera timmar. Är ganska så piggelin just nu & när papa drar & besiktar bilen ska jag be honom skjutsa ner mig till stan. Väl där ska jag fixa dedär jag skjutit på de två senaste dagarna. & sen ska jag nog kasta om meningen & istället blir det jag som ringer & väcker Maja :D Idag snöar det heller inte, & om yr.no inte skojar så ska det till & med bli lite sol idag på dagen. Tummen upp på den! Åh. Lek & socialisering + lite luft & sol idag. Fan va fint.


Feathers





Att något så enkelt som en fjäder kan vara så fint.

 


Samlare

 

Hej jag heter Anette & jag hamstrar converseskor. Nu längtar jag bara ännu mer till våren då man äntligen kan börja använda annat än tunga kängor & traksa på annat än is & snö. Bara tanken på att gå på en varm asfalt får mig att gå bananas nu. IH. snartsnartsnart.

 

 

 


Arms & wrists



Det gör sig snyggt på handleder, händer eller armar detdär med text & tatuering. Vet vad tvåan ska bli, men inte teckensnitt eller plats. Handled eller arm? Arm eller handled?

Anti-snö

Goddagens. Måste säga att jag känner mig något mindre pepp på denna dag faktiskt. Men anledningen är så enkel & stavas snö. Inte bara snö utan ett riktigt jäkla jobbigt yrväder. Fan va tråkigt.. Igår städade jag mest här omkring, skönt att ha lite ordning idag känner jag. Dock hann jag aldrig ta mig till varken apotek eller affär utan jag tänkte att 'det kommer en dag imorgon med'. Vilket det också gjorde, men. Dags att fylla på medicinförrådet i allafall, & fixa pengar till mobilen. Känns sådär att inte kunna höra av sig till folk eller svara. Så hur det än är med vädret så ska jag fasen fixa det snart. Sovit har jag också gjort, över 10h blev det inatt & jag blir fortfarande lika förvånad att det är möjligt. Skulle jag inte hållt mig några timmar igår kväll hade jag nog däckat redan vid 20-tiden, vilket kändes ganska så onödigt ändå. Men det kommer nog stabilisera sig inom några veckor tror vi. Mmmmh, det var väl det tror jag. Känner mig inte så sugen på att sitta av ännu en dag hemma, för nu har jag gjort lite såntdär nödvändigt & en dag med ensam-socialisering är väl ungefär vad jag står ut med. Skympten av någon annan eller lite lek kanske, hade nog gjort gött. Men nu ska jag väl köra igång dagen lite så får vi se vad som händer. (:


Środa

Att vakna upp & upptäcka att solen strålar in genom fönstret eller att lägga märke till den klarblå molnfria himmelen som skymtar där utanför, ger i allafall en känsla av en bra start på dagen. & visst är det en bra dag dethär ändå. Dock har även dessa strålar sina baksidor. Allt damm yr runt om i rummet & gör sig synligt påmint på ett helt annat sätt. I ett ryck har jag slängt ut alla filtar, kuddar, fårskinn & annat som agerar dammagnet. Har dammsugit överallt & ska även torka för att det ska bli riktigt rent. Just nu vädras det för fullt efter att jag gick ut på min lilla balkong & skyfflade bort all snö. Under tiden kollar jag runt lite här & dricker mitt kära te. Ändå tycker jag att det är kul att städa, eller så är det bara så skönt sen när allt är sådär rent. Men å andra sidan stör det mig inte med andras stökigheter, det kanske bara är något litet kontrollbehov grundat i någon minimalisk pedantism som yttrar sig. Vad det rör mig & min egna ordning i allafall. Men hur som helst, det är sol ute idag. Det slår ju det mesta, hihi.

Hoppas ni har en fin dag ((: ♥

Semla

Är hemma en sväng & har nyss fått i mig lite käk. Känner mig trött & har lite ont i huvudet. Men det innebär inte att jag tänker stryka planen på att snart fara iväg igen. Nope. Precis som jag tänkt i morse så blev denna dag en solskenshistoria, hehe. Ganska så bokstavligt i allafall. Helt galet hur jag påverkas av något sådant som solen, men så är det minst sagt. Fick min långisfika med Maja & det ligger bl.a en semla & jäser i min mage. Den köptes väl mest 'bara för att'. Men fan, jag är nog inget fan av dessa ändå alltså. Kunde såklart inte låta bli att haffa en av alla Rolling Stones tshirtar inne på - otippat - Dressmann heller, ohoh. Så, det var väl det. Tänkte bara skriva någon rad mest sådär bara för att det tycktes gå. Så ska jag snart bege mig bort & socialisera med mina happy-pills.

puss på er♥

Every day is a new day

Det är varmare ute idag. Det är klarblå himmel. Det är sol. Jag är på bra humör idag & snart ska jag trippa bort till Maja. Sen blir det väl en sväng på stan & långdragen & efterlängtad fika. Jag ska umgås med en fin en hela dagen. Jag ska le inifrån & ut. För idag känns allt bra.


Tom på ord

Igår satt jag här & skrev, bara för att sedan radera allt. Gång på gång. Idag ska jag försöka fylla i några rader, i allafall det, bara för att. Vet inte varför det blir lite så, jag som aldrig har problem att skriva. Även om det jag skriver inte alltid fyller någon enorm mening. Det är nog inte det jag begär av det hela. Bara att skriva något, något litet, är att ha skrivit mer än inget. Eller hur? Men vad kan jag skriva då? Är fortvarande trött, tröttare än vad jag är van vid & jag vet inte om jag gillar det. Men kanske är det sömn min kropp behöver, kanske ska jag bara låta den ta det & skjuta undan något så enkelt men tungt som ett dåligt samvete. Svar - ja. Träffat Maja en sväng & köpt tyg till stolarna har jag också gjort idag, innan jag gick upp till sjukhus på bestämd tid. Just nu sitter jag bara & är jäkligt mätt & inte så otippat - trött. Väntar på Amanda som kommer förbi om någon timme. Sen kanske vi promenixar iväg till Majset, en sväng. Det är en jävla tur att jag har er.


Plotter

 

Lite bilder sådär.



Bättringsväg

Idag är det något bättre. Inte fullt frisk, men klart på bättringsväg. Haleluja! Känner mig trött hela tiden vilket är fruktansvärt frustrerande. Även om jag kan räkna upp flera tänkbara alternativ som kan vara, eller är, anledningen till detta så förstår jag nästan ändå inte varför. Det är främmande & inte alls lugnande att känna sig så loj & orkeslös, & det biter & sticker i mig. Jag vill inte ha det såhär. Har ändå jobbat emot det lite & lyckats rensa min garderob - för första gången i mitt liv. Ni kan tänka er hur mycket rent jävla skit den innehöll. Eller bara sådant som jag inte ägnat en tanke eller blick åt de senaste åren. Sådant man inte ska ha kvar. Så, ut med det gamla & in med det nya. Lite så jag kanske borde se på saker i mitt liv också?



Apropå böcker

 


Torsdag i världen

Sitter & snorar som ett barn även idag. Medan herr- & fru anka är alldeles utanför fönstret & stoppar i sig fågelfrön. Sötisar. Har legat i omgångar med min kompis 'huvudvärken' & lyssnat på p3. Räknade igår ut att jag allt som allt stoppade i mig 8 tabletter under dagen. Det är ungefär den mängd gamlisarna jag jobbade med i somras gjorde. Hmh. Man får väl hoppas att de hjälper så att säga. Skruvade isär bokhyllan idag också, & snart planerar jag att rensa min garderob. Det är mycket kläder, precis som alla säger, men det är långt ifrån allt som används. Så nu jäklar. Hur mycket det än snurrar i knoppen vill jag få det gjort. & sen tänker jag bli frisk också, mina planer för dagen (:

puss♥


Månad 2 dag 2

Inatt var mitt största problem den täppta näsan. Man kan ju fan bli galen på något sådant :x Låg & vred & vände för att försöka få huvudet i någon vinkel för att fria luftvägarna. Det hjälpte knappt & var fruktansvärt obekvämt. Idag rinner det ur både näsan & ögonen. Det känns ungefär som att jag skulle kunna sova bort hela denna dagen. Men istället gick jag upp lite tidigare & hoppade i duschen, för det behövdes minsann, & snart ska jag följa med & handla. Sen ska jag laga mat, vilket idag blir tacos. & då syster kommer hem ikväll får det antagligen bli jag som åker & hämtar henne. Men, någonstans där emellan ska jag väl lyckas klämma in en pn? Jodå.


FEBRUARI

Har ju glömt att anmärka att det är 1a februri idag. Lite närmre våren. Lite närmre sommaren. Wiwi på den!

Har sovit från & till mest hela dagen. Rätt skönt ändå, att somna så fort man lägger ner huvudet eller fäller ner ögonlocken. Hör inte till det vanliga så att säga, men det har jag väl förkylningen att tacka för. & jag vet inte, om jag har lust att tacka något sådant. Kom nyss hem från Amandus där vi kollade film. Någon slags rysar-period har vi glidit in på (klitchigt med uttrycket 'rysare') & det med barn som genre. Scary little bastards. Jag tror att vi alla kan dra den gemensamma slutsatsen. Lika självklart som att inte gå in i mysko & mörka rum, eller som att ropa 'hallå' vid instinktivt fel tillfälle, för att inte tala om att svara.  Så gäller detta barn - tänk inte, bara gör det - döda. Hehe. Nejdå. Men nu ska jag sova & hoppas på att det inte går någon nöd inatt då jag tror det är nässpray fritt under detta tak just nu. För det är ju alltid en fördel att kunna andas, ohja.

Nattinatt♥

11:40

Slog inte upp ögonen först än innan 12 sådär. Dröjde ytterligare innan jag klev upp också. Men jag lägger samvetet åt sidan idag & vill påstå att jag behöver lite xtra sömn, sömn är ju ändå den bästa medicinen. I de flesta fall i allafall. Så halsen gör fortvarande ont, men vad gör det? Dricker nu lite nyponsoppa samtidigt som jag plockar isär möbler på mitt rum - utan att vara riktigt 100 på vad jag ska göra av allt vad dem inefattar, fortvarande. Men någon lösning ska väl komma fram. Jag behöver lite förändring & att fiffla såhär gillar jag. Dessutom är det alldeles för mycket på denna ytan här. Jag behöver lite space. Vi får se hur det bliiir. Ett IKEA besök hade nog vart på sin plats tror jag. Hummahum.

Mja, det var min nödvändiga lilla update (; Nu ska jag fortsätta att fiffla runt här & lyssna på 'Christer i P2'. Radio is the shit!


RSS 2.0