Födelsedagsfika

Vaknade sådär sent idag också. Jag sover som en bebis nu för tiden, ganska galet. Eller så tar jag bara igen alla de timmar jag missade under de 2 senaste åren. Hursom, ska väl inte klaga när man faller i sömn om nätterna. Nu sitter jag & myser med Mr.t. Snart blir det att börja göra sig iordning & dra ner på KS för födelsedagsfika Josefine till ära! Miwi, grattisgrattis!


Om det ändå vore roligare



Tänk om jag kunde vara bättre på att tänka på att knäppa mer kort? & kanske bjuda på något lite roligare än dessa, haha. Det blev alltså 3 kort. Well, en om dagen i allafall, skulle man kunna säga. Ni får Uppsalas Eiffeltorn - eller bara kännetecken, observera mina förgglada kläder på första bilden (!) & såklart 3 coolingar i sitt bästa mode. Inte så illaaah.

Stammis på tygstugan

Vad är det med Mora & alla dessa stugor egentligen? Wasastugan, kaffestugan, tygstugan. Har visst tendens till att hänga på dem alla, heh. Dock får jag inte något gratis på varken Wasa eller KS. Ahja. Blivit att sy dagen ut igen då. Herregud vad svårt jag har att slita mig då jag väl sätter igång. Vet inte hur många gånger jag strippat & prövat klänningen också. När man fipplat hit & dit timme efter timme så sviker självkänslan tillslut & man tycker att hela skiten ser ut som bull. Som att det bara är ännu en såndär impulssak man satsat både pengar & tid på - fast ovärt. Jag har alltså sytt för länge idag. Men imorgon när jag tittar på klänningen & nästa gång jag prövar den kommer jag nog återigen tycka att den är värd allt jobb & tid jag lagt ner, varenda krona & varenda lilla sömm. Hoppas jag. Nu skulle bara lite massage sitta gal1 fint, bih.


Vadå vitt?





Resultatet av ikeabesöket i fredags - bara vitt..
Eller en till klädhängare + galgar till mina för många kläder. En ny lampa som jag hoppas inte ska slås sönder denna gång. Ännu ett ljus till min samling, & en orkidé. För att, den var vit, kanske?

Långt på kort



Långa kläder på korta mig hittades i Uppsala

Detdär med internet ...

Trode inte jag hade internet eftersom att det vart fallet den senaste veckan. Startade datorn & upptäckte till min förvåning att datorn visst ville vara snäll & samarbeta idag. Inte så vanligt ändå. & grymt irriterande måste tilläggas. Har inte gjort så mycket mer än att plockat lite här & var, sovit & ätit typ.. Känns som en vanlig söndag, fast en lite mer slow version med tanke på att det blev vin & utgång igår. Men trevligt var det. Hemma från Uppsala är vi också - även om resan tog tid med alla problem & eländen, hahah. Haft superfina dagar i en något varmare stad än denna. Snart juni, vart är värmen liksom? Hmhm. Nu blir det i allafall att sitta på asset & vara lat framför datorn, en dos internet.

pussiduss♥

Utgång

Finfin dag med finisarna. Efter en vända på systemet har vi nu suttit & pimplat vin i köket. Om bara någon vecka sådär (fast egentligen lite till) blir det lite repris på trevligheter & häng i sthlm. Fan vad fint. Men nu, lite utgång. Ah. Lullihuvet.


Uppsala

Haft några internet-lösa dagar, mot min vilja. Igår fick jag springa Mora runt & höra av mig till allt & alla i ett försök om att få tag på en dator för att kunna logga in på min internetbank... I allafall, tidigt imorse satte jag mig på tåget mot Uppsala & nu är jag här. Känns som att jag var här förra veckan trots att det nu är över ett halvår sedan. Skönt att det denna gång är sommaren som är frarmför & inte vintern som då. Medan Dominika är inne i duschen sitter jag här & chillar. Snart blir det stan & lunch, & senare på efetrmiddagen kommer Amanda hem från Paris! Wiwi. Ska bli mys att spendera dagarna här med finisarna. Kände att jag behövde komma bort en sväng minsann.. Så, jag lever & har fina dagar framför mig. Pusshejj♥

Dagen innan denna

Hade en mys dag igår med Maja. Bilade runt lite här & var. Handlade & spenderade timtal framför symaskinen. En klänning för henne & en fortsättning på min. Det blir bra tror jag, & inte är det alltför långt kvar innan det blir klart heller, wiwi. Senare lagade vi mat & degade i soffan med Micke, bulan & Emil. Ännu en bra dag. Owhowow.

Bara för att det är fint




Dendär sista är nog en typisk kan-själv-grej jag skulle kunna få för mig att göra, haha

Det kan bli hur som hellst

Idag har jag vart på en långis med tboy. Fast jag vet att långisar inte längre ät något för den gamle. Jag har suttit & sytt en massa också. (Idag igen) Tycker nästan att det börjar ta emot att traska in i tygstugan & stå vid väggen med virkat. Jag är ganska igenkänd som den tjejen vid dethär laget. Fast har ju faktiskt sytt 2 zebrakuddar också, hmhm. Det som är bra med att sy är i allafall att jag är sysselsatt & tiden går. Jag slipper att tänka & det är inget som får mig att känna ensamhet. Sen går tiden gal1 fort också. Konstigt dock att jag inte blivit frustrerad eller förbannad då något gått snett. Men det är väl tur. Jag kanske har tålamod? & eftersom att jag helt & hållet går efter en inre bild får vi se hur det egentligen blir i slutändan. Bra, hoppas jag. Annars börjar jag väl defenetivt att grina. Hehe.


Hey arnold

Tjen-is. Tänkte att även om jag inte har för mycket att skriva kan jag ju skriva att jag i allafall är något annat än en gnällspik idag. Har inte så mycket mer än vädret att klaga på faktiskt. Hur länge till ska det regna sa du? Har inhandlat nya dofter idag + lite symaterial. Det blev en zebrakudde & äntligen har jag rotat fram ett perfekt sy-objekt i form av en klänning som hängt länge nog i garderoben för att till & med glömmas bort. Mycket pilljobb & så, men fasen va bra det ska bli. Dock tog materialet slut igen, imorgon blir det nog att köpa en mil spetskanter så att det räcker till helgen iaf? För då hoppas jag på sol & lite värme, så att en picknick eller grillning kan gå igenom med de bästa. & så ska vi tänka på Amanda som är i Paris & har det gött också, wowo (: Nu har jag inget mer att dela med mig av, hade gött småkorvar♥

Det regnar fortfarande

Men det är som tur är bättre ändå. Tack på finisarna♥

I min skalle

har jag nu en massa måsten, fler vetande - men inget görande.

Oh rainy day

Regnat från & till under hela dagen, inga småskurar som bjuds heller. Vaknade upp till gråmoln & tipprande emot fönstret. Så det blev en lång sovis idag innan jag kom upp. Ischisch. Gillar't egentligen inte. Gillar inte heller att jag styrts till dålighet av min egna tristess & ensamhet, att jag börjat tappa en massa hår nu igen är ingen hit det heller. Har egentligen inget att säga. Känner mig lite smått tom, dessutom har det inte hänt alltför mycket idag för att behöva antecknas. Kvällen igår hos Kim var hur som hellst finfin. Trevligt sällskap & bara allmänt mys. Jag behövde det så himla mycket. Imorgon är det ny vecka & nya tag, hoppas att mitt arbetsschema kommer nu någon dag så att jag kan börja planera sommarmånaderna lite bättre. Annars sådär allmänt har jag haft en liten längtan till IKEA, Indiska & Monki av alla ställen idag. Tack & hejj♥

Lördagsplaner

Har städat & tvättat idag. Efter en gal1 god grillning här hemma ska jag dra en kroppis & byta om innan jag sticker upp till Kim & grillar med henne & folk. Blir inte grill för mätta mig igen, men mys & trevlans att socialisera lite efter dessa 2 ensamhetsdrabbade dagar jag misslyckades med totalt. Känner mig lite smått ostabil ibland. Hur som haver - ha en trevlig kväll vart ni än är (:


Vitt trägolv



Hade man kanske inte väntat sig, men jag gillar't

Fredag den 13e

Trött, seg & jävlig. Så jag känner mig idag. Orkar inget. Eller jo, fast ändå inte. Har vart & handlat lite mer material & suttit & sytt en stund. Nu är väl omgörningen av kläder så gott som klar. Får se om jag fortsätter hänga vid symaskinen med något annat projekt eller om det får duga ett tag. Gissar på det förstnäma, då jag har en liten inspirationsbild i mitt huvud. Vad det gäller inspirationen kring något annat går det lite sämre - tatueringen. Har kört fast med teckensnittet, & utan det blir det ingen tatuering. Ska det vara så svårt? Ja. Ligger för tillfället i min säng med tboy aka snarkarN & låter tiden gå. Mitt rum har jag städat i allafall, trots att jag för längesedan kom på att jag har alldeles för mycket saker på en för liten yta. Där problemet ligger. Men det får duga ikväll, tyvärr med trycka-in-alla-prylar-i-lediga-utrymmen-metoden. Jag behöver ett Ikea besök. Nu var det färdigklagat. Jag ska väl vara lite glad över att min klumpighet inte lett till någon olycka en dag som denna i allafall.

pusspusspuss♥

P&L - check!






Beach 2011


Roat mig med att beställa bikinisar till sommarvädret, på den regnigaste dagen ironiskt nog. Wellwell. 3 av 4, slog på stort alltså. Nu är det bara att invänta sommar & sol!

Väderskifte

Från att ha varit plågsamt varmt, eller jag som missbedömde vädret & hade för mycket kläder, på stan under dagen igår, till att det började regna & blixtra på K's altan under kvällen. Hur som helst var det mys. Jag älskar ändå dagar som blir spontana, de som börjar helt planlösa men slutar med att man vart ute hela dagen, gjort saker & umgåtts eller träffat en massa människor. Luw it. Var ljummet att traska hem mitt i natten också, att det var lite blixtar som slog här & var var inte så fel heller. Ganska mys detdär vädret trots allt. Sen dendär doften av blöt asfalt & blommor, hej sommar? ih. Fast nu ska jag i allafall sluta skriva, känner att detta blev ganska svamligt på något vänster, hehe. Regn idag. Känner mest för att ligga i sängen & se film typ. Maja kommer nog hit en sväng i allafall, mitt på hennes födelsedag & allt, grrrrattis! (:


När vi rusar genom natten

Hejhejhej. Dagarna är finfina just nu. Fint väder, fint folk, fint allt. Dagarna liksom rusar fram känns det som. Snart är maj över & juni intar. Eller så är det bara jag som känner att tiden rinner iväg. Det ska bli lite sthlm & tatuering innan jobb & P&L drar igång i juni. Massa fikor & picknick'ar med de bästa. Krama på K innan hon reser tillbaka till frank. Sy lite till för att göra utlopp för min lilla sprängande kreativitet som velat visa sig på senaste. Hur det än är så ser jag fram emot det - alltihop.


Solsöndag

Saknar solsidan. Apropå korv. Sol idag igen, tummen upp på det. Lite färg tror jag att jag fått, tumme upp på det också. Det gick bra för Amanda i Gävle under helgen, ännu mer tumme upp. Annars så sitter jag & latar. Håller på att läsa ut boken & ignorerar känslan av att jag är trött. Tror minsann att jag gått & sovit några timmar för mycket de senaste dagarna. Men det kommer ändå snart ändras. Helgen har vart bra & gått fort trots min ensamhet, bra att jag haft lite att fixa & dona med. Nu vill jag ha måndag & ny vecka. Måste börja planera den kommande månaden nu också tror jag. Plötsligt räcker liksom inte tiden till till att som ska ske & göras. Wuah. Imorgon blir det att gå upp tidigt i allafall. Vi säger puss som punkt♥

Balkonghäng & nörderi



Alla har väl sitt egna lilla nörderi antar jag. själv har jag ägnat hela denna lördag till mitt eget. Sydde nästan klart det jag skulle då det fattades material. 15 min innan affären stängde. Men det jag hann blev så bra att jag inte kunde låta bli att börja rota fram fler projekt ur garderoben. Mätte alla plaggen på egen hand & noggrannare, eftersom att det tydligen inte hör till något man kan då man jobbar i tygbutik >< Så får fortsätta med min iver på måndag, om jag hinner. Släpat ner mina teakbord, som jag använder till sängbord, & oljat in dem har jag också gjort. Kladdigt & konstigt luktande detdär medlet. Städat & lagat en okej kycklingsallad har jag också lyckats göra, & som avslut på det hela hamnade jag ute på balkongen. Min lilla minibalkong, hihi. Hade nog i allafall missat att det var lite soligt ute idag. Så efter någon timme med Hendrix i solen fick jag till & med lite färg. N to the ice. Vad som händer härnäst vet jag ej. Tror jag ska sissa lite på tatueringen. Ge det ett försök i allafall. Nu när jag ändå känner mig lite kreativ idag, hoho.

puss♥

Projektdag



Hohoho-ho. Kom nyss hem från tygstugan där jag minsann fyndade lite skit. Så nu sitter jag med kaffekoppen & symaskinen redo. Blir en såndär pysseldag idag. Precis vad jag är sugen på. får se vad det blir & hur, wiwi.


Komigendå

Sovit, ätit, sovit, läst & så om igen & igen. Pratat med fina uppsalabon & gnällt till J i telefon har jag väl också gjort. Usch. Det är fruktansvärt tråkigt att den tredje dagen i rad sitta hemma & bara vänta på att det ska sluta klia i halsen eller snora i näsan. Men jag är väl bara mänsklig & bäst att utvänta det hela så jag inte blir tvungen att sitta i väntrummet på sjukan. Har ändå hänt lite för många gånger. Wellwell, imorgon fyller ännu ett vårbarn år & även om jag inte är totalt friskis ska jag ta mig dit & ge en lång kram. Längesen vi sågs, & när det väl händer så blir det långt där emellan igen. Så det ska bli nojs. Nu blir det nog en kroppis & sedan att krypa under täcket med Hendrix. Boken har äntligen blivit sådär bra så att den är smått svår att lägga undan när man väl börjat läsa. Hade det inte vart min trötthet så hade jag nog orkat några fler sidor i taget. Men att jag läst ut mer än halva på bara dessa dagar gör att jag vågar kalla den bra.


Kroppslig smärta

Inatt gjorde min förkylning en vändning & nu är det bara ännu värre. I min virrighet tog jag mig upp mitt i natten & ställde mig i duschen. En svimningsrisk senare hade jag lyckats skrapa ur det sista ur honungsburken & balanserat tillbaka till sängen med en fet kopp te, en fet kopp te som inte ens kunde drickas upp pga illamående. Idag värker hela kroppen & huvudet verkar vilja sprängas. Jag orkar inget & åter inget, & var det kanske just däför jag & Maja med tboy på ett hörn sov i ungefär 5h, haha. Fina underbara vänner♥

Blir att sova snart igen & jobba på frisket. Nattinattipuss♥

Flesta dagar borde inte få finnas

Jag har defenitivt vart med om värre. Faktum är att det egentligen står rätt ok till med mig idag. Jag är glad för det jag har omkring mig i mitt liv just nu, & det som rör sig därtill. För jag tänker tillbaka till den tid som inte ens var en evighet sedan, & skräms av att fortfarande känna hur det kändes. Det kommer jag väl antagligen alltid att göra. & att jagas av en rädsla som är ständig, att jag ska göra ett litet återbesök & stanna en liten stund för länge. Men så måste jag rycka på axlarna & försöka vifta bort det lite smått också. Jag får inte skrämmas & jag får ju inte tro att risken inte finns eller faktsikt glömma den. Bättre att vara lite förberedd, är det en känsla som säger. Eller bara att låta det komma & gå, bara det håller sig till ibland. Det är som det är nu, det var som det var, & jag vet inget om hur det blir. Men jag vet vad jag vill & inte, & det är väl kanske det som är skillnaden. Ligger & läser idag, slår ihjäl lite tid med telefonsamtal & försöker en gång för alla göra mig av med förkylningen. Första maj var det visst också, tiden går fort. & nu är ju de bästa månaderna på g.

pussiduss♥

Något eget



Som en medelålders kvinna, vars biologiska klocka börjat ticka, börjar nu mitt lilla ha eget begär komma fram mer & mer. En plats där allt bara är enligt mig själv. Mina egna planer & tankar. Att leva ett eget liv, & trots att jag är så rädd för att vara ensam så känns det ändå som ett förlorande koncept gentemot allt dedär med det egna. Så, steg ett taget i processen då, att vilja.


RSS 2.0