Blockerad

<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/d4HeULVD_Uk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



Är nog just precis så jag känner mig idag. Sitter & lyssnar på lite sånt här & försöker rycka upp mig till grillchillet ikväll. Hur jag än blir eller är så är det ju alltid fint att vara kring er mina finfisar.

puss&puss♥



På natten sover man egentligen inte

Drömmar kan vara så konstiga.

Har man - så har man




Mh, hade ganska tråk i min sjuklighet igår. Blev en massa sömn & onödiga mobilkort. Som tur är så är även den fyrbente sällskapssjuk. Gick & roffade åt mig lite skjortor i papas garderob också, alltid lika intressant. På kvällen fick jag en överraskning i form av besök från K & Amanda. Så gladis man blev, finisar. Nu blir det nog en liten träff med Maja, & solen. Den har jag inte sett på ett tag känns det som.


I min ensamhet

Varken betryggande eller eftertraktad från min sida, men det tycks gå ganska så bra idag. Har sovit i över 3h (!) under dagen, med lille t som sällskap & p3 i ljudvågor. Har även lagt till lite tablettknapring eftersom att det nog kan vara till en fördel nu. Annars är det inte så stor skillnad från igår, tungt huvud & snor i mängder. Även om leket tog enormt på mina krafter under gårdagen så är der nog trots allt dem stunderna jag lever på idag. Låter mig mest lata i sängen & kolla en massa inspirerande & häpnadsväckande fina bloggar med grymma bilder & texter. Tänk vad duktigt folk det finns här & var. Blir så sugen på att skapa mitt egna lilla bo. Mitt mitt mitt. Där det är jag från golv till tak. Jag vet nog ganska exakt hur det skulle vara. På ett ungefär. Men nu ska det inte svamlas mer. Blir nog en alvedon & te på det. Ganska otacksamt att försöka stoppa i sig något smakfullt då något smaksinne inte finns, hmh.


Det var i måndags




Från i måndags. Kajenhäng i solen & spelkväll hos K. Miwi♥

Sista dagarna

Kan inte påstå att halsen kändes bättre imorse trots att jag offrade hela min dag igår & dömde mig själv till ensamheten, vilket egentligen är något mer problematiskt för mig själv än en dryg snuva. Om inte nosen var ständigt täppt eller rann så okontrollerat (ursäkta för den informationen om någon är sådan) hade man nog inte förbannat det hela så hårt. Hur som, dagens planer blir nog att leka med K. wiwiwi.

pusshejjleverpastej

Adele




Halsont

Isch. Typsikt att man kastar alla kläder & inte noterar annat än solen, sen får man igen då halsen klagar ikapp med nysningar & tillbehörande rinnande näsa + ögon. Mwih. Idag är det knappt sol alls, endast molnigt. Nu blir det lite kaffe & sen promme med tboy. puss♥

Stugmys

 

Tänkte att jag skulle bli bättre på detdär med kameran. Nu när sommaren väntar känns det inte svårare så vi får hoppas på en bättring där. Här är lite bilder från stugan igår i allafall. Känns inte som att jag fick med vädret på bilderna riktigt, hehe. Men det var en massa sol & en massa svett, oh. Tack för den turen mandie (:

 


Fan va fint

Vilken grym dag. Började med att jag slog upp ögonen strax innan 9 & kände mig pigg & förväntansfull på dagen likt ett barn. Att solen sken även denna morgon tände nog på den känslan då jag fortfarande går runt & tror/väntar på att det goda ska ta slut. Ca 2h senare befann jag mig i allafall i Amandas bil med destination - Pappa Heinz stuga. En del bilåk ut från vårt lilla samhälle & 14km in i skogen/ingenstans senare befann vi oss på plats. Där blev det fika & middag + en massa solning vid vattnet. & där var det sommar. Har till & med fått bikiniränder, förvisso sådana som kommer vara borta snarast, men ändå. Efter flera timmars mys i skogen blev det Kajen med Maja & Tomas, sen kom även D och kramades lite. Men efter inte alltför lång stund fick jag kila hemåt då mitt hår var i behov av en dusch. Den satt jävligt fint. Vad som sitter fint även det i mit, är en groende förkylning som sprider sig med utgångspunkt: halsen. Känner redan nu att de första sekunderna imorgon bitti kommer vara smärtsamma & torra på ett obehagligt sätt. Kvällen har i allafall spenderats hos K med några spelsugna filurer, sedan tog jag & Amanda en hejj-sväng förbi Bulan. Nu har jag hamnat i min säng & ska väl snart gör ett gott försök med att somna. Men så kung som denna dag vart så ska nog inte det bli ett stort problem.

Natti♥

Mykonos


Dagen före idag

Hade en fin dag med trask i affärer på stan & sen en fika i solen på KS's uteservering med Amanda & J. Efter att ha hängt med Mazetti en stund var det att cykla med systemetskörden hit till andra sidan bron, blev lite snabbkä av fredagens grillrester på bryggan i solen, hur underbart? Kvällen styrdes sedan från K & egentligen tog den aldrig slut. Idag hatar min kropp mig, inifrån & ut. Men what the heck. En lång kväll i sällskap av finisar & gamla bekantskaper man saknat. Vädret utanför är så nice att jag djupt inne i min idioti börjar undra när det ska förstöras. För så är det väl, något gott kan ju inte vara alldeles för länge? Längtar & ser fram emot sommaren mer & mer för varje dag & vecka som passerar i allafall. Det ska bli så bra. För jag vet att hur det än blir, så blir det kung.

& icke att förglömma - Grattis på födelsedagen bästa Amanda! ♥

Lördag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skriver därför inte alls antar jag. Utgång ikväll i allafall, & sol & värme ute redan nu, wiho på det.


08:23

Hohoho-ho. Uppe lit tiddigare idag. Ska rulla iväg till en veterinär i en av dalalänets mindre by. Med mig har jag farsan, syster & K. & så lille t, sålart. Miwi.

Hejjhejjhejj♥

Zoomzoom

Har suttit & läst i solen på altanen. Det är grymt att känna solvärme om kinderna igen, wuah. Spenderade de sena kvällstimmarna igår med D & varsin kopp te. Prat & nostalgikänsla, ett år sedan. har det hänt mycket? Har det gått fort? Både ja & nej. Annars har jag inte gjort mycket vettigt alls idag, tyvärr. Ska ta mig an lite städning snart för den saken skull & snart väntar nog en promenix med tboy. Annars är huset lite smått pyntat med kycklingar & fjädrar ungefär överallt, ungef'r för mycket. Kanske lite mys ändå.

Fin tisdag på er♥

Söndagskväll

Jag är egentligen trött, men kan inte somna. Det rinner ur mina ögon, vilket är ett säkert tecken. Hoppas min kropp gör ett klokare drag & låter mig sova natten som kommer. Det är egentligen lite skönt också, att känna något annat än djup trötthet, längtan till sängen & sedan inte kunna ta sig upp. Men mina förlorade timmar gör mig ju också lite smått koma. Fast nä, bara jag får sova inatt så ska jag inte klaga på detta.

Puss på er finisar♥

En såndär kväll

Igår när jag rullade hemifrån på min roströda overkligt gamla cykel visade termometern 13C. Det låg en doft av grillkol i luften & vinden man for genom var ljummen, även fast klockan visade efter 21. Sen cyklade vi genom det hela & kunde inte släppa ämnet om hur underbart det faktiskt var. Kvällen hos B var också trevlig, sådär lätt & lagom. Även om det än en gång är vi & grabbarna mitt i korvfesten. 'Vill dom ha det så?' Hahah. Var nykter & delade den stunden med tobakspinnarna som ändå gör sitt. & även om jag kom i säng i relativ tid så lyckades Troy tjuva 4h av min nattssömn. Men vad gör det nudå? Idag ska det vara en såndär mys-söndag. Socialisera med syster & kanske kan någon finis komma hit & joina det hela. Solen skiner i allafall & det är jag lite gladis för minsann.


Qlick




Lite random bilder som jag fastnade för bara sådär. Man kan titta i timtal.

Vårkänslor

Solen har vart på min sida de senaste dagarna. Fan va värt, jag älskar det. Igår satt jag & Maja på taket & det var så varmt att vi var tvugna att gå. Den värmen har man inte känt på allt för länge, som man väntat då. I onsdags kom K hem, även det en sak man gått & väntat på en längre tid. Tack vare väder, & tack vare mina finisar, är det rätt nice just nu. Jag ser fram emot våren & sommaren. Wiwi.


Fin födelsedag

Fick en fin födelsedag igår, trots att jag inte tycker om sånt alls. Men den blev enligt mig perfekt. Började med fika & umgänge med underbra vänner på stammis-stämplade ks, som sedan fortsatt i soffhäng & filmmys med ännu ett försök i jakten på en såndär skräckis jag vill se i önskan om att bli riktigt jävla rädd. Funkade dock inte, men vad spelar det för roll då man delar soffan med de bästa? Sen blev det flera timmars bilcirkureande med prat & nostalgikänsla under nattens timmar i den svarta Saaben, & delande på en eller två tobakspinnar för hela sakens skull. Åh vad nice. Ni är det finaste i det hela♥

TJUGO

wiwiwi

Systuga

Tog en rejäl sovis imorse, för rejäl. Dagens plan är att ta en promenix med Maja & sedan ska vi vara lite kreativa kring symaskinen. Ska bli kul, som alltid (: Annars fick jag kompensera mitt dåliga samvete till sängdrällandet i morse med att städa, så snart blir det en kroppis & sedan bege sig. Måste bara ringa lite samtal & fixa deklarationen som äntligen kom idag. En tvåsiffrig summa var lite bättre än väntat, som lilla julafton. Finfint.

Pusss♥


Improvisation

Håller på att koka fettuccine samtidigt då jag försöker improvisera en slags sås att ha till, hmh. under tiden väntar jag på Micke & är allmänt nöjd med att snön snart har hälsat hem. Förövrigt har mitt internet inte dragit jämnt med sina användare denna vecka, tack vare J är det i allafall funktionellt igen. & ja, jag lever & mår fint. Skrivtorkeperioden är dock i full gång.

Ha det bäst♥

RSS 2.0