Midsommar + Gutdalen

Dessa 3 senaste dagarna har gått fort. I fredags jobbade jag fram till eftermiddagen. Det blev bl.a cheesecake & att plocka galet massa blommor att pryda matborden med. Senare när jag kom hem sov jag, & sov lite till. Inte förän senare på kvällen hoppade jag i bilen & drog iväg för att få träffa bl.a K. Underbara vän, som ju inte ens befann sig i Mora i 48h, haha. Igår togs det lugnt & med fullpackad bil & katt drog jag & Amanda till Gutdalen. Hur bra som helst, & behövligt. Det är så jäkla mysigt där. Jag känner mig lite smått som den enda som inte äger någon stuga. Så det blev matlagning, massa glass, ännu mer te, & allra mest DH + en skräckis såklart, hihi. Sovit ut har vi också gjort, & hängt lite i solen som äntligen vill visa sig. Till veckan har jag hört att det ska bli en stor sol & massa +. Bäst det, med P&L & allt. Miwi. Nu blir det dusch & småpackning.


BOB




P & L

Inte läge

Jag håller inte på att bli sjuk. Jag är sjuk. Det känns inte så jäkla bra med veckan som är framför. denna vecka jobbar jag bara imorgon + fredag. Hela helgen är ledig, kulkulkul har jag tidigare tänkt, då kan något roligt hittas på. Men nä. Vet inte jag. det blir jobb måndag + tisdag, innan det genast bär iväg mot Blge & P&L. Sen ska jag hem på torsdag kväll för att försöka ladda om till ett pass på fredag, från 7.00-21.30. & det är bara mitt eget fel, jag hade chansen att gå heldag. & varför inte? Tänkte jag då jag skrev upp det tidigare idag. Men äsch, tror det inte blir så farligt faktiskt. Om jag inte är snorförkyld dvs.. Imorgon innan jobbet ska jag nog åka förbi apoteket & rusta upp med diverse preparat som ska göra allt för att broma dethär. Blä. & alldeles innan jag börjar mitt pass ska jag förbi vår sjuksyrra & få medicindeligering. Känns inte så poppis om jag ska sitta & snora inför henne. & så får jag ju inte glömma att jag fick en fet bunt papper att läsa på till imorn av henne, wei. Nu vart det en massa klag här känner jag. Så kan väl säga att tatueringen går fint, & jag älskar den. Får väl bjussa på någon bild när det läkt ordentligt (:

Djävulens frukt



Tryckte en hel ananas igår. Sved ett bra tag i både tunga & gom, idag har jag fått som munsår. Ih, inte bra detdär. Ska nog inte tryckas mer sånt! Nu kilar jag upp till Jossan & huset, sen blir det stan & att evighet-printas! Mihuw.


Uppe med tuppen

Drog en film innan läggdags igår kväll men Amanda. Dendär rödluvanfilmen, & visst var den bra minsann. Påminde rätt mycket om the village. Idag vaknar jag med halsont. Inte alltför bra nu när det ska jobbas - & vad som kanske kommer att kräva mer energi - P&L veckan. Så sitter här & försöker svälja den äckliga känslan med en kopp te. Sen blir det dusch & så småningom ta sig ner för lunch. & sen dååå. Ja det får man se, hihi.

Trevlig tisdag på er♥

Sluta regna då


Mardrömmar

Har hela natten sprungit & försökt att gömma mig från tyska nazister.. En jävla mardröm på hög skala, & tänk att det var flera tusen människors liv/vardag? Där snackar vi inte mardröm utan verklighet. Om det ska finnas något positivt med drömmen så var det nog att jag vaknade & för allt i världen inte ville somna om igen, det fick liksom räcka, jag hade fått nog. Så jag gick upp. Hade hoppats på att få upptadera den lilla, lilla bränna jag ådstakommit. Men den får nog helt enkelt försvinna lite idag också, för solen vill inte riktigt samarbeta. Annars ska jag nog bara ta en chillpill-dag här hemma. Inga måsten eller tider att passa. Jag kan bara vara. skissa lite till imorgon måste jag verkligen också göra, det får bli mitt måste. Men nu blir det lite käk. Hejj♥

Finally





Så, nu slipper jag bära runt mina mindre speglar. Äntligen en helkroppis, miwi.

Fiskedamm

Blev en rätt så braig kväll igår ändå. Tog en liten pn innan det kom folk, & efter att ha korkat upp vinflaskan så löste det mesta sig självt, hehe. Blev wasa trots att jag vart sugen på ljungbergs ett tag. Ganska så dött med folk & inte många direkta man kände, bara bekanta ansikten att känna igen. Men tur att man har varandra då så att även ett sådant läge kan styras upp. Sen så kan mna säga att vi gjorde en god gärning, en insats. Man kan säga att vi räddade en grabbs svensexe-krav, hahah. Idag mår jag bra också. Fint det, tyckte inte dendär bakissvängen förra helgen - utan någon större anledning - var så hipp. La mig lite väl sent & gick upp alldeles för sent. Har plockats med disk, dammsugits, dränkt orkidéer, promenixats, matat både und & mig med frulle & mediciner. Om någon timme sådär kommer mina päron hem, & förhoppningsvis har dem med sig min beställning från Ikea, mihuw. Annars har jag diggat den måttliga dos av ensamhet, jag & tboy har spelat i ett jävligt bra team denna helg.


Just i detta nu




Jag är görtrött. Min högsta önskan just nu är nog att gosa ner mig bland kuddarna & somna bort en stund. Vädret fixar stämningen rätt fint. Men nej, planen är ju utgång. Hade det bara inte regnat.. Hoppas på att Amanda blir klar ganska jättesnart & är här. Så att vi kan korka upp & jag slipper somna. Varken smink eller kläder är dock på än, så brottom har jag. & en liten pn hade nog trots allt vart på sin plats innan kvällen tar fart. Tboy vill inte vara en snäll hund & förstå att han inte är någon favvo som efter promenaden är fuktig & något sandig trots mitt putsande, & ska promt upp i sängen & mysa ner sig. Jag faller inte för hans små spaniel-ögon, men då jag snabbt sprang ner för att lämna en sak var han snabb upp. Nu ligger han här bredvid & snarkar, & jag kan inte vara så grym & skyffla ner honom. Besegrad. Men jaja, tror vi blir två snarkande inom kort tid.

Ha en fin kväll på er♥

De säger att det var bättre förr

Kul att det ska regna hela tiden då.. Hade sett fram emot en solig helg i solstolen & lek ute i tunna kläder. Men nu drar jag mig för att göra så lite som att gå ut på kissrunda med tboy, han med för den delen. Isch, denna svenska sommar alltså. Vaknade i allafall tidigare idag, redan runt 10 faktiskt. Trots att jag la mig efter 1 inatt. På senare tid har jag ju börjat sova sisodär 10-12h om jag inte blir störd. Jävligt sjukt med tanke på hur min sömnrytm såg ut förr. Så vet inte om det är så mycket bättre nu egentligen, hehe. Ensam hemma hela helgen är jag ju också, jag & tboy. Men igår spenderades nästan alla mina vakna timmar hos Jossan. Alltid så mycket bättre att inte vara ensam. & hur kul som helst att få träffa er & leka också, när det inte händer så ofta. Lille t fick också vara med & jag tror han håller med om detdär med ensamhet. Så var vi ju förbi kåken också, & herregud vad nice det blir. & om jag blev kär då? Vitt trägolv säger jag bara - & det räcker. Väl hemma senare igår kväll var det väl bara att städa lite, rasta & mata hund, sedan dundra i säng efter en kroppis - trode jag. Satt uppe ett tag & kreativitetade lite med halsband & örhängen. Me like fjädrar, mihi. Men jag fixar ensamheten rätt fint denna gång tror jag. Ska väl duscha & städa & sen hoppas jag på lite mänskligt sällskap här. Om det bara hade vart lite sol hade allt vart fulländat. Men det går bra dethär också.

Pusse♥

Basic







Satt ju smällbra

Trötttis

Absolut ingen energi kvar inom mig någonstans. Kallt är det också, överallt. Dricker mitt te nu, men sen blir det nog sängen ganska snart. Har i allafall sprungit en vända på stan idag. In på den underliga affären & så fann jag den äntligen - drömfångaren. Hänger fint ovanför min säng nu. Finally. Sedan blev det att sitta av inte mindre än 3h i frisörstolen. Min rompa hade ont. Men nu är håret lite ljusare & finare & roligare :) Väntar bara på solen så att det kan få blekas lite också. Happ happ.. Imorgon är det jobb, likaså på torsdag. Fast mycket tidigare. Det ska bli nice folks. Ah. Bäst att sätta punkt innan vi far iväg då. Jag behöver sömn (är i allafall trött) just nu så man vet ju aldrig. pusspusspuss♥

Hej & hej & hej

13 juni likamed min mors födelsedag, grrrattis! Målat krukor & tryckt naturgodis har också gjorts, samt utprintning av såndär text som ska fylla ut lite ramar. Imorgon blir det att låta Amanda gå lös & färga mitt hår, det ska även letas drömfångare på Moras underliga butik. & kanske springer jag in till Magnus också? Mihuw. Onsdag + torsdag innebär jobb, & helgen ser jag fram emot. Men nu - käk. Sen - hälsa på J'na i hus1 :D ciao! ♥

Hmhm





Dag av sön

Jag har sovit i över 12h, någonstans där emellan vaknade jag av ett buller från åskan som gjorde att hela min säng skakade. Snacka om naturkraft. Efter att ha ätit barnportioner & lättare saker igår börjar min mage nog smått förlåta mig för alla bergs-portioner jag utsatt den för på senaste, hah. Idag mår jag bättre. Fast jag vill ligga & bara ta det alldeles för lugnt. Men det verkar som om det ska regna hela dagen, så mitt samvete samtycker nog faktiskt denna gång. & på tisdag ska jag färga mitt hår okså, apropå korv. Spännande-he.

pussiduss♥

Vad hände där?

Har vart upp & ner eller bak & fram hela dagen. Denna gång inte till min förtjänan. Drack en flaska vitt igår, på 8,5%. Under natten & dagen har jag mått sämst? Inte först än nu börjar det forma sig.. Det är galet varmt också, så varmt att man inte riktigt vet vad man ska ta vägen när man dessutom har ont i huvudet. Blev inte ens berusad av vinet igår, & det är ju ändå ganska konstigt i sig bara det. Fylla & baksmälla, på konstiga vis. Så att - avstår från utgång ikväll. Jag är fasen ingen hårding alltså. Blir nog att fortsätta dvala runt här hemma hela kvällen, eller att socialisera med Emil & Maja. Det sistnämda låter ju faktiskt mest lockande. Har suttit av ensamhetstid här hemma hela dagen ändåså. Men vi får se, vi får se.


Studenternas lyckliga dar



Igår. Studenten - 1 år sedan. Traskade ner till Tingshusparken med Maja & beskådade det hela. Ett helt år sedan har passerat sedan man själv tågade igenom människosamlingen, skrikande & hes, smålullig & obeskrivligt glad i den rekordheta sommardagen. Igår var det varmare än varmast. Det var nästan outhärdligt - men jag tänker inte klaga. För jag älskar ju faktiskt sol & värme, & det är väl det jag gått & väntat på. Fick inga direkta nostalgikänslor från parken igår. En sådan sak som att en bekant låt som genast kopplar minnena till våran studentvecka - som var bäst - är starkare. Ungefär som när det spelades på Strand igår då vi var ute & käkade. & apropå just det var det god mat, kung sällskap & gal1 fint väder. Mums på den. Blev att fira lite Micke som tagit studenten efter en finfin studentskiva under dagen också, & för mig att klunka en hel flaska vin. Jag kan inte påstå att jag mår alltför bra idag. Usch. Därav vaken sedan 5 imorse... Men men. Ikväll är det trots allt utgång som gäller. Så nu ska jag försöka sova någon timme så att kanske sandpapperkänslan i ögonen befriar mig.


AuPair?

Sitter & grubblar & funderar lite över det. Varför inte, egentligen? Det är väl vägen dit & allt detdär kring det som är småsvårt & gör att man inte riktigt vet. Sen att välja familj & land är inte det lättaste heller, & sen då. Är det ens något för mig? Barn. Jodå, allt går att vänja sig vid & man kan nog få allt att fungera. Egentligen är det en bra grej. Det är bara jag & mitt funderande. Hur som. Vart & träffat Amanda en sväng idag, försökt gå upp i tid, tvättat & nyss slängt ihop en grymt god 'sallad'. Det ska nog helt enkelt göras själv, & inte köpas. Nu ska jag väl fräscha till mig & senare blir det middagsmys med alla hos Lisaaa.

puss♥

Evighet



Nu vet jag

Yesterday

Mitt i min ensamhet igår kom Majset & Emil förbi. Helt oväntat. Jag hann fixa mitt käk & tvätten i allafall. Sen blev det lite äventyr & bilåk. Glass & Orsa i besök på ännu en mys sommarstuga. Alla har en verkligen. Efteråt hoppade jag & Maja studsmatta tills värmen slog till & åskan med regnet likaså. Blev middag med familjen Lindblom, prat om klassen på noret & gamla minnen. Lite nostalgiskt sådär, & vad gammal man egentligen blivit då. Spontan dag, jävligt bra dag. Bara av att vara kring finisar & få chansen till att le & må. Min omgivning är kung. Ni är bäst. ♥

Forever ago




Påverkan

Trode det skulle vara soligt idag också. Det var det väl fram till sisodär 2h sedan. Nu faller regnet ner precis som jag innanför. Sjukt hur jag påverkas av något så alldagligt som väder. Jag ska tvätta lite, sy klart, laga lite lite lunch, duscha.. Lite såntdär tråk men ändå helt omedvetna vardagssysslor. Det är bara det att allt för stunden är en klump som jag inte riktigt bestämt i vilken ände den ska lösas. Känner mig lite slö & mysig på samma gång. Skulle nog enentligen kunna ligga i sängen & se ut över regndropparna där utanför halva dagen. Med dendär Bon Iver skivan på repeat. Men först ska det plockas & fixas en del, förhoppningsvis klarnar allt till kvällen.


Bra dag ju

Idag har varit super. Lek med finisar, slickat LF, kikat på folk, solat & fått bikiniränder, åkt bil, ätit tårta, vart i världens mysigaste sommarstuga, kollat film, ätit en enorm portion pasta. Solen har skinit & allt har vart sådär att det är lätt att andas. Jag gillar värmen, älskar solen. Imorgon ser ut att bli bra den också, ohja. Men nu - dax att krypa i säng för en trött A. Nattinatt♥

Bluescreen & ändrade planer

Senaste inlägget jag skrev försvann bara sådär när skärmen blev blå.. Har hänt några gånger & det är lika dåligt som drygt. Men men, får väl se om detta går igenom i allafall. Blev ingen vistelse på jobbet igår. Stannade hemma & kände mig allmänt trög & opepp. Fifflade lite med klänningen & mot kvällen kom en srprice i form av Amanda & Maja förbi. Kvällen avlutades på kajens glassåt i kvällssolen & feta glassar i händerna. Jag tycker om er tjejjor. Idag har jag istället lyckats få något gjort. Tog mig till jobbet & blev kvar några timmar. Hängde med tanterna & fikade ute i solen, skrev på lite pepper & så. Sen har jag väl även sytt, såklart. Trode jag blev klar med klänningen med det ända jag hade klart för mig var att jag inte var nöjd. Så efter lite sprättande & annat skoj la jag undan den för att jag helt enkelt är trött på att se den. Ska nog bara fixa den andra klänningen & ta en paus från det hela. Hahah. Nejdå, det blir nog bra tillslut. Kommit fram till att jag inte ska till sthlm har jag också gjort. Två veckor blir lite för mycket & jag har inte cashflow heller så att säga. Dessutom är det dem 2 sista veckorna inna jobbet drar igång så jag kör dem på hemmaplan. & pallar faktiskt inte mer spring i butiker & alla dessa kläder. Fick till en jobbigt lång & sisodär intressant text också då.. heh.

Fin fredag på er♥

Det var maj



Tippar lite random bilder som tagits med min kära & dåliga mobilkamera under maj. Det har vart häng med finisar, picknicks, lek, födelsedagar, frisörövningar på salongen, lite chill & sol, en massa timmar framför symaskinen & cyklande hit & dit. Såntdär. & jag tycker ändå att maj månad känts lång. Men det gör inget alls, för trots att det är sommar jag vill ha känns det som den bara hinner hälsa på & sedan vänder igen. Hur det än blir så ska den bli bra i allafall.

pussiduss♥

Miniroadtrip

Det är fan inte sant tänkte jag när jag glodde på klockan strax innan 5 imorse, med klara ögon som inte fått sig en minuts blund trots försök sedan efter midnatt. När hände det senast liksom? Kom tack vare det upp lite senare, & efter att ha druckit en kopp kaffe satt jag så småningom i bil med Petra & Sigge påväg mot Borlänge. Blev lite tripp i affärer, käk & fika. Jag köpte inget. Bra bra A. Däremot hämtade jag ut ett feting stort paket från hm på Maxi när vi kom hem. & så blev det ju lite i Uppsala + att Stockholm väntar. Isch. Köpstopp på mig själv nu i allafall. Bra det. Kommer ändå kosta en del med P&L t.ex. Hur som haver, en braknice dag med brudsen har det vart. Lite bilåk & sol, fint på det också. Imorgon blir det att ta sig till jobbet. Fika & hälsa på, skriva på lite papper & prata om att ev byta lite pass i slutet av månaden. Det blir bra. Nu blir det promme med T & sen dusch innan säng. Skönt.se


& så blev det juni

Har spenderat min dag med att träffa & umgås med fint folk. Vad vore livet utan det? Vad vore mitt? Jag behöver närhet & umgänge så många gånger mer än mig själv & min ensamhet. & i & med det kan jag väl egentligen inte påstå att det är något bra heller. Kanske snarare åt hållet med en svaghet. Därför uppskattas det så mycket. Försöker planera mina sista dagar fram till måndag då jag drar till sthlm - i nästan 2 veckor. Just idag, just precis nu, känns det lite som att jag ändå behöver det. Komma bort en sväng, se & tänka på annat en liten stund. För nu är jag lite där igen, där jag vill att tiden ska gå framåt & passera. Men sen ska det bli bra. Det är vad det måste. & nej, man förstår ingenting av denna text, men jag lämnar det så. Nu blir det att sova, mini roadtrip till falun/borlänge med Petra & Sigge imorgon. Jag varken får eller kan handla något. Men det ska bli kul ändå. Bilåk är min kopp av te, komma på lite andra tankar & få en heldag med mojs. Blir bra det. Gnatt♥


RSS 2.0