Sjukis

Yepp. 'Det kom från ingenstans', haha. Nejmen, gått & blivit mer eller mindre sjuk. Om jag känner den sidan av mig själv så antar jag väl att detta bara är början. Allt honungste verkar inte ge toppresultat & jag är för rastlös för att sitta still här hemma. Fick gå upp tidigt imorse för att träffa min lilla läkar-kompis. Kom hem & kunde inte riktigt stå emot sängen, så mina egentliga planer gick i kras & jag somnade såklart. Sen fick jag i allafall skjuts till tandläkaren, där jag var så trött att jag knappt orkade gapa, & var det bara att traska hemåt. Yr & kallsvettig. Det är inte nice dedär. Väl hemma har jag bara degat & fortsatt min egentligen ohjälpsamma te-kur. Om några timmar kommer Maja & Amanda hit & leker med mig. Även om jag inte orkar allt för mycket säger jag inte nej till sällskap.

Ja, just det. Har fått för mig att jag ska slänga ut min bokhylla. Tänkte dock inte riktigt på vart jag skulle ha allt detdär som den rymt hittills. Så, nu är det bara en jobbig röra i hela mitt rum. N to the ice.


Helgen

 

Helgen började i fredags då jag lagade- & åt middag med Maja & Amanda. Det blev enorma mängder av tacos & böngryta. Grymt gott - för att inte tala om pannacottan. Fick även träffa Uppsala som är hemma några dagar, trevligt trevligt! Lördagen spenderades med Amanda. På dagen var vi lite hurtiga & åkte långfärds på kajen, vi & alla barnen då, hehe. Ja, vi var helt enkelt så hurtiga att det var lika bra att jämna ut det hela fram mot kvällen. Så det blev kakor & godis inhandlat, sen tittandes från play till skräckfilm till DH boxen innan vi slocknade. Idag tog vi en sovis & sen fortsatt vi med DH beroendet samtidigt som vi drack mängder med te. Fram mot kvällen tog vi oss hem till Maja igen & gjorde slut på resterna från fredagen. Så, en lugn & mättande helg är vad jag har haft. I dygnet-runt-sällskap med finisar. Hur bra? Nu ska jag duscha & göra en te för att lindra min hals. Sen borde jag nog sova ganska snart då jag ska upp tidigt & trippa iväg till sjukhuset än en gång imorgon. & så var det måndag igen.

 


CHAMONIX



Slänger in lite blandade bilder från frank-resan, på söndag är det 2 veckor sedan vi kom hem så det är nog inte en dag för tidigt, hehe. Aå, ja. Bilderna får väl tala för sig själva. Målad byggnad som var imponerat trovärdig, sötkaka & så vinet - icke att förglömma. Vinets land, ohja. Redan klockan 5 började jag & Amanda att pimpla så vi var sådär lagomt på lyset 5h senare när det var dags att ta sig ut. Det blev dock lite för mycket av allt det goda sen så det fick vi ge igen genom att stryka torsdagen därpå, från vår almenacka. Massa mat har vi också proppat, & fikor på fikor - såklart. Vi körde lite improvisation & använde en resväska som matbord. & där tryckte vi baguetter med bl.a 84% fett smör, mjum. Mjölken var också en fetingsak som hade bäst-före-datum till en lång framtid. Men gott vare. Sista dagarna var det sunshine ute så vi passade på att njuta av det & spana in korvar som var ungefär lika stora som vi. När vi väl anlände till flygplatsen i Schweiz kunde man sitta ute i linne. Det var jävligt nice, på riktigt. Sen var det bara att sitta av änu ett vänte-pass på flygplatsen. För vi har nog allt som allt suttit av ett dygn på flygplatser under denna resa. I schweiz var det full rulle & vi satt några timmar på Starbucks & läste eller bara spanade in folk. Samtidigt som vi var nätt trötta & jämt slita. När vi kom till Arlande strax efter midnatt efter diverse förseningar & väntan på bagage var det inte lika livfullt. Det dröjde inte länge innan vi förstod att det inte skulle bli någon sömn av, & vad passar inte bättre än en kortlek då? Dock tröttnade vi på 'finns i 'sjön' efetr en kort stund & införde ett korthus-byggande som varade i evigheter & drog ur den sista energin & koncentrationsförmågan. Ingen affär hade öppet heller, då det snart var ett dygn sedan vi senast både sovit & ätit. Men halv 5 på morgonen fann vi en pressbutik & hetsåt en macka alldeles utanför då oväntat nog Laila Bagge kom förbitraskande. Ytterligare några timmar senare hade vi lyckats få en liten pn på någon bänk & så småningom satt vi på tåget mot Mora. & även om det finns lite att berätta om det så orkar jag faktiskt inte skriva. Skulle bara slänga in lite kort & så blev det en bibel, voila.


Friday I´m in love

Var det inte helg nyss? Tiden går snabb-segt, men jag klagar nog ändå inte. Klart att våren är välkommen, men jag orkar nästan inte höra mitt egna tjat om det längre, hehe. Jag glider runt i finfina dagar just nu i allafall. Umgås bokstavligt talat dag & natt med fina människor som jag nog har ett & annat att tacka för. Under veckan som gått har vi haft vindrickande, övernattning, promenader med tboy & oboy, för att inte tala om att KS fått nya stammisar. & så sitter vi & kör DH-marathon 24/7, grymt bra. Springer på ica & handlar det mest konstiga & otippade som vi blir sugna på, dricker mängder med te, & bara existerar. Har även låtit Amandus köra igenom ett hål i min tragus. & det låter som det låter. Tra-gus, mwaoum. Haha, jag nöjer mig med att kalla det öron-vingen.


Jag är inte min egen favorit

Har inte sovit många timmar inatt, men jag känner mig inte trött för det. Har inte drömt något alls, i allafall inget jag minns. Helt underbart. Jag ser fram emot dagarna på ett helt annat sätt, & även om jag inte ser på mig själv med så annorlunda ögon så låter jag mig trivas. Frågan jag ofta ställer mig är hur det hade gått utan er. Hur jag hade hanterat mig själv eller vilken sida jag dragit jämnt med. För länge handlade det om att skada & göra illa, på alla möjliga sätt bara det sved, bara det blev lite tyngra & bara jag fick kämpa tills allt gjorde ont. Hur kunde jag hålla denna kamp emot mig själv, & finna lusten till den så mycket starkare än viljan att ta mig till det rätta. Jag är inte bra för mig själv. Jag försöker & vill inget hellre än att alltid vara bättre för andra. Men det är inget som räcker tillräckligt för att dela med sig av till mitt egna jag.

Upp & ner

Hejhejhallå. Sitter med mitt te i sin vanliga ordning. Ska snart traska till sjukan, vilket också börjar bli 'i vanlig ordning'. Har haft två mindre lyckade nätter & det tar mycket av mig. Kom upp i någonlunda tid i allafall & har inte spenderat morgonen mer än i duschen. Ute visar termometern -20 & kallare. Inte ok.. Men det blir väl att pälsa på sig & hoppas på att denna kyla inte håller sig allför länge. Ska nog inte sitta hemma mycket av min tid denna dag, trots kylan. Wuhu.


Ordskapelse

' Nettan du är så go, med dig får man ro.
Du är även lite flum men inte alls dum.
En supermysig tjej & jag gillar dig! '

Delar med mig av Majas rim jag fann i inkorgen idag. Synd att jag småsuger på sånt i stil med detta, annars skulle jag försöka göra folks dag jag med, med något liknande. Det gör till & med inget att Nettan finns med på ett hörn, haha. Tack (: ♥

Stjärnorna

'Måndag igen. Det kan kännas lite tungt.
Men det går ju åt rätt håll.
Du får hålla skenet uppe.'

Jag vet inte hur pass mycket man ska tro på dessa stjärntecken. Men är det något som oftast stämmer in på mig så är det i allafall det som står i Mora tidningen, konstigt nog. & det här var som pricken över i:et. 'Måndag igen' - hur ofta använder jag inte bara den frasen liksom? Haha. & dedär med att det kan kännas lite tungt, men det går trots allt mot rätt håll. Där fick ni mig allt.

Sjukan gick också bra idag. Känns inte som att jag behöver säga så mycket mer. Det känns som en befrielse i sig.


Andas

Har haft en hur bra helg som helst. Mått fint hela igenom, från början till slut.
Det är så skönt att känna så. Såhär.

tack♥

Tillökning

 

Ny medlem i conversefamiljen. Färgen är så MH!


Kvällskvist

Hellow. Sitter & äter kiwi, sura sådana som inte alls var det minsta goda eller uppfyllde någon förväntning. Fan då. Att mina läppar är torra & nu svider tack vare dem var en såndär typsik bonus. Annars har jag haft en jävligt fin dag. Upp tidigt & träffa sötläkarN som gick finfint. Hoppas allt ska fortsätta i samma spår nu bara. Något liknande i allafall. Sen blev det lite handla med mum, & innan det hann vi även pricka av en liten fight. Men vad gör det nu när det inte händer lika ofta som förr, ändå? Sen tog jag mig ner på stan med Maja & vi kryssade nog gågatan & alla butiker åtminstonde 3 gånger om. Tiny-Mora. Lisa mötte upp oss & efetr ytterligare lite trask & min inspaning på ramar & ryggsäck så damp vi ner på KS. Dit kom även Amanda då hon slutat & det blev ikafikafika. Fan vad jag älskar fika, kan det inte vara ett av de bästa fenomen? Jo. Tyvärr stänger de ju ändå rätt tidigt, så det blev trask hem för mig & våffelmiddag på det. Lite tedrickande & snack mitt i ett broccoliätande med morsan & farsan, uppkrupen vid den varma spisen & tittandes på 'på spåret', bara för att det var så mys just då. & bara för att jag undrar & faschineras över hur olika dom är, mama & papa. Haha. Sen skulle jag ta tag i mitt hår, men fick agera chaffis & köra Tim till Gesunda. Halt & mörkt, men bilåk & lite musik på det är aldrig fel. Så håret fick vänta tills nyss. & det skulle vara enkelt? Det var enkelt, men många steg & jäkligt kladdigt. Hela mina fingrar är bajs-bruna just nu & jag hoppas verkligen att det är något som tvättas bort ganska omgående. V>ilket det troligtvis gör. Så, håret är fixat & det var skönt. Nu ska jag nog krypa upp i sängen & kanske kolla lite play. Eller bara njuta av att jag mår så fint idag. Mmmmh.

puss♥

Jag brukade skratta

Drömde inatt att jag skrattade. Ni vet sådär, vulgärt & okontrollerat som jag ibland kan. Sådär som jag själv tycker det var en evighet sedan jag gjorde. Det är underligt & ledsamt när man kommer på sig själv med det, att man brukade, att man inte längre gör. Att man har försämrats & sjunkit. Inte till det bättre, utan till det motsatta. Men inatt drömde jag att jag skrattade, & liksom jag lever mig in i varenda annan dröm, så vaknade jag i tron om att jag skrattat hela natten. Det blev lätt att gå upp, & jag hade till & med några minuter över innan jag tog mig ut i den bittra vinterkylan & begav mig mot målet. Bra gick det också, när jag hör mig själv prata vet jag inte riktigt vad jag ska tro, men jag får hopp. Det är något inom mig själv som vill i allafall, & det är nog den lilla men ack så viktiga tyngden i det helas betydelse.

Dagens plan är att ta mig ner på stan & traska runt eller bara fika i evigheters evighet med Maja. Det har jag sett fram emot. & så äntligen kan jag få banken fixad också. Men först ska hon vakna & jag ska handla med mum & kanske ta en långis med tboy. Denhär dagen blir nog bra.


Jag vet inte

Jag vet inte om det är för att jag är rädd för natten, för att jag ska utsätta mig för en jobbigare prövning imorgon & på måndag, om ljudet som börjat krassla från min dator så att jag störs i mitt musiklyssnande kan vara en anledning, för att jag känner lite av dedär jag inte känt på ett tag komma krypande & skapa en inre oro, för att ögonen känns svaga & gärna tåras just för att jag inte kan stoppa det, för att jag haft en huvudvärk sammanflätad med illamående från & till hela dagen, eller för att det känns som att jag lurat mig själv under hela långa tider. Ibland känns det som att även den längsta tid går sakta, eller som att den inte ens passerat, lite som att man står i sin egen historia. Kvar.

Ska leka lite snart, jag hoppas att det är det jag behöver. Mig själv har jag nog velat spy på hela dagen. Även om jag försökt tro att det vart ok mest hela tiden. Vad är värst, att må åt bottenlöst eller att inse att man lurar sig själv? Jag har svårt att tro att man kan lära sig lycka, att man kan lura sig själv för att tro att man bär på den. Ingen lycka är lycka först än den är sann.


Förresten

Tänkte bara säga att jag har knut i håret idag. Det har jag inte kunnat ha på några månader! hihi.

RAWR

 

 

 

Klumpskor♥

 


Promenix i Chamonix

 

Så mysiga byggnader, så höga berg. Många steg gick nog av för det blev promenixar varje dag. Så här har ni ett drös med lite bilder på byn. Små krimskrams butiker (bland alla märkesfreaks-affärer) & fik/restauranger överallt, OM vi trivdes (; + grader & sol också, & converse på det. Vårkänslor sådär♥


Det är en torsdag

Sitter i mitt lilla lugna & dricker te. Vad hade jag gjort utan denna jäkla kopp? Det är nog mitt lilla beroende, & jag älskar det. Mörkret har nyss börjat falla ute & det lilla faktum att det blir ljusare & ljusare någon minut varje dag glädjer mig mer än man kan tro. Gjorde ett litet försök med dedär att kliva upp imorse också. Kom hem inte alltför sent igår kväll, & även om hjärtat slog mig inifrån så var jag så trött att jag somnade ifrån det. Det kan gott försöka, jag tänker inte tappa andan så lätt. När mobilen började vibrera klockan 9 som planerat, kände mitt allt hellre för att trycka in snooz. Jag vill skylla lite på drömmarna, som gör mig trött. & jag lever in den blandade & oförklariga massan för mycket för mitt eget bästa. Att man kan sova så många timmar men ändå inte känna sig utvilad? Jag gick inte upp först än srax innan 11 & därmed var mina & Amandas promenix planer ganska rykta. Sen var jag ett segt element & inte ens trasken på stan hanns med innan Maja skulle jobba. Så, jag misslyckades där. Skulle fixa banken idag också var det ju tänkt. Men jag vill gärna ha lite sällskap, så det får tas imorgon. Har lyckats göra lite nytta idag i allafall, tog en promme i solen med tboy & storstädade mitt rum som var täckt med damm all over. Sen blev det lite måla & matlagning. Ska fixa korten från Cham också innan denna dag är över, & så bör jag lägga mig i tid för 8.00 imorgon bitti ska jag ut & traska iväg till sjukan. We-hey.


Imorgon

Jag har fått lite skit gjort idag! Wiho. Känns bra tror jag. Är dock trött & mitt hår står åt alla håll efter en dusch. Blir nog en te på dethär & att leka lite med Maja & Amandus. Imorgon ska jag fixa banken & på fredag blir det att steppa in på sjukan. Gueck. I samma veva som jag skrev detta kom jag dock på att jag glömt att göra lite som jag skulle också, men men. Imorgon ska jag i allafall dela med mig av lite kort från frank hade jag tänkt. Jag som är segarN, ohja.

Ha en trevlig kväll pumpkins♥

Segdag.se

Jaa.. blev inte mycket gjort idag alltså. Har segat runt som en snigel utan väg med mål. Hmfh, känns väl sådär då. Men bara inte de kommande dagarna blir liknande eller desamma så kan jag bjussa mig själv på denna. Borde ta mig ner på stan & banken imorn, för att fixa lite. Om det blir imorgon eller onsdag visar sig väl. Men känns som ett mål att få det undanstökat imorgon, så kanske jag kommer ut ur min trög-bubbla lite också. Tänkte också att jag skulle lägga mig i tid ikväll, för det blev precis som tänkt inte alls så igår heller. & imorgon vill jag faktiskt inte gå upp så mycket senare än nödvändigt. Hör på den, mogna Nettan, haha. Nej, men skönt att jag för en jäkla gångs skull bär på tankarnas rätta sida. Nu blir det att läsa lite Rolling Stones & sen sova drömfritt, hoppas jag.


Hundpromenix


Good morning Vietnam

Hallelåja. Sitter med min utdragna frukost. Just nu är det bröd med korv & ost som pålägg, inte vilken korv & ost som helst heller - fransk. Där har sverige lite att jobba på så att säga. Låg & drog mig lite onödigt länge imorse. Sådär så det känns jävligt rätt & bra när man ligger under täcket i en gal1 skön säng, men bara några minuter efter att man klivit upp undrar, varför? Låg & kisade ut genom fönstret där snön vällde ner utanför, lite det gjorde att jag hellre låg kvar i värmen. Känner mig lite seg & ogörlig idag. Vet lite saker som måste fixas ändå, så jag är inte helt sysslolös i alla fall. Att jag känner mig trött & lite efter i kroppen är helt ok ändå, tror fortvarande den är kvar i frankrike litegrann. Tänkte att jag skulle fixa med alla korten idag, skriva & läsa lite, & så fixa byggbeskrivningen till klädstegen ordentligare. Att kolla igenom ekonomin lite, eller att i huvudtaget planera den något kan nog också behövas. & så lite städ på det, kanske? Sol i all ära, men det kryper i hela mig när det som strålarna som når in genom fönstret mest antyder - är dammet på & överallt. Tänkte dampa ner framför play också, & dra en promme med tboy. Det är ungefär sånna småsaker jag känner mig kapabel till idag. I alla fall som det känns nu.


För den som stavar sjö med k

Plötsligt var det än en gång måndag, & än en gång kväll. Känns som att jag borde lägga mig för att jag skulle ha somnat, för att jag nog egentligen kan behöva det. Men nej. Det är lite småskönt att bara sitta här vid datorn & klicka runt på diverse sidor. Texter & bilder i olika slag är så tacksamt att döda tid med eller låta sinnet vandra iväg för. Lite lättroad & tur är väl det. Har spenderat dagen på salongen bland färg & löshår. Tog en trask ner dit i solskenet & råkade i den vevan underskatta värmen. För en gångs skull var jag påpälsad & det var inte posetivt. Men att få värmeslag pga något som solen ute i en januaridag var inget att trycka ner humöret med, solen får gärna skina varje dag. Jag bara går & väntar på att våren ska slå in, owh. Senare till kvällen blev det en te-dejt med Amanda & jag bjöd även på finmiddag - blodpudding. Haha, tur att du älskar det lika mycket som jag. Plötsligt är jag jättesugen på att trixa & fixa, har redan börjat kladda ner olika projekt & vet ett drös med saker jag vill inhandla. Men frank gjorde mig lite smått luspank. Ganska värt ändå, jag får räkna dagarna till den 25e & förhandla med ordet prioritet beflätat med mina listor på dyrare ting. Plötsligt vet jag nog vad jag hade gjort om jag var rik Amanda, inte som det svar jag gav på flygplatsen.. haha.

Nu ska jag skriva lite med papper & penna. Jaa.. egentligen ingen idé att skriva vad jag tänker göra för de kommande minutrarna, jag tenderar till att göra något helt annat visar det sig ofta. Så vi kan väl sätta punkt där istället.

Nattinatt på er ♥

Stege

 

byggmästarN

 

 

 


Bara koppen är stor

Sitter här återigen med min tekopp, & fan, jag måste säga att jag älskar dem. Det var nog inte först än vi var i frankrike & verkligen förstod innerbörden med en gigantiskt jäkla fet XL-kopp. Åh, det saknades. Utan att egentligen ha alldeles för mycket att säga, men ändå ha en hel del att berätta, så känner jag bara sådär för att skriva lite. Har rännt runt i huset & packat upp. Delat upp skitkläder med lite nytt krimskrams jag lyckats plocka med mig hem. ( & OM det fanns skittvätt, pumpkins) Nu har jag slagit mig ner i soffan vid farsan & ser lite Felix som ju är så jävla bra. Har dock lite ont i huvudet, men det är helt  acceptabelt med tanke på mat- & sovbanorna som kanske vart något ostabila de senaste dagarna, hehe. Ska slänga in en bildbomb sen tänkte jag, nu när jag faktiskt knäppt en massa kort också. Wiwi. Men nu ska jag bara slappa runt & plocka lite med allt. Saknar lite att ha en kömpis kring sig dock. Vem ska man nu snacka i sömnen till, då? Hahah.

Lev&må♥

Home

Joråsatt. Nu är man hemma igen, med tekoppen i ett stadigt grepp. Har saknat det om man så säger! Teabstinens x mig & Amanda. Köpte dessutom mer Kusmi-te, yummi. Ska snart packa upp mina väskor hade jag tänkt, & sen bara vila för det har bara blivit någon timmes sömn de senaste 2 dygnen. Kämpigt - men vääärt. Hur som helst så kan jag säga att resan varit gal1 bra & lite till. Behövde dessa 10 dagar off känner jag. & att komma bort till ett så sagolikt & mysigt ställe som Chamonix med ett bäst sällskap var som grädden på moset. Åh, tänk att jag skuttat runt med Amanda i ett vinterland & att vi lekt med K hela veckan, glad tjej! mihi.

Nu ska jag klappa på tboy & ta tag i packningen. Hoppas allt e kung med eeer ((:


Packning

Kollar på Stones konsertfilm från -74 samtidigt som jag sammanbitet försöker plocka ihop delar av innehållet (eller det blivande innehållet) till min resväska. Amanda kommer snart hit för att packa med mig i den stora väskan & hjälpa mig med min del också. Förutom underkläder vet jag inte alls vad jag ska fylla den med. Om man tänker bara sådär hade ju mjukisar vart det skönaste att luffsa runt med hela veckan, huhu. Jag är så taggad för den kommande veckan!


Rolling Stones

 

 


Dagen före

Somnade tillslut & somnade även om då jag vaknade. Yesyesyes. Känner mig rätt pepp på dagen också. & så kom jag upp 8 som tänkt & inte senare, bra även det. Dricker för tillfället mitt morgon te & skriver ner listor på packning & allt som ska göras. & det är mycket kan man säga. Spanar även in väderleksrapporten för Chaminox, & det ser ut som att minusgrader inte finns där. Lovely. Men nu lär jag lägga på ett kol för snart blir det jobb.

puss♥


Blankt

Jag borde ju sova. Kvällar har helt plötsligt inte blivit min grej. Ensamhet.


Tjalala

Jobb hela dagen, stressigt var det också. Men kändes skönt att jobba lite efter 2 veckors ledighet. Strax ska jag trippa bort till Maja på lite fika. & sen blir det dusch innan jag dundrar i säng, för imorgon blir det jobb igen. Jag har inte börjat packa än heller för den delen, & det känns lite sådär. 6.45 går vår buss mot sthlm på fredag morgon. Imorgon kväll ska jag till Hånåkni för att umgås med en finis som jag faktiskt inte kommer se så mycket då hon åker till sin nya hemstad. Dessutom ska ju vi beställa lite också, wiwi. Blir lite stressigt alltihop men visst fan ska det gå.

Nu bör jag röra på mig om det ska bli någonlunda sömn av det hela också♥

Just nu

Ligger i min leo-säng med tboy, ljus & tekoppN. Hade tänkt att jag skulle se en av Rolling Stones dokumentärerna ikväll, just nu. Har suttit uppkrupen i soffan & försökt läsa ut en bok, men farsan var något på prathumör så det gick inte alls. Blir att sova ganska så snart efter för imorgon ska jag upp lite tidigare & jobba av några timmar. Pengar - jotack.

Natti♥

Efter tre

Har vart en trög & seg dag, & allt där emellan. Sov dålig & låg vaken mellan 6-8. Så himla onödigt. Ögonen & huvudet småvärker lite & jag kan bara hoppas på att det ska resultera i bra sömn natten som kommer. Strax ska jag kila iväg till andra sidan bron, fika & sen bio. Narnia i 3D. Ska bli lite kul, hoppas det blir bra. Imorgon är det jobb hela dagen som gäller, & kanske borde packa lite smått fram emot kvällen också? Hmh, lite svårt att veta vad som ska packas bara. Förutom städ & dusch har jag inte gjort så mycket mer idag, skulle läsa ut en bok också var det planerat. Men ögonen orkar inte riktigt.

Hörselihörs♥

Skridskor

 

Igår var jag i sällskap med A & L lite friluftslivlig av mig. Några varv långfärds på Saxviken, 7,5 km närmare besämt. Sen stelfrusna i bilen, men helt värt för det med varm choklad ur termos, nostalgi.

 


Nyår

 

Lite bilder från igår kväll. Blev kortknäppning bara vid middagen mest, men bättre det än inget. Jag måste bli bättre på att ha med kameran. kanske kan försöka fota det nya året lite mer. Eller inte försöka utan göra. Hur som helst, bilderna får tala för sig själva. Förutom katten & jag - jag vill ha henne. Mihi.

 


Månad ett dag ett

Yes, då var det igång. Det nya året. Blev en lyckad kväll/natt igår tycker jag. Middag & allmänt bra umgänge, istället för något nyårstal så satsade jag på någon slags kärleksförklaring till mina vänner. Var i & för sig verkligen inte planerat, utan spontant & ärligt. Håller verkligen mina ord kring allt jag sa också, sug åt er av det finisar. Efter 12-slaget blev det lite mer folk & jag träffade även på ansikten jag inte sett på länge. Alltid trevligt. Natten fortsatt som utan slut, & tack vare sällskapet & måendet i huvudtaget så trivdes jag igenom hela. Trots att jag la mig sent så vaknade jag runt 10-tiden & kunde inte somna om. Som tur var även M vaken & efter en liten smskonferans beslöts det att träffas senare & dra en fika på vårt kära KS, höhö. Dock stängde dem precis 5 min efter vår ankomst. (För det är mest troligt att folk går & fikar innan kl 14 än efter på nyårsdagen?) Så blev lite inhandlat på Ica & sen dunka dörr hos A som sov. Sen har jag röjt runt på Maxi med inhandlingslista till mina kära föräldrar som båda är sängliggandes & sjuka. Hoppas bara inte att jag själv blir sjuk nu när det är en vecka kvar innan jag & A drar till Chamonix. Vore inte så fet nice. Men skulle inte stoppat mig ändå. 

puss♥

05:15

2011

RSS 2.0