Drömfångardrömmen



Drömde en natt att jag inhandlade en sådan här. Vad skulle det kunna innebära mer än att jag faktiskt verkligen vill ha en? En drömfångare som besöker en drömmare. En vacker dag ska jag hitta dig.


You could be mine


EnsamhetsdämparN

Hela dagen har vart som att försöka röra sig i slajm eller liknande. Gosh, va ogillat. Tiden har tickat ännu saktare än vad jag kan låta mig minnas, & det som för att påminna mig om det också, jag vill bara skrika kom igen då för fan. Jag hatar det. Bara för att jag vill få imorgon, ny dag & ny månad. Jag vill vidare & lämna lite bakom, fram i tiden för nytt. Mest av allt vill jag bara kicka igång denhär veckan som jag ju faktiskt råkar se fram emot, något att göra varje dag. Lite jobb, lite nöje & några måsten. Så som jag vill ha det, så som jag gillar det. Men bara för det så vill inte denna dagen ta slut - känns det som. Det är mycket som känns, visst är det så.

Hur som helst, har fått lite sysselsättning såhär på kvällen - jag har upptäckt Skype. Så sitter & tittar & pratar, har mitt te & i bakrunden spelar lite skivor. Jag känner mig liksom mindre ensam, hur tragiskt är inte det då? Hahah. Men det hjälpte lite smått & får tiden att gå, det är uppskattat det. 

                                                                                    ♥


Bubblan




Vart tog den vägen liksom?


Because the night


Maxïmo park


True


Vintertid

Yes, idag vrids klockan tillbaka en timme. Jag rynkade bara på näsan när jag stod & stirrade på den. Inte drömmen då man redan tycker att tiden går fasligt sakta. Men man kommer väl in i det, precis som allt annat. Det är den sista dagen på månaden också & det gör mig lite gladare. Jag vill just nu att tiden ska gå fortfortfort, vilket jag också tror att den kommer göra - fram till jul iaf. Sen är ju alltid dedär första månaderna på året som står för begreppet slow motion. Imorgon börjar iaf en vecka jag ser fram emot, har någon form av sysselsättning varje dag vilket känns mer än bra.

                                                                                          ♥


Så mycket bättre

Idag + ikväll känner jag mig trött. Skyller fortvarande på vädret, men vad jag än ska skylla på så är det skönt att se fram emot att sova & veta att man har en rätt god chans till det, för en gångs skull. Träffat Jossan ikväll har jag också gjort & det blev en långis i oktobermörkret. Kul att se dig & prata lite. & även om vi inte setts på ett alldeles för bra tag så känns det inte som så, jag älskar den sortens vänskap. Jag har några sådana, det har bevisats flera gånger & jag tror att det är dem som håller. Det är intressant dedär med vänskap & band människor emellan egentligen. Hur starkt det än kan vara för stunden, kanske det inte betyder ens hälften av det minimala en kort tid där efter. Det har jag också fått bevisat för mig, tyvärr. Det ända man undrar är om det var värt? På riktigt? & när vet man egentligen att en annan männiksa är din vän på riktigt då? Ibland så står den där utan att du tänkt på det, kanske har den stått där hela tiden. Ibland är det kanske inte ens den du anade heller. Du vet då du känner, du känner då du vet.

Tack för att ni finns. ♥


Aldrig hata

Gah, vilken trög dag. Kände min tungt pressad mot madrassen när jag vaknade imorse. Det är sådär molnigt så att man inte ser annat än det, solen finns liksom inte & heller ingen ljusspricka någonstans. Det blir inte bättre av att allt annat är totalt färglöst heller. Det gör mig bokstavligt talat trött, jag skulle antagligen somna på dirr om jag la mig ner nu. Det är iaf skönt att någonstans veta att det är vädret som förmodligen bär anledning till denna känsla idag.

Har inte gjort något speciellt heller, vart nere på stan en snabbis & fixat. Kollade även in en steghylla, men blev inte tillräckligt impad. Pratat i telefon har jag också gjort, med både Sthlm & Uppsala. Jag verkligen känner i hela kroppen hur mycket jag önskar att jag kunde knäppa till med fingret - & befinna mig på en annan plats på sekunden. Då man hör ljuden & målar upp bilder i sina tankar, vart som hellst men inte här. Jag har faktiskt aldrig vart den som hatat lilla Mora eller kunnat hålla med dem som sagt det. Visst, Mora är litet & det erbjuder inte mycket. Men jag känner att jag skulle kunna trivas & må bra vart jag än befann mig eller levde - bara jag hade ett liv & det omgett av människor som betyder mycket för mig & som jag mår bra av. Resten kan man alltid bearbeta & förrändra runt omkring, men just den biten måste man känna att man har. Jag trivs här när jag mår bra & får det, men då jag inte har något av det vet jag att jag inte borde vara här. Men fortvarande, jag kommer inte hata denhär stan. Jag vet iaf att jag måste bort, om en tid - för en tid.








Iron and wine


Elliot Smith


We are the diamonds


Lite idag

Lite obetydliga bilder från dagen som bestått av sortering, plock & städ + en & annan tekopp, i sin vanliga ordning. Jag tror nästan att jag vågar kalla städning för någon slags terapi. Nästan. & isåfall, te - min drog.

& K: Vi planerar minsann att besöka dig någon gång under början på nästa år! ((: ♥



Fåtölj

Tycker att soffor & fåtöljer av läder med sliten look & äldre modell är så gal1 jävla snyggt. Den dagen jag ska skaffa sånthär så ska det va något i den stilen. likeitalot. Hade gärna haft en på mitt rum här & nu också, att dricka te & läsa eller skriva i. Mihi.



Halloween?

Sådär, städat & klart. Skönt att ha ordning & reda omkring sig eller bara att känna att det är rent. Har dock för mycket saker överallt känns det som, får se om jag kan organisera upp det på något vis. I-landsproblem finns va? Just nu sitter jag iaf med min polska favvosoppa, om vädret såg något lovande ut tidigare så gör det inte det längre. Det är grått & trist, har till & med regnat lite redan. Typ skräckfilmsväder som det så fint får kallas, & apropå det. Det är tydligen halloween denna helg, jag tycker & tror hela tiden att det är nästa. Det gör mig visserligen inte så mycket då jag faktiskt inte bryr mig. I detta hus har man aldrig vart mycket för högtider & firandet av dem. Det är ju både lite skönt & fruktansvärt tråkigt. Jag vet iaf hur jag vill att min jul ska se ut när jag blir stor. Tyvärr känner jag inget för halloween, tyvärr? Igår var det också dött ute, innan vi lyft oss från kaffestugan så hade det börjat mörkna ute & det kändes hela tiden som att allt var stäng trots att det var flera timmar kvar. Men någonstans kan detta ändå kännas mysigt, beror ju verkligen på.

                                                                      ♥


Rainbow


HENDRIX


13:13

Hej där. Det blev nästan lite sovis för mig idag, det som cuttade av det hela var ett sms klockan 10:00 - från Halebop. Så jävla ovärt. Att man inte lär sig att ha ljudlöst då man dessutom råkar ha en sms signal som låter som en pipleksak. Fast jag tycker ju om sms egentligen, förut störde det mig inte att dem skickades mitt i natten eller till & med väckte mig. För det var en vana jag hade & en vana jag tyckte om, sen somnade jag ju alltid om gott efter. Men, inte Halebop tack..

Har drygat ut min frulle också. De senaste dagarna har jag fått drag för polarbröd. Oh yes. Vet ni hur gott det är att rosta dem eller? Skulle kunna äta dem från morgon till kväll, haha. Får se hur länge dom är favoritiserade & vad som kommer ta över deras plats där efter? Så, blev en massa te & polarbröd + en kanelbulle. Jag slår på stort idag, & för att slå lite större sitter jag & gräver i en godispåse. Tyvärr smakar allt äckel, inte ens samma godissmak har vi i denna familj. Jag undrar när allt kommer omkring om vi verkligen är släkt med varandra? Dagens planer är att städa & duscha (!) eller kanske bada? Vet inte riktigt, men båda blinkar behov iaf. Sen känner jag bara för att trycka ner mig med boken & några ljus, kanske ta igen lite Skavlan. Hoppas även på att mama kanske ska ha lite tid & lust att dra till antikaffären med mig & kika runt imorgon. Hon brukar ju va pepp på den så någon deal ska nog kunna fixas.

Men nu - städ.



 


Res dig upp igen


Fredagsfrid

Även om fredagen egentligen inte börjat sitter jag här med min tekopp & bara andas, trivs med det just nu. Fast egentligen så har den ju det, börjat - fredagen alltså. Men ska inte låtsas om det, vi leker att det är torsdag en liten stund till så får det vara fredag imorgon bitti då jag vaknar upp. Hur & när det sker får vi se, har inte sovit speciellt bra de två senaste nästterna men har gått upp tidigt. Kan antingen resultera i en sovis eller inställning på att vakna för tidigt. Vi får sesese. Spelar inte för stor roll heller då jag hellre är lite trött och nöjd än utvilat & pigg, till tristess & illa som den energin då istället lägger sig på.

En slags lättnad.

                                                                       ♥


The man



Johnny Depp


Mys

Mys med stort M. Denhär dagen har vart toppen må jag säga, & det behövdes också. Började med det lilla mötet hos & med A-C, som nu blivit en gruppgrej & det känns helt ok, rätt intressant folk känner jag & det blir nog ganska så kul ändå. Kände mig dock tömd på energi & som ett bottenskrap då jag gick upp imorse, & defenitivt efter att jag sett min spegelbild.. man ser ut som man förtjänar. Hur som haver, lite likt en tidsoptemist så ville jag gå ner på stan på de 20 minuter jag hade på mig. Hör & häpna - jag hann! Med rask takt kan tilläggas. Har dessutom blivit bra på att komma i tid. Det har med jobbandet att göra tror jag, i sommras kom jag alltid minst 10 min tidigare än nödvändigt till jobbet även då jag började 7.00 på morgonen, det gjorde jag ej i skolan. Där snackar vi nog minst 10min övertid.. Men så vet vi hur det var & hur jag tyckte & kände. 

Resten av dagen spenderades med timmar inne på kaffestugan. Prat & fika med Amanda, & även Lisa innan hon drog & jobbade. Efter fiket gick vi runt på stan, & jag fick komiskt nog någon att gå runt & spana in julpynt med, haha. & ja, det är tidigt det sätts igång med julpynt & hetsen kring det. Men vet ni vad? Den här gången stör det mig inte. Dessutom fann vi lussebullar inne på ica, wuah. Köpte oss en varsin & dom var lika goda som vanligt. Älskar verkligen lussebullar, det är gal1.

Nu äter jag soppa a la polskt, sen blir det en kroppis & hem till Amanda för hemmagjord glass & film. Känner mig sådär galet energisk idag igen, så tror nästan att det blir en promenix ner.. hmh. För övrigt är jag glad för vänner & sällskap. Kan nästan vara det finaste & viktigaste här, här & nu. 

                                                                                   ♥


ETTHUNDRA

God kväll. Sitter i soffan & känner mig allmänt utmattad. Trots att jag var trött & la mig med hopp om att somna igår så gick det åt skogen. Dagen idag måste dessutom ta denna höstens pris, grått från mark till himmel. De vackra & färgglada höstlöven som fyllde naturen är sen en tid gone & en betongfärg fyller ut världen. Det var även småmörkt ute imorse då jag vaknade & det gjorde det lite svårt att gå upp, men det gick till slut. Så - jobb idag. Det gick väl fint, blev dock förvånad än en gång över mörkret då jag klev ut ur lokalen efter 18-tiden. Pepp på att trippa hem i regnet kände jag mig heller inte. Blah, jag känner mig inte så pepp på mycket nu asså. Humf.

Imorgon ska jag infinna mig på stan 10:30. Hoppas det är finare format på vädret då. Dessutom är det mitt 100ade inlägg, (för den som är intresserad & vill anteckna detta) känns rätt mycket för en blogg som existerat i 1 månad, hehe. Det är även något vajsing med mina gamla inlägg - man ser dem ju inte. Kanske skulle göra ett försök & fixa det. Eller något.

                                                                                 ♥


Btw

Ser att ni läser & att ni även gjorde det då jag inte skrev. Det gör mig glad, & att ni kommenterar gör mig gladis även det. Det ska ni verkligen veta. Jag tror mig veta vilka ni är vilket nog också får mig att ta för mig lite mer & det gör att jag kan skriva vad jag tycker, tänker & känner. Hoppas inte att det tycks klinga för bittert allt för ofta. Vi vet väl också att jag aldrig vart den person som sagt det högt & därför är skrivandet rätt fint för mig. Jag behöver det lite smått. Speciellt nu när jag inte har det jag behöver runtom mig.

Ville bara säga det.


Dreamless

Idag vaknade jag upp från en helt drömlös natt, vad jag vet iaf. Det händer sällan & när det väl händer känns det knappt normalt, även om det är så jag önskar att varje natt vore. Det kanske handlar om en vanesak. Dålig-vane-sak. Är hundvakt idag också, så blev en långis med de två ute i solen. Promenader är underskattade, men jag saknar ändå att ha en eller fler promenad-polare, som förr. Igår sa vädersnubben att onsdag skulle bli = regn. Det är lite smått svårt att tro då man kastar ut blicken genom fönstret idag, men å andra sidan gör det mig inte så mycket då jag jobbar hela dagen imorgon. Torsdag däremot, då får det helst inte regna.

Nu ska jag göra mig ännu en te & gå ut på altanen som papi så fint glasat in på senare dar. Nej inte hela, som tur är. Försöka läsa ut min Marian Keyes roman då jag slog ihop Jimi Hendrix boken. Under det senaste halvåret har jag läst 5 böcker, 4 av dem var självbiografier/verklighetsbaserat. Jag trode att jag kände för en påhittad roman med en historia tagen & uppbyggd av fantasi, utelämnad från verkligheten. Men känner att det inte är eller var så, efter denna ska jag ge mig på min hög med sanningshistoria igen. Jag gillart.


Young blood





PLUS MINUS NOLL


Början på slutet

Måndag den 25 idag, och början på den absolut sista veckan denna månad. Sen blir det november, & plötsligt är det nästan inget kvar. Jag vet inte om det spelar någon större roll egentligen. Jag vet inte om jag vill att tiden ska rusa fram eller om jag önskar att allt stannade till & förblev så, en stund. Jag vet med andra ord inte mycket nu. Saker är i sin ordning skulle man kunna säga.

Jag vet bara att jag saknar er så fruktansvärt mycket, mina stödklossar. Jag vet också att jag känner mig själv så pass väl att jag förstår att det kommer bli värre. Jag vill inte ha någon repris från förra vintern, men jag tror inte det finns mycket i mitt försvar som gör det undvikligt. Varje dag är den andra lik, men ändå inte. Jag är ganska så förvirrad av mig själv, lite mer än vanligt. Men vad är vanligt? Det här stämmer inte, det vet jag också. Det har jag fått höra. Nu tänker jag acceptera det & låta mig hjälpas. För även om jag försöker vara snäll emot mig själv, är det inte alltid som det hjälper & räcker till.



Jag vet ganska så mycket nu, mycket för att inte veta något alls.



Jag finner inte logiken

Även om det är detta jag tycks ha gått runt & strävat efter. Att stänga av - att inte känna något i huvudtaget. Så kan det inte låta bli att kännas så fel, när det väl är så. Jag känner mig så tom. Och jag vet inte om jag kan påstå att det ändå känns bättre. För dumt nog, är jag hellre den som har ont & känner för mycket - än den som inte känner något alls & glömmer hur smärta är att bära på. För i olika former & volymer har den alltid trängt sig på. Funnits där. Vart en del. I- och runt om mig. Jag finner inte logiken. Men å andra sidan hörde den nog aldrig hemma här. Hur jag än vrider & vänder på det, så är jag nog inte van vid denna innerliga tomhet. Jag vet inte om jag tänker acceptera den, jag vet inte om jag vill ha den & heller inte vad jag borde. Jag är fast i mig själv, där jag vantrivs. Den gnutta hopp jag bär på, är att något säger mig att jag ändå & trots allt är på rätt väg. Men jag finner fortvarande inte den jävla logiken.



241010

Jag lever.
& jag är snart tillbaka. Promise.

 

 


Off mode.



Stänger av ett tag. Mig själv. För att det är det jag behöver. För att det är så jag fungerar.

Om jag fungerar.

Vi får se. Tror inte jag vet bättre för tillfället heller. Men det är vad magkänslan säger, & visst skulle man väl följa den? Eller så är det min idioti.
En omformatering av huvudet är önskad.

Håll inte andan.

 



Kyla

Idag var det kallt ute, på riktigt. Snart får hösten lämna plats åt vintern. Det känns inte så bra, alls. Tänk om jag kunde älska den som de flesta andra, eller åtminstonde tycka om den lite.

Jobbat har jag också gjort idag, skulle kunnat vara den mest lugna dagen hittills. Men kvällen igår hade inte allt under kontroll, så det första jag möttes av var en ringande chef som undrade & bad mig om det ena & det andra. Det var skönt att jag trots den lilla erfarenhet där kunde fixa allt. Tur till min egna fördel också, med kassaapparater & allt. Efter några timmar vart det iaf lugnt tempo igen, som en annan vardag. Kände mig dock riktigt ensam idag, det för första gången hittills däremot. Jag gillar inte ensamhet, inte någonstans. Dessutom har min blodcirkulation valt att slå av de senaste dagarna, så satt stundtals med vantar kring kaffekoppen & försökte hjälpa på traven.

Annars då? Nej, inget. Sitter & lyssnar på Iggy Pop & funderar på en promenix med t. Mår illa även idag & det går mig riktigt på nerverna, jag är inget fan av att må illa & jag undrar hur fasen min kropp har tänkt sig detta. Det är tur att mitt kära te går ner iaf. Nästa gång jag reser till storstan ska jag köpa hem lite sånt gott skit. hihi.

puss på er.


Sigh no more




Så bra. Från början till slut. Hela skiten.

Mumford & Sons


Himmelen gråter

Jag hade otroligt svårt att somna inatt. Trots att jag egentligen var trött & känslomässigt mätt på en massa fint. Jag har haft flera bra dagar i streck & hoppas på att få leva på dem ett tag nu. Låg länge, vred & vände mig till regnets tipprande där utanför. Jag vet knappt om jag var vaken eller egentligen sov. Imorse när jag vaknade kände jag inget. Låg istället & lyssnade till ljuden utanför & runt omkring. Känner fortvarande inget. Vill bara stänga av mig själv ett tag.

Men mitt i det trista & gråa känner jag mig lite kreativ & pepp på dagen. Så nu ska jag ta tag i det & se vart jag landar. Ska planera resten av mitt år lite också, inte mycket kvar nu ju. Men har trots allt lite att se fram emot tror jag minsann.

♥ 


xx

Nu är det släppt, & det är skönt.


Fika med folk idag, blev mätt på ovanligt lite. Men det var väl hur som helst trevligt trots den saliga blandning människor, haha. Annars blev vädret som förutspått kasst, regn & moln som skapar någon tung trötthet. Känner också dendär äckliga inombordsstressen som gör mig illamående & raslös på samma gång. Mindre bra kanske. Men ska troligtvis spendera kvällen med lite folk, så det lägger smått band på min inre oro. Jag slipper vara ensam.

Blev lite snack i telefon idag med. & det påminner mig också om att jag faktiskt borde ta & skaffa nya hörisar, av fler anledningar. Saknar ju musiken också. Nu rullar iaf The xx fint som ljudvågor i mitt rum. Det passar liksom bra på något vis till idag.


Nattinatt

Hoh, fick lov att byta genre av musik. Tänk vad påverkad man blir, i flesta fall mer än i andra visserligen. Men nu vart det iaf lite peppigare, trots att det är sova jag ska försöka. Men man har väl bättre chans till sömn om man är lite gladis kanske, mmhm. Imorgon ska jag iaf fika, leka med folk, plocka kastanjer & kanske till & med få en liten minipromenadis? mihi. Jag hoppas på att det blir nice väder, även om en fågel viskade i mitt öra att det ej är fallet. Men ändå, låt oss hoppas på det.

Jag hoppas på mycket nu för tiden, nu - att jag ska somna & sova gott. Natti.


Chillpill

Idag har jag minsann inte gjort mycket alltså. Men jag sov inte så hippt, tänkte att det skulle va till fördel ikväll iof. En massa tekoppar & soffhäng byggde denna söndag, & det gick igenom tack vare att jag har lite ont i skallen & allmänt i kroppen av någon spårlös anledning. Men som sagt, det gör nog bara att jag sover bättre inatt.

Nyss tog jag en efterlänktad dusch & nu är jag nerbäddad i min säng med datorn & ännu en legendarisk tekopp + att vaniljljusen är tända. Tänkte utnyttja svtplay och kolla Skavlan med Robert Plant som jag missade. Det blir alltså en myspunkt satt på denna söndag/vecka. Sen blir det kanske lite läsa, jag & Bob har gått skilda vägar numer. Det var slut på det kapitlet så att säga. Nu har jag nyss påbörjat mina första sidor med Jimi Hendrix. Hahah. Tur att jag har ett liv då. (; Men helgen har iaf vart hurbrasomhelst.




Ur det onda, ur det goda

Människor som dömmer, de vet inte. Människor som dömmer, de har inte upplevt det. Man måste ha haft en fot i båda världar för att förstå, för att kunna tänka sig och för att se. Det är inte meningen att dela med sig av allt man har inuti. Jag vill inte dela med mig av för mycket, dels för att jag är rädd för att bli dömd & dels för att jag inte tål tanken av att du & du & du ska veta. Jag är inte rädd för att du inte ska förstå, för det vet jag redan att du inte kan.


& du, tänk om du var starkare. Trots allt har jag blivit stark av dig.





Glad av dig

Jag blir så glad av dig K'et. För övrigt är det fint att ha fina vänner. Det vet ni va?


Sunshine

Det var ingen idé att ligga kvar så mycket längre. Idag känns allt fint, jag tror det kommer att bli en bra dag. Och så lite sol också, tänk vad lite sol kan göra. Mihi.


Godmorgon på er (:




Söndag

Det är trots allt redan söndag & jag borde trots allt redan sova.
Trots allt - så gör jag inte det.

Men nu ska jag ge det ett försök.
Nattinatt


Mönster

Jag jobbar på det dag & natt. Ibland tror jag till & med att det faktiskt går bra. Men det finns tillfällen då jag inser att jag bara lurar mig själv. Gång på gång, igen & igen.


Bullshit

Ensam är starkast.

Vem fan kom på det ?



Vad jag behöver

Jag är nog trots allt inte den som behöver uppståndelse eller ståhej omkring mig nu för tiden. Jag känner ibland att jag fått lite mer av det än vad jag förtjänat eller hunnit bearbeta, mer & redan för längesen. Jag uppskattar småsaker nu. Som att bara göra ingenting med dem som får mig lugn. Med dem som får mig att sluta tänka & slappna av. Jag behöver det, & jag behöver er. Det får jag, inte alltid & inte jämt. Men jag får det. Mitt hjärta vill inte slå sig ur min kropp & jag får en dos lugn. Jag kan andas för en stund. Vad hade jag gjort annars.

tack igen & igen.




Skjorta

Igår när jag hade vägarna förbi pappas garderob fann jag ännu en av hans miljoner rutiga skjortor - & knep den. Nu hänger den finfint på min klädställning på obestämd tid. Jag gillar att han har en massa sånna, & att jag kan sno dem när jag vill + att han inte bryr sig. Så, jag fick något nytt utan att handla. Mitt lilla förbud fram till jul kommer gå finfint.

För övrigt har jag fortvarande lite tråk, därför detta apropå-korv-inlägg. 





Senare

Fiket va mys, borde göras oftare. Önskar att jag kunde se & umgås mer med er också. Nu sitter jag iaf med te, igen. Har redan hunnit dricka kaffe & ätit sedan jag kom hem. Vilket var för ca 1h sedan.. Jag är lite sådär uttråkad. Känner mig ganska så full av energi men gör inget av den, raslöshet. Wueh.

Ne, idag är jag nog lite svårroad. Iaf gentemot mig själv. Lite synd, men jag tror jag vet vart skon klämmer också. Det kanske är bra, eller? Troligtvis ej.





Lördag

Hei. Sitter här & är dagen till ära skabb. Ska strax ner & dra en fika med D & P. Det ska bli nice, har inte träffat dem på länge känns det som, eller ja, jag har inte träffat dem på länge. Vad det blir av resten av dagen får vi se, den är planlös men ändå inte.

Lev&må.


Finfredag

Efter en kass natt med drömmar & plötsliga väckningar jag inte ville somna ifrån så sitter jag här, ändå lagomt pigg med min kaffekopp & Morgonpasset i p3. Det var längesen man lyssnade på dem, väldigt längesen till och med. Igår vart det lite prat & mer kaffe & te, rätt mys, men jag kunde ändå inte låta bli att bli rastlös här hemma. Att jobba idag känns skönt, & att socialisera med lite folk ikväll känns fint. Den här fredagen kan nog inte bli annat än bra. Wiwi.


Looking forward

Ska strax hoppa in i bilen & åka till järnvägsstationen för att plocka upp syster från tåget. Och senare idag kommer även Dominika hem, dem båda stannar i Mora över helgen. Imorgon ska jag jobba också. Jag ser fram emot de kommande dagarna. Jag känner mig lite räddad.

Vi hörs fina.


To fight the fear that is growing in my mind



Say whatever you have to say, I'll stand by you.
And be whoever you have to be,
I won't judge you.


The kooks  -  Sway


Goddagens

Hej på er. Denhär dagen hade en bättre start & jag tror den kommer bli en bra en. Jag sitter & kollar igenom bilder som ligger på datorn, och de flesta har legat där alldeles för länge. Tror minsann att det är dags att börja framkalla lite, (läs: mycket) så det är väl det projektet jag ska ta mig an idag. Ska även ta med mig tboy & gå på lite pensionärsfika hade jag tänkt, hehe. Annars så rullar Kooks vidare, för att jag inte orkat byta & för att det känns jävligt rätt idag med.

Hoppas de e gött med er, var ni än befinner er. (: & så får ni en söt-ful struts.




Bob Dylan

'  En sång är som en dröm, och man försöker göra den verklig.  '

Bob Dylan  -  Memoarer


Incident

Kaffe på väggen. Trenden med den färgen inom inredningsvärlden fick idag en ny innerbörd för mig, bokstavligt talat - kaffe på väggen. Har gått runt med dåsig huvudvärk & en urkopplad känsla mest hela dagen. Ungefär som en hint av bakfylla. Efter en promenix med hundarna & efter att ha kryssat lite House & That 70's show i tvsoffan kom jag på att det kanske var en kopp kaffe min kropp teg om. Tänkt, & gjort. Gick till köket för att fixa till det. När väl vattnet kokat upp & jag hällt upp det, skulle jag ta fram mjölken. På något vis gled paketet ur mitt grepp och landade rätt på koppkanten. Ner föll alltihop, och det blev bara ett ända kaffe-splasch över hela köket. Det är helt otroligt, det skvätte överallt. Ända upp i taket, över golv & matta, diskbänk, skåp & lådor, kylskåpet.. + över mig. Bränndes gjorde det också. Och mina nytvättade gosmjukisar fick inte förbli det. Det var bara att sätta igång att svabba & torka, sa min kropp. Medan mitt huvud skrek & svor i någon minut. Men egentligen var jag tyst.

Nu sitter jag och väntar mest på att tiden ska gå. Om ca 1h är det Desperate houswives, ännu mer tvsoffa alltså. Skulle ringt lite folk egentligen hade jag tänkt, för att prata lite. Det är vad jag vill, men det blir nog inte av ikväll. För jag är inte så pratig ändå, inte idag. Får ta det imorgon. Kooks plattorna rullar också på, jag är smått beroende av musik tror jag. Är det inte någon skiva som spelas så går ju radion på högvarv. Men det gör inget, musik är bra.

Mjah. Finns nog inte så mycket mer att skriva ändå.. Jag har inte riktigt fattat att K åkt än tror jag. Bara lite. Nu känner jag att jag är lite mer ensam, iaf 'fysiskt'. Det är så fint att kunna ringa när som helst, att höra av sig och veta att man får svar. Fina och stöttande ord jag försöker ta till mig. Men ändå, jag kan inte vara spontan längre. Vem ska dricka te med mig nu? Ta en promenix eller bara vara när man får en stund över? Jag är inte så svår stimulerad egentligen. Men det går inte alls då jag är ensam. Inte alls.

Pusspåer.







Just because





- David Bowie


Ny dag

Jag fick min sömn, men den blev tyvärr inte lika uppskattad som jag hoppats. Idag tänker jag nog mycket, vi får se hur mycket. Vänta & se. Som med allt annat, som vanligt.




Men jag tänker klaga ändå

Fan. Jag mår SÅHÄR illa. Det vill inte ge sig & jag har bara mig själv att dömma, inte ok nånstans. >.< scheisse x 100.

Nu - Felix stör en ingenjör.
Sen - sova.


Man ska väl inte klaga

Nä, man ska väl inte det, då det finns hungriga barn i Afrika. Men shit, vad mätt jag är. Alldeles gal1. En fet middag & så pajen på det. Mätt, men gottt. 

Är lite trött också, och idag hoppas jag verkligen på att jag somnar till en bättre tid. Jag får kreativa av mig lite nu, för känner minsann att det sitter i, mihi. Ska nog fixa en kopp te efter att jag har skrivit lite med papper & penna, sen ska jag ta tag & läsa två tidningar som inte hunnits med + ELLE som kom idag. Bara göra lite som jag känner & för den delen inte behöva känna mig rastlös, uttråkad och frustrerad för det.



Musik, mode & inredning. Jag gillar't.


Konfrontation

Och så var det måndag igen. Nu ska jag baka & socialisera med mina rötter, & lite till.
+ att jag sov jättebra inatt. Så bra.


Och plötsligt räckte inte tiden till

Jag som skulle somna tidigt. Mhmm. Råkade hamna i någon slags kreativitets-bubbla såhär på kvällen/natten. Den hamnar jag ju inte alltid i, men då det händer så sker det oftast på natten & lätt att ta sig ur den är det heller inte. Jag borde sova nununu, men det finns tusen andra saker jag skulle vilja göra hellre. Och jag älskar att ha det drivet i mig. Dessvärre kommer nog mina få sömntimmar göra mig mindre smidig imorn, & jag vet redan vad jag har att göra från den sekund jag slår upp ögonen. Det är iaf ingen chockerande klocka som ska väcka mig, & bara det känns jävligt bra. 

Jag får ta tag i mina projekt imorgon, när jag hinner. Annars ser jag faktiskt redan nu fram emot tisdag lite, speciellt morgonen där. Ohja.

♥ 


Bob Dylan

' De var inte vaga eller fjärran - de fanns där rätt framför mig, men om man betraktade dem för intensivt skulle de försvinna.  

Bob Dylan -  Memoarer


If 6 was 9

 



- Jimi Hendrix



1o.1o.1o

10'ans dag, år & månad. Lite kul, jag gillar sånna siffror. Sånna som känns jämna fast de ändå inte riktigt är det. 10, 12, 15..

Hur som helst. Har inte för mycket intressant att skriva egentligen. Gick upp i morse, åkte förbi K en sista gång. Sen till jobbet, och efter en massa timmar - hem. Det var riktigt chill idag, jobbade dock ensam vilket var lite tråkigt. Men jag sysselsatt mig med lite städ & sms, inte helt ovanligt. Och jag saknar dig & dina små olyckor du spred kring dig, hihi. Väl hemma kastade jag i mig lite mat, mami har städhets idag & det smittade av sig lite också. Just nu sitter jag & kollar på parlamentet, fast koncentrerar mig tyvärr inte. Vet inte, parlamentet är nog något jag helst inte ser ensam, faktiskt. Men Batra har en fin hatt iaf, jag gillar hattar.

Är lite tröttis, men på ett posetivt sätt. Det känns bra, och jobbet gick fint det också så jag är nöjdis. Ska snart bada tboy, och inte alltför sent tänker jag lägga mig. Imorn blir det förhoppningsvis lite sovis. Men då kommer min faster & hälsar på, jag tänkte baka en äppelpaj & dessutom är jag hundvakt imorn + tisdag. Hmh..



A goodbye is not forever

Sitter i min säng och vet inte om jag ska duscha nu eller spara det till imorgon bitti. Somna en timme senare, eller gå upp en timme tidigare? Mh.. I-landsproblem. Blir nog nu iaf, känns som att jag ska upp ganska tidigt ändå.

Kvällen va trevlans, även om jag kände mig halvt avslagen & off. Kul att se lite ansikten man känner igen också, jag fick nog ut lite bra av det hela känns det som. Men det är nog stunden precis just nu som stör mig, när man kommer från ett varmt & livfyllt rum fyllt med människor, och sen hamnar själv. Isch. Det är bara mörkt & kallt överallt & det sluter sig kring mig. Just nu orkar jag egentligen inte tänka på den känslan, jag låter mig inte fastna i den för länge. För nu ska jag duscha innan det blir alldeles för sent, och så ska jag trots allt upp i tid, och jobba imorn, wie. Så nej, det här orkas inte med just nu. Bort.




Klart & betalt

Nu är pajen klar, vaniljsåsen vispad och kök1 städat. Gick ganska fort ändå, och har hunnit fixa runt lite här under tiden med. Plus att se mig själv i spegeln & bytt till lämpligare kläder. Fina emo-ögon man kan få av mascara efter en hektisk dag asså.. Strax ska jag plocka med mig allt ut i bilen & dra till K. Sen blir det att fetta, höhö. Och imorgon drar du till Frankrike & nya äventyr. Sheat, jag kommer sakna dig en massamassamassa.

Mjao, var väl det. Ha en great lördagskväll folk, det ska jag ha. Dra i mig det sista av min fina vän, så att det räcker till i vår.


Blåbärspaj

Nu ska jag sätta igång & baka bpaj. Har nyss bokstavligt talat slängt i mig maten & magen diggar et inte. Har haft ont halva dagen och är ganska så säker på att det uppkommer av stress. Det är rätt surt, för jag gillar faktiskt att stressa till vissa mått. Jag älskar att ha något att göra, en plan. Och att smått pressa mig till att lyckas hinna med så mycket som möjligt. Idag var det rätt mycket, men fasen vad kul det är. Och damn vad jag gillar att vara sysselsatt. Det gör mig också så otroligt glad att få komplimanger och beröm av anledning till hur jag jobbar & är. Det gör mig så mycket gladare än vad jag tror att jag faktiskt visar.

Nu - bak!


Dreamcatcher

Jag vill ha en. Och om den sen mot all förmodan även visade sig att fungera, hade det heller inte stört mig. Alls.

                             




If she does it like this, will you do it like that?

Hemma igen. Vart på benen redan i flera, flera timmar. Dessutom är jag klar & har prickat av alla dagens måsten, så det känns la bra. Plus att allt gick väldigt bra också. Har även hunnit socialisera lite, fint det. Och så blev det plötsligt helg igen, sjukt fort har denna vecka gått. Har på känn att dagar, veckor & månader kommer susa förbi rätt fort nu fram till jul.. Men det gör inte allt för mycket, speciellt inte som det är nu ju. Jag är mest rädd för januari-mars, gosh. Nästa helg ser jag iaf fram emot, så denna vecka kommer nog rulla förbi rätt snabbt den med. :)


Innan vi släcker

Slänger in ytterligare några bilder för att jämna ut lite. Tog en bryggpaus i prommen, och på de ca 10min fick jag 2 myggbett - ingen hit. Men jag gjorde iaf lite kamerahistoria och en klassisk in-your-face-bild på T fick jag minsann. Har fixat & grejjat det jag skulle så nu kan jag nog lägga mig med gott samvete. Eller bara för att jag borde, om inte annat. För om ca 5h ska jag upp igen. Nice.














Nu

Efter att ha vikt & sorterat min tvättbomb som landade här, så ska jag hoppa in i bilen & dra till Maxi. Har fortvarande inte skrivit rent kladden.. Men jag får litar på att det går fort. Fast det är fortvarande ett stort fy. Fy N1an. (Kan nästan inte tro att jag faktiskt skrev det)

Slänger in en bild från just nu också. Jag känner mig lite tråkig med all text & så hela tiden. Och ifall ni långt-borta skulle ha glömt hur jag ser ut. ;)




Trögt

Går lite trögt med läxan må jag säga. Får nog helt enkelt ge - i att kalla det läxa också. Är lite smått allergisk mot det ordet tror jag. Även om jag inte vet mycket nu, så vet jag iaf att jag gjorde rätt i att inte börja plugga på dirr efter studenten. Verkligen. Å andra sidan ska jag ju inte göra så mycket med den, egentligen bara renskriva lite av allt kladd jag fjuttat ned.

Har lyckats visa interesse till allt annat här hemma ändå. Mama storstädar uthuset, & ohja, det finns en massa skit där. Men lite kul saker också. Hittade en skinnryggsäck t.ex, med ett gammalt biblioteks-kvitto från 1997. Har dragit på mig frackliknande kläder med fransar och spetssaker, så jag såg ut som ett tjomme från 1800-talet typ. + att jag hunnit äta för ca 1 veckas tid. Mja, så kan man också spendera sin dag.

Dock är dagen ej över än. Jag vill hinna ut på en promenix med t innan solen försvinner, och så måste jag hinna handla.. Hade också tänkt att jag skulle bada & ge Hellenius hörna en chans.



Vackert

På den obebyggda & tomma tomten intill våran står 4 feta björkar som täcker upp min utsyn, precis härifrån där jag sitter just nu, på mitt skrivbord. Och fan va fint det är egentligen. Jag älskar sommaren för att den är så levande och grön, men det här är också vackert. Jag behöver lite mer färg i mitt liv tror jag. Och så ska jag sätta igång med målningen sen också. Först ska jag ta tag i tavlan som väntar på mig i Sthlm, men sen ska jag ta med mig kreativiteten hit. Nu känns det som att det börjar bli dags att lyssna lite mer på sig själv.

Annars då? Igår va en bra dag, & så sov jag hos K på det. Nu är jag back home & ska väl kicka igång dagen. Måste fixa fram ett USB-minne och göra "läxan" till träffen med A-C tidigt imorgon bitti. Mwaha.





Ungefär så känns det

Som att rycka glassen ur ett barns grepp.
Som att hälla ut alkoholistens sprit i vasken.
Som att sprida narkomanens heroin med vinden.

Ungefär så.


Dobranoc


Gräddfil eller... creme fraice?

Hahah, jag är ganska så lättroad iaf. Halv åtta hos mig<3 & så Helges röst på det liksom. Bäst :D


Jag trode fel

Denhär dagen blev inte så jätte mycket bättre. Inte för att jag förväntade mig alldels för mycket av den. Jag är helt enkelt inte den som ska vara sysselsatt med stillasittande. Det visste jag redan. Nu måste jag bara lära mig att göra något åt det.

Har iof och som tur är fått lite småsaker gjorda. Och jag ringde ett samtal jag totalt glömt också, tur att de inte blev surisar. Men det är nog å andra sidan jag som skulle förlora på det isf. Hade planerat att jag skulle ta ett bad såhär på kvällen, men nä. Blint nå med det. Dock bör jag sätta igång med "läxan" jag har till nästa möte med A-C, på fredag morgon. Oh yes.

Nu blir det - hör&häpna - te. (;








Det snurrar i min skalle

Den här dagen har vart för lång. Det känns som att flera dagar packats in i en & samma. Denhär. Måndag den 4e. Mitt huvud har gått på högvarv vad gäller tankar kring det ena & det andra, känslorna har också fått sig en omgång a la berg- och dalbana. Ena stunden är jag tom & oberörd, andra faller min värld i bitar & i den tredje tar jag ett andetag i taget och tror för ett tag att jag har någon kontroll över det hela. Fan va stabilt då.

Musiken vill inte göra sig för mig heller, just nu. Varenda låt är bra, varenda låt betyder, och varenda låt är knuten till något på flera vis. Inte ens läsning av några texter kan få mina tankebanor styrda mot bättre bredder ikväll. Om jag hade vetat att sömn är lika bra som det påstås hade jag gett mig nu, men jag vet inte om jag har en natt att se fram emot.

Men man får väl hoppas på det bästa. Jag tror på imorgon.

                                                                                 ♥



Måndag

Det är blåsigt & lite halvkallt ute idag. En såndär dag som inte är så anpassad för en frilla med hellugg.. Solen närvarar på annat håll, och det känns som en dag av höstens lite sämre. Eller en såndär dag man ska mysa sönder inne, med te and so on. Så, man skulle kunna säga att jag själv anpassar mitt liv & mina dagar till sämre-höst-dagars, ganska väl.

Har inga speciella megaplaner idag, inget spikat iaf. Har redan hunnit städa lite smått, men ångrar dock att jag slängt ut allt som har med min säng att göra på balkongräcket. Hade gärna försvunnit under täcket en liten stund till.

Nananaaa. Nu ska jag kila ner till kök1 o se om det finns något gott att stoppa i magen.


Ibland

Ibland räcker det med små medel för att man ska bli en gnutta gladare. Eller helt enkelt de rätta.

Sitter för omväxlings skull i köket. Allt är tyst och stilla, och jag försöker komma överens med mig själv om vad jag ska göra nu härnäst. T sitter på stolen bredvid mig, han har lagt huvudet vilandes mot bordet som med mening att se söt ut. Och han lyckas rätt fint.

Helgen har nyss passerat, men tack vare att jag har haft det bra och vart sysselsatt med det ena & det andra under hela har jag inte hunnit reagera över den. Det känns snarare som att den är påväg. Men det spelar ingen större roll egentligen.

Nu blir det en till kopp te. Sen ska jag nog försvinna lite i Dylans texter igen, den ligger så fint på sängbordet och får inte glömmas, trots att det är just det den gjort lite nu. Och lite sömn på det hade inte setat fel heller, känner jag. Vi får la seee.







Damn, I will miss you.

Känner mig trött & smått tom. Främst trött på att tänka, men det skiter själva tänkandet i. Och du, vintern. Jag vill inte ha dig.

Nu ska jag ta med mig tboy ut på en promenix. Tyvärr ensamma, men tur att man har lite bra nummer i telefonen iaf :) & så hade jag ju lovat ett samtal om jag inte minns helt fel.



ABCDEF and G

Massa skratt & massa bra.
Tack som fan för idag.

Men nu är det nu, och jag vill bara somna så fort som möjligt. Jag vet redan att imorgon blir lite som idag. Fast, det är redan idag. Så - jag vet redan att idag blir lite som igår.


Good morning

Inte drömt en ändå dröm inatt, somnade ganska snabbt och vaknade 30min före klockan. Känner mig ganska nöjd. En sån natt behövdes.

Gick upp alldeles för tidigt, men vad gör det? Jag har just nu en kär återträff med min kaffekopp, & även om det faktiskt inte slår teét så klickar vi rätt fint.

Nu ska jag sätta igång dagen, för det känns lite smått som att allt står still.   


Alla bär vi på en hemlighet

Sitter i sängen med datorn, vanilj ljusen tända och lyssnar på Karen O and the kids. Tror det är någon slags ro inför sömnen jag försöker skapa. Däremot brukar det ju gå mindre bra. Det småstör mig att jag var utmattad och trött på eftermiddagen, höll mig så gott jag kunde för att inte sova - just för att underlätta för mig själv nu. Men denna trötthet har försatts med något annat, något som inte alls hade haft något emot att sita uppe någon timme till.

Men så får det inte bli, inte idag. För om ca 7h ska jag upp & sen jobba. Så nu ska jag bara krypa under täcket och sova fram till den lördagsmorgonen jag sett fram emot. :)

Natti <3


Värdelös

F.o.m idag är femtioöringen värdelös. Igår var den inte det. Och det får mig att tänka på hur konstigt det egentligen är då saker och ting ena stunden kan betyda något, för att i den andra inte vara värda ett dugg. Jag vet inte vad jag sitter och jämnför med en femtioöring, eller så göra jag det.

Jag tycker inte om förrändringar. Kanske för att begreppet förrändring klingar illa och negativt i mig, när jag egentligen vet att det såväl kan vara det motsatta. Och egentigen är det väl också omöjligt att leva utan dem, som de sker överallt och hela tiden. Kanske tycker jag inte om dem för att de har förvirrat mig, och gjort mig till någon jag inte känner igen. För varför fick jag aldrig vara med & bestämma?

Tanken har inte direkt slagit mig, men den småpetar litegrann nästan varje dag.

                                                                                 ♥


Today is a good day

Trots att jag hade en långdragen natt med minimal sömn och drömmar som drog mig till bristningsgränsen så kom det att bli en fin dag iaf. Jag fick min sol, och jag fick en promenix med K. Även om vi båda va drägligt skabb och egentligen inte kände för att synas, haha. Blev en sväng förbi Helmers och även om vi inte fikade ute i solen som vi först tänkt så fick jag ju trots allt min sol-torkade-tomat-macka. Gillart.

Imorn har jag lite att stå i, vilket känns bra som fan. Till kvällen blir det nog middag vilket är mys, även om anledningen får mig lite låg.

Nu ska jag och t fortsätta att dela på knäckebrödet, ser ut att bli vår middag. För idag blev det bara han och jag, men just här och nu uppskattar jag nog lite ensamhet. Tror jag.


RSS 2.0