sovarN

Herregud, jag somnar överallt & hela tiden. Igår kunde jag inte hålla mig & somnade vid 20-tiden. Vilket resulterade i att jag inte kunde somna på kvällen & vaknade i sin tur jätte sent imorse.. IH. Sitter hur som helst & äter frulle & funderar på det ena än det andra. Ska strax bege mig in till stan hade jag tänk, är alltså kvar sthlm. Har inte bestämt mig när hemfärden går, så det får visa sig. Spenderade hela måndagen med Lisa & Amanda. Strosa på stan & käkade middag på en mys & ball restaurang på samma gång. Drack lite drinkar & avslutade det hela med gammalt vanligt hederligt kaffe, haha. & apropå sova så somnade jag även på deras hotell under tiden de duschade. Jag säger då det.. Jaja. Ville väl bara säga att jag lever & så. Nu ska jag mot tunnelbanan!

Ha en bra dag♥

Natten är ung & jag ligger vaken

Sådär då. Då var även denna dag över. & jag tänkte för mig själv, för en del hinner man då tänka om dagarna när man sitter kring alla gamlingar, att det är rätt skönt att ha imorgon att se fram emot. Att få lite sthlm igen. Det är ju något specielt när man kommer från pluttmora till storstan. Folket, trafiken, byggnaderna, affärerna. Så ah, det ska bli nice att dra dit. & nu har jag hunnit hämta dosan & betalat månadens räkningar, duschat & packat. Imorse kom jag upp alldeles för sent.. Men jag undrar dock om det är svårast att gå upp i tid, eller lägga sig i tid? För även om jag går upp 6 vissa dagar lägger jag mig inte tidigare för det, vilket vore nyttigt. Jag ska göra ett ärligt försök med detdär.. Imorgon ska jag dock upp 5 & än sover jag inte. Så idag gills inte dit.

Vi hörs då, nattinatt♥

Hejhejhallå

Söndag då. Denhär helgen har bara svicshat förbi i all hast. Men men, innebär att det är sthlm imorgon bitti, tidigt. Åker nog redan strax efter 6 så att jag är där tidigare. Det ska bli trevlans, har inte vart i storsta'n sen  vintras någon gång..? Januari när jag & Amanda var på förbivägar inför cham-resan. Så ohja, nog är det på tiden allt. Wiwo. Ska cykla förbi tågstationen & köpa ut biljett innan jobbet bara. Så timmen innan det passar ju perfekt till att packa på, eftersom att jag sutar 21:30 ikväll & ska duscha & förmodligen förbi Amandas brevlåda för att hämta min dosa (yepp, det årefanns där hemma) innan läggdags. Så jag har väl ingen tid att förlora egentligen. dock ingen aning vad som ska packas när jag varken vet väder eller hur länge jag blir kvar. Men men, sånt löser sig.

Ha en fin dag ♥

Missing you missing me





Lördag?

Imorse strax efter 6 när jag cyklade iväg till jobbet var det 20 grader ute & kvavt. Kändes hur skumt som helst, men jag klagar väl inte så länge jag slipper frysa. Vad det egentligen har med något alls att göra har jag inte en vettig aning om.. Dagen flöt i allfall på & var slut på nolltid som det vanligen brukar. Även om jag slutade 14:30 satt jag kvar med Amanda & Åsa på fik & prat. Första & ända dagen denna sommar jag jobbade tillsammans med Amanda, & det är ganska så synd det. Idag var det tatueringsdisskusioner & nog blev jag lite smått sugen på en hand/finger tatuering, som hon själv just gjort. Scnyggve. Sen har jag hämtat ett hm-paket med halsband, jeans & bh. Huwuw. Efter det tog jag en tripp till Maxi. Kom hem utan det jag skulle ha, ja, utan något alls faktiskt. Sen bröt ett väldans oväder ut med blixtar & spöregn. Mitt i allt sitter jag. Uttråkad & ensam med lille tboy. Föräldrarna är i Hedemora på kalas & jag tänder ljus för att få upp mysstämningen & för att döva känslan av ensamhet något. Jag saknar mina vänner så grymt. & jag känner bara ännu mer att jag måste ha jobb, inte bara för pengarna utan även för sysselsättningens skull..

Nu ska jag lägga band på min rastlöshet. Fast först ska jag nog ta en pn, för säga vad man vill om skitväder - men bra att sova till är det.


Ja fast nej


FOXY






Förövrigt ...

... måste jag säga att jag mår ganska så illa idag. :x

INSPIRATION



Jag ska försöka ådstakomma något likninde.


Ledig dag

Har en ledig & ganska så oplanerad dag idag, fast egentligen inte. Drack en kopp, fast egentligen drack jag till & med två, kaffe hos sigge igår kväll. Vilket resulterade att jag låg vaken till.. 5? Riktigt inte ok. Men låg & läste i ett par timmar, & tur är det väl att man har en bra bok. Gick upp strax innan 12 vilket ändå kändes ganska ok. Sen har jag egentligen bara degat runt & förgört min tid. Har sytt lite & ätit frulle, för att sedan fastna här. Undrar hur mycket tid jag kastat bort bara på att slösurfa, under mitt liv? Sånt man inte vill veta. Men ja, skulle behöva åka till banken, för jag har duktigt nog lyckats tappa bort min bankdosa. & nu i månadens slut behövs den till alla räkningar. (Lät som att jag hade ett drös, men de är kanske 3st?) Sen ska jag nog åka förbi på pensionärsfika & hälsa på en nybliven 80 åring. Annars skulle lite städ nog sitta bra, som vanligt. Imorgon drar 3 dagar jobb igång. & mitt i det ska jag packa lite & ordna biljetter till sthlm på måndag. Det ska bli så nice. Jag vill dit nu.


Snart

Nu blir det dusch, sen lek med Sigge & Jossan. Kulkulkul. Hur längesen såg jag inte dem? & ännu längre tid sedan lek! Big smile*

Ha en fin kväll folks♥

Skospan



Nu är det bara att acceptera att sommaren börjar dra sig undan & hösten träder fram. På något vis känns det lite småmys med hösten kan jag känna. Ni vet, pälsa på sig någon stickad tröja & dra den fetaste feta halsduken runt halsen. Lite soliga dagar & guldfärgade löv. Jag tänker fortfarande på dendär höstdagen i Uppsala förra året i september. När jag & D gick vid en park & liksom såg den, hösten. Höstfeeling nr. 1 på det momentet. Att det sen blir mörkt kallt & vidrigt med snö & jäkelskap tätt efter är väl såklart det jag ej ser fram emot. Dessa, eller något liknande i skoväg ska jag i allafall spana på i Sthlm nästa vecka. För dit bär det av, wiwi. Mys.


Brum pa-pa-pum


Mellan två

Sådär då, arbetsdag 1 av 2 på raken avklarad denna vecka. Jobb imorgon bitti, sen förbi stan & hämta grejjer som blev kvar hos Amanda efter helgen. Hem & packa ihop sådant som är hennes, & sen ner igen. För då ska vi + micke till Gutdalen! Myselimys. Att vädret verkar vara på topp imorgon, med en fet skinande sol gör bara det hela bättre. Jag tror det kommer bli en kung kväll/natt! Sen är jag ledig 2 dagar innan en 3 dagars inkluderad hela helgen drar igång. Men troligtvis väntar en liten tripp till sthlm snart, krama hejdå till Amanda & hälsa på min kära syster som nog minsann behöver mitt sällskap mer än någonsin just nu. Jag har fina dagar framför mig. Odiwodi, tack♥

Minus internet

Jag har inte haft internet i några dagar. Men under tiden har jag vart ute & ridit med Amanda & Lisa. Myst i soffa med fint sällskap, film, cheesecake & kladdkaka. Vart på middag, vinkväll & utgång. Knäppt kort. Läst ut en bok & börjat på en annan. Sovit över hos Amanda & lekt jättemassa med Mazetti. Fikat & gått runt på stan med Petra. Vart på husvisning. Jobbat & jobbat. Skrattat. Vart glad. Så, det har vart ganska så jäkla jättefint faktiskt♥

Väduren 15/8-2011

'Fundera över vilka dina mål är här i livet. Är du på väg i den riktning som du känner är rätt för dig?'

Vad vet jag.

När man inte vet vad man ska skriva här

Har inte så mycket att skriva här nere heller för den delen. Imorse blev jag blond, skulle man kunna kalla det. Jag har i allafall inte vart så ljus på hur länge som helst. & somsagt, från att ha vart brun/svart i vintras har du lyckats rätt så bra Amanda! Hihi. Jag har sytt & sovit idag också. Detta är precis en sådan där dag vädermässigt som får mig att känna mig upp & ner. Ikväll blir det spel hos Micke eller chill med min bok. Ha en mys kväll♥

'Psykisk ohälsa ökar'

Läste en artikel på nätet om unga & deras psykiska ohälsa. Procentenheten bland kvinnor i åldrarna 15-24 ökar ständigt om depressioner, anorexi eller dålig självkänsla, som från början kan vara något litet men sedan utvecklas till värre eller värst. Jag orkar inte argumentera eller gå in på ämnet. Mer än att jag förstår & verkligen kan tänka mig att det var ren sanning jag läste. Vi finns överallt. Dem med 'ökad psykisk ohälsa'. Jag har själv snart bockat av ett år med mina mediciner. Däremot har jag inte vart i kontakt med läkare eller psykolog sedan i våras. Skönt kan jag tycka, jag behövde en liten paus även från det. Men snart vet jag att ett återbesök väntar & att jag kommer bli tvungen till att prata, berätta. Tala om skillnaden, nu & då. Jag vet fortfarande inte om jag faktiskt kan lita till 100% på vad jag själv säger. Det jag svarar. Ibland känns det som att min röst talar ur ett manus, jag säger det dem vill höra. Varför vet jag inte, kanske för att det känns som att alla tror eller tycker att det borde vara bra nu. Det har trots allt gått en tid. & ja. Herregud, ja. Det är så fruktansvärt mycket bättre. Den botten jag låg & skrapade på har släppt sitt grepp om mig. Men jag vet inte om jag kan påstå att allt är löst. Kanske är det inte heller meningen. jag är väl en sån, sån som tar tid på sig. Saker tar tid att läka för mig, jag är långsynt & minnet är långlivat även det. Jag är ingen sådan som kan glömma & gå vidare allt för lätt. Fast fan vad jag önskar att jag var det, flera gånger om. Jag hoppas på att jag ska minska på mitt sätt att försvara mig - genom att säga vad andra vill höra. Även om det tar emot & känns småtungt då folk frågar, specielt vuxna. Vänners föräldrar. De som lever & finns runtom dem som hjälper mig & betyder. För jag blir tårögd när jag tänker på vilken betydelse ni har i mitt liv, & hur mycket jag älskar er för att ni är en del av det. Utan er hade inget vart möjligt. För utan er finns inget kvar jag vill ha.

Det  blev en lång & rörig text. Jag skriver inte längre. Ni vet, för hand. Som jag gjorde förr. Som jag behövde förr. Därför blir det lite tunga tankar här då & då. Antar jag. Vad texterna säger i mina gamla block har jag inte ens vågat se. De ligger i botten i min kista ända sedan den dagen jag plötsligt slutade ta upp det. Det var någon gång mellan vintern & våren, tror jag. Hur som helst, vad som var ironiskt & lågt i en äcklig blandning, var att mitt i denna seriösa & sorgliga rtikel fanns en liten reklamruta - hur man snabbast & effektivast tappar i BMI ...

Med denna text avlutar jag, innan den raderas. Nu - läsa. Imorgon - jobb x heldag.
Tack

Blå + vit



Finfin kombo. Ohja!

Somna inte

Jag är trött på att vara trött. Något måste fan vara fel. Argh. Bommade min maxade sovtid som låg på 9.00 imorse, ganska rejält. Jag vaknar aldrig upp utvilad. Aldrig så att jag kan skutta upp & känna mig redo för vad fan som helst. Ändå funkar det till jobbet - det är bara att göra. Men är det sovis, så vet jag inte hur länge jag skulle kunna ligga & dra mig för att känns mig startklar i kroppen. Jag gillar det inte. Men men, ska inte vara någon bitterfitta. Sitter istället med min kopp kaffe, som för övrigt är den 3e idag, & tänker envist att denna dag inte ska innesluta någon pn. Har haft Amanda här & så tog vi oss till tygstugan. Därefter blev jag tvingad till ks trots att jag ungefär såg ut & kände mig sådär då man helst inte vill visa sig bland folk. Men det gick det också. Har dessutom fått erfara att min cykelt + långkjol inte är den allra bästa kombon. Men vet ni? Det gick det också.


Känsla

Har just hoppat ur duschen & lagt mig i min renbäddade säng som fortfarande doftar tvättmedel. Det är rätt fint det. Tyvärr hinner jag inte njuta av det lilla så länge för borde egentligen försöka hetssova nu så det blir något innan klockan ringer 6 imorgon bitti. Men jag känner väl mig själv så pass bra. De bli'nt nå. Ne, jag kommer väl sitta uppe en stund till. Datorn blir snart brännhet här i knät så den får nog strax stängas av, det får bli en gammal hederlig bok som söver mina ögon. John Blund i textformat skulle man kunna säga. Annars då, har bakat en del på jobbet idag. Fick låna Amandas kladdkake-bok där de fanns ett & annat nice recept. Har fått de 2 kommande veckorna med fortsatt jobb också, månaden ut alltså. Känns skönt. Lite mer sysselsättning, lite mer pengar. Sen får det fortsätta i samma bana på något vis också. Hoppas den lilla plan jag & Petra börjat fnula på kommer att utvecklas. Om vi säger att idén är ett frö, så önskar jag mig att vädret blir bra & att det växer upp till en stark blomma. Hahaha. Är det inte underbart med liknelser? (; I allafall - jag vill!


2h senare

Gick upp 10 idag, känns brabra. Så tidigt har jag inte lyckats gå upp på en 'sovis' på ett bra tag. Vad som känns ännu bättre är att jag har vart ute med t, gett honom & mig frulle, dammsugit båda våningarna, diskat, bytt sängkläder, hängt en tvätt & startat den andra. Nu blir det kroppis & sen hänga tvättmaskin nr 2, efter det drar jag förbi & hämtar ett paket & parkerar bilen på kajen så att t kan få en promme innan jobbpasset som börjar 14.00. Känns bra att ha vart lite effektiv & fått lite saker gjorda. Ikväll kommer far hem från örebro, mama kommer imorgon. Tror jag. Så ensamhetsdagarna är över. Det är i allafall t glad över. Han följer mig som en skugga & vill ha uppmärksamhet hela tiden. Just nu tycker han t.ex att mina fingrar borde klia honom istället för att knacka på ett tangentbord. Livet är hårt. Igår kväll efetr jobbet åkte jag förbi amanda & drack lite te till DH. USCH vad jag kommer sakna den damen. Så mycket att jag bara skjuter på den tanken. Som sagt - livet är hårt.

Nu måste jag fortsätta♥

Indianer




Nordamerikanska indianer, fan va mäktigt. Hur fina är dom inte?

Från det ena till det andra

Denhär dagen blev bättre. Mycket bättre. Riktigt fin, faktiskt. Är - inte helt ovanligt - trött just nu, & funderar på att ta en promme med t & sedan lägga mig & sova. Ledigdagarna är f.o.m imorgon över. Jag har haft 48 fina timmar tycker jag. Jag & lille t.

pussiduss♥

Bad-everything-day

Idag är det mesta fel. Jag känner mig helt upp & ner. Vaknade sent & somnade bara några timmar senare igen, i min säng med tboy intill. Den sömnen varade flera timmar trots att anledning till att jag la mig bara var för att få upp värmen i kroppen lite. Blodcirkulation likamed noll. & inte blev man piggare för det ändå. Sen har jag svävat runt i en annan värld här hemma. Inte riktigt med i skallen. Trött, dåsig & ont i huvudet. Klumpig har jag också vart, spillt & hällt ut nästan allt jag kommit i kontakt med. Fönstret i päronens sovrum stod också öppet när siljan regnade in. Ytligt känns allt också bull . Ni vet, sådär då man ser förjävlig ut från topp till tå & allt man drar på sig ser helt fel ut? Lite så som att jag vill dra på mig en stor svart sopsäck om jag ska visa mig ute. Ska snart ta bilen & rulla ner till Amanda. Orkar inte cykla, vill inte synas. Bara tanken på att behöva ta sig från punkt A till B, vilket är parkeringen & lägenheten, känns halvt om halvt motbjudande. En riktig fel-dag helt enkelt. Annars är jag ledig idag & imorn, tur det tycker jag nog. Nu sticker jag i allafall. Pusspåer♥

Vädret suger balle

thats's it.

Lördag

Fast det inte känns som lördag så är det så. Ska snart trampa iväg till jobbet. Slutar inte först än 21:30 ikväll, sen tar jag en sväng förbi Lisa som har fest. Tyvärr jobbar jag från 7:00 imorgon bitti, så kan inte stanna länge eller vara en del av det hela. Synd det. Dock skulle det kunna vara värre, nästa söndag jobbar jag ett 13,5h pass. Så det är skönt att inget sådant väntar imorgon. Annars känner jag mig trög idag, inte ok. Dricker lite kaffe nu, trots att jag vet att det blir fika på jobbet klockan 15. Men vad spelar det för roll, jag kommer få i mig en & annan kopp kaffe i allafall. Måste piggna till lite. & så ska jag nog satsa på att skaffa mig lite bättre sömn- & dygnsrytm här framöver. Blieh. Ha en fin lördag♥

Igår & idag

Blev tygstugan igår. Inhandlade ditt & datt till syendet med Amanda. Sen cyklade vi ner på ks & tog en kaffe med sällskap av Lisa. Efter det trampade vi tillbaka till min sida av bron. Satt & skissade klännings-planer, & sen fick Amanda fart på mig. Vi grävde mask i komposten, dammade av våra gamla met- & kastspön, & så satt vi igång & fiskade. & OM det nappade då. Vi fick nog allt som allt över 15 fiskar på kroken. Kulisch! Sen lev det en sväng med båten innan det blev alldeles för mörkt & fiskarna gått & lagt sig. Jag kom också på att jag skulle upp & jobba så vi tog våra manliga sidor & rensade vår lilla fångst. Inte ska väl de små liven ha gått helt till spillo liksom, djurvän upp över öronen som man är. Sen förlje jag tboy Amanda en bit på vägen inna jag tog en lång kroppis för att få bort den råa fiskdoften, hehe. Hur bra kväll som helst. Blir nog repris av något slag ikväll. Fiska & båta runt, eller bara chilla någonstans. Åh, sommar + vänner ♥ Imorgon ska det jobbas igen, & så även söndag. Lika bra att ta vara på varje lilla sekund.


Syprojekt



Hittade en långkjol på hm´s rea. För stor för att vilja sitta åt midjan & på tok för lång. Så det får bli en långklänning istället. Hmhm. Ska duscha nu & sen höra om Amanda vill hänga på till tygstugan.


Väderväxling

Goddagens. Soldagarna är nog förbi för denna gång. Det var småkyligt att sitta ute på altanen & äta frulle idag. Blåste lite & snart började det droppa. Tyckte mig höra lite buller från något håll också, så något säger mig att bikinin jag har under inte kommer att komma till sin rätta användning idag. Om jag lägger på ett kol har jag chansen till att sitta i frisörstolen klockan 13 & låta Amanda färga mitt hår. Men lutar nog till att ta det senare till veckan. Jag är lite trögstartad idag. Eller kanske bara obeslutsam.


För att den var fin



Denna for ner i brevlådan idag. Även om sommaren snart är över så fick det bli, för att den var så fin kunde jag inte låta bli. & nöjd blev jag minsann. Har hört det ryktas om att regnmoln är påväg fom fredag. Så det var det, men en fin vecka har vi minsann fått, & lite brun har jag blivit. Imorgonn är jag ledig. Ska dock upp klockan 6 i allafall för att skjutsa mor till tågstationen, det blir Polen för hennes del. inget för mig i år, jag blir hemma & jobbar istället. Skönt, faktiskt. orkar inte hetsandet & alla alla alla slätningar. & här hemma virrar hon runt & far hit & dit. Packning på G. Ingen skitsak i denna familj inte.. Jag sticker över till Amanda & låter henne föra projektet själv. Men nu ska jag halsa mitt te & gå ut med t innan jag drar, så inte klockan blir allt för mycket. Pusshejj♥

Styrd av trötthet

Denhär dagen har gått så fort. Gick upp ganska så sent, tyvärr som vanligt. Hann vattna blommorna åt grannen som jag lovat, käka lite lunch & sitta av en stund i solen. Sen var det bara att sätta sig i bilen & iväg rulla. Yepp - hade bil. Tro det eller ej men det är fan så mycket skönare att cykla. Denna slående värme & sedan dessa köer som proppar alla vägar. Men har man tboy med sig så har man. & han då. Så fin & otroligt snäll han vart alla gånger jag vart tvungen att ta med honom. Inte gnällt eller pipt, inte sprungit iväg. Nej tvärtom, han har vart sammarbetsvillig. Men idag var han en envis gnällspik som ville ha 100% av min uppmärksamhet. Allra hellst skulle jag sitta & klappa på han 24/7 & då jag satt mig i fotöljen bredde han ut sig över mina knän. Gosen. Han har blivit mer sådär på sista tiden. Uppmärksamhets-freak. Men då han är med i jobbet är det inte till någon fördel, min irritation steg något. Sjukt varmt har det också vart. Flera gånger har mitt huvud hamnat på efterkälke då jag gjort en förhastad rörelse. Allt har resulterat i en galen trötthet. Jag håller sakta men säkert på att ta mig til min säng. Även om jag känner mig slut i både kropp & skalle vet jag att jag inte kommer kunna låta bli att läsa dendär boken heller. & imorgon bitti är det jobb igen. Ibland saknar jag smått min sida hjag hade förr. Dendär som gjorde att jag ständigt var pigg & inte klagade vare sig jag fått 6 eller 3 timmars sömn. Den planen hade aldrig fungerat idag. Aldrig. Jag är väl kanske mer mänsklig nu. Men fortfarande kan jag inte alltid svara på en del frågor. Som varför jag känner mig så uppgiven idag. Eller så fort jag kommer över tröskeln till dörren. Nu ska jag ta mig vidare i processen. Upp - säng. Men först tandborstning. Godnatt sockerpopps♥

Runt & stelt


Som ett litet plåster på såret, eller något. Förstår inte hur en mor- & dotter kan vara så olika & gå från 0 till 180 på en sekund. Eller så är vi det, lika. Vi har i allafall envisheten oss mellan fint fördelad. & det finns varken lust eller energi till att sätta ord på den irritation jag just nu känner. Bägaren fick rinna över ikväll. Det har den ändå inte gjort på väldigt länge. Så någon gång fick det väl hända. En nedsmulad relation, eller en aldrig existerande. Ajaj. Eller så var det på något vis accepterat redan från början. Vi delar nog skulden jämnt. Vi hörs imorn finisar♥

Smått & gott



Lite random småkort på saker jag dragit åt mig de senaste, två månaderna? Lite blandat sådär. Från fjädrar till porslinsmaterial & från loppisfynd till stickade/virkade klänningar. Eller klänningar i huvudtaget. Gillar allt småskit  ganska skarpt (förutom lampan som inte är så liten) Förövrigt är mitt internet lite segt & inte på bästa ladda-upp-kort-humör. Men bättre med segt än inget alls, vilket kan vara mitt fall ibland.. & korten från mobilen kan jag inte ens lägga in då jag förlagt sladden någonstans.. hmh. Från det ena till det andra kan jag väl lika gärna summera min dag då jag redan är igång & skriver här. Har väl inte gjort mer än att jobbat, kommit hem, solat & läst. Börjar redan känna mig lite trött, så blir nog en te & lite syende innan säng & ännu mer läsning. Kuuul informatiooon, yey! Nwj nuså. Hejj sålänge (:


RSS 2.0