Kaffekåt

Imorgon kör en perfekt helg igång. Fan vad fint det blir.
Nu blir det lite soffhäng & sen ska jag nog faktiskt stupa i säng.

Nattinatt♥

SOL!

Behöver jag egentligen säga något mer? Ih. Annars är prästost bland det bästa som finns, på smörgos & till te. Jag har betalat lite alldeles för höga räkningar denhär månaden. Denhär morgonen. Snart ska jag öppna den röda boken om en hundraåring. Pussiduss, ha en fin dag♥

Där emellan

Hemma. Peelat & smörjt facet. Vi har vart lite extra oense på senaste. Någon dag ska jag ta ett bad & ta hand om min kropp lite också. Från olja i vattnet till insmörjning av ljuvligt doftande krämer - & allt där emellan. Jag blir nog lite sådär småtöntig när det är höst & vinter. Blev en inpacning för håret vid duschen idag också. Tror dock det gjorde fint. Mitt stackars hår.. Hur som helst då, hemkommen från en cykeltur i relativ värme. Tänk om vintern var såhär & inte mer. Fyfan vad värt. Ta snö & minusgrader, hej jag är född på fel plats. Men men. Tänkte mest säga godnatt. För natt är det, väl? & så blev det plötsligt torsdag. Dagarna går så jäkla fort, snart är det väl kväll igen.

Natti♥

Sällis

Drar till sigge & chillar. Idol & kanske något gott att stoppa i sig? Jag får ju f.o.m igår nyttja mitt kort igen. Hehe. Åh, om det inte vore så sent. Kaffe♥

Ha en fin kväll hörrni! ♥

Erkänt kaffeberoende

Ahja. Jag måste väl erkänna att jag har odlat ett litet kaffeberoende inom mig i allafall då. Tyvärr är det slut här hemma just idag, både brygg- & snabbkaffe. Attans. Jag får väl överleva ändå. Men mh. Får la se hur det går då. Punktpunktpunkt.

intressantinformation.se (:


Finisar



Men jag fååår inte ((:

HEI

Har inte mycket till världen att rapportera här eller idag, så att säga. Segar lite med min tekopp. Ska städa & putsa fönster strax. Rädda mina orkidéer med vatten & fixa mina gardiner. Sen antar jag att jag kommer få dra några drag med pennseln också. Min dag, kan man säga. Vill slå mig ner i något skönt hörn & påbörja en ny bok också. Igår var det super-sol, dagen innan moln & regn. Idag är det lite där emellan kan man säga, som att väderleken kör en varannan-dagars. För imorgon har jag hört att det ska bli hela 2n gradisar. Mums på sol♥

Inte så wuawuawua

Jag har kommit fram till att jag inte gillar kvällar & mörker - i ensamhet. Usch & fyfan. Just dendär förbannade ensamheten. Herregud. Det kommer att jaga mig för resten av mitt liv. Att lägga sig ensam är hundra gånger värre än att vakna likaså. Hmm. Jag vet inte, vad dethär var för inlägg. Men så är det. Ensamhet är inget för mig. Kanske inte för någon. Visst gör det ont?

Gånger tre

 

 

Fick med mig dehär 3 idag också. Tyckte dom var så smarta. Tubisar, fast liksom små. Inget man ska vira runt halsen & hålla på inte. Som en löskrage, ungefär. Skitbra ju.


Update

Latis. Har just tryckt en glass & kollar runt på datorn. Blir ingen promme, inget sällskap & heller inte putsade fönster. Yadiyadi. Så kan det bliii.

pussis♥

Thaibuffé & bets

Oh, jag fick min efterlängtade thaimat idag. Lunchbuffé på det nya stället. OM man blev mätt då, är det fortfarande trots att det var ca 5h sedan vi lämnade stället. Så, har alltså stillat mitt vårrulle-craving något smått då. Blev att dra kortet några gånger på stan med. Plånboken svor men vad ska man göra. Hehe. Men det mesta var nödvändigheter, & så kängorna då. Gillar dom faktiskt så är nöjdisch. Hoppas bara inte att det blir något vajsing sen nu när jag drog med mig en 37a hem. Men men, det visar sig väl antar jag. När jag kom hem fick jag pennseln i handen & den äran att betsa altanen. Måla är faktiskt kul så visst tänker jag inte klaga. Bra blev det också, även om mor inte riktigt höll med. Fobiförmörkafärger.se .. Hälsat på Micke på jobbet har också hunnits med, kulkul. Nu vet jag inte om jag antingen ska våldgästa någon för att få lite kvälls-sällskap till idol & samtidigt en promme. Eller om jag ska putsa fönster & lata mig i min ensamhet. Haha, ingen tvekan om att den försa låter mycket mer lockande. Då jag tydligen inte ska jobba imorgon heller så störs nog inte fönstrena av att få vänta ett dyng ytterligare. Wuah.

Ha en fin kväll♥

Nitton tjugoett

Sett på min internetbank att lönen kommer in imorgon nu. Så det blev inget handlande av på stan idag. Får ta mig dit imorgon & dra på mig bl.a skor & andra nödvändigheter. Har ätit mig alldeles jättemätt till 'modelljakten' & nu sitter jag & väntar in idol. Vilken liten nörd jag är. Men känns gött att sitta & glo bara, om man får säga så. Vädret är sådär mulet & regnet hänger i luften. Exakt en sådan dag jag blir så fruktansvärt trött av. Har alltså rännt runt på gågatan med p idag & hängt i lägenheten hos s. Mysemys. Nu blir det en kopp te, mih.

Ha en fin kväll korvar♥

Goes rejäl



Nuså. Har spanat på sådana här sedan förra vintern. Något att inte halka omkring i & förhoppningsvis hålla värmen också. Blir inga Timberland dock, för nu trädde ekonomiska-a fram lite. Var & prövade de här om dagen. & de satt brabra. Något otroligt konstigt som hänt den senaste tiden är att mina fötter tycks ha krympt. Jag som vart en 39'a går nu i storlek 37. Hur konstigt? & är det ens möjligt? Tänkte att det bara var Vagabond skorna jag prövade här om dagen. Men gäller visst dessa ovan & petras skor från 'din sko' också (p's fötter är ju minst sagt tinytiny) Hmh. Inget emot det egentligen. Men konstigt är det.

Det blir bättre




Tänkte att jag skulle bjuda på dendär finisklänningen jag köpte senast. Eller, beställde. Den gör sig liksom inte rättvis för fem öre på någon produktbild. Vilken kreation. Sånt gillas med stort. Hann dock bara få 3 bilder, den ena sämre än den andra, innan kameran dog. Får laddas lite så ska ni få se. Kommer väl troligtvis inte ha den på mig den närmaste framtiden eftersom att den kräver lite mer än ett par enstaka plusgrader. Ingen hit till grova strumpisar heller. Nä, den får spara sig till sol med något brunare ben.

Introducerad till något gammalt

AH. Hörrni. Jag har börjat tycka om smink - som i att sminka mig. Väldigt, eller nästan helt, tack vare sigge & petra som fick för sig att göra mig till en provdocka igår. Men attan, jag kunde knappt se spår efter mig själv med första ögonkastet in i spegeln. Galet vad det kan göra. Jag som egentligen bara använt detdär kära mineralpudret & någon gång mascara. Till&med allt mer sällan på senaste, faktiskt. Nu är det plötsligt roligt att trixa med ögonskuggor & kanske till&med jag kan lära mig att lägga eyeliner? Haha. Lite tvek på det kanske, men någon gång så. Börjar älska mitt hår lite smått också, nu när det faktiskt går att göra något av det. När jag är ganska så kvitt mitt backstreetsboys-lugg. Känns ganska så jäkla nice, det är ju intenes för kort som jag fick för mig här om dagen. Det är så jäkla illa att jag förlagt min mobilanslutningskabel någonstans. För det finns bilder från igår & annat som jag skulle vilja lägga upp.. Får se om den rotas fram. Annars myste vi runt på stan i höstsolen & tog en sväng in på ks. Jag fann & bestämde mig för ett par McKinley kängor som ska rädda mig i vinter. Sånnadär fin-fula jag velat ha en längre tid nu. Sen handlades det ganska så impulsivt ingredienser för att kila till lägenheten & laga tacos. Efter alla make-over's då, hihi. Idag har jag sysselsatt mig med att handla & tanka bil. Har en porterstek som puttrar på spisen under mitt ansvar, tydligen. Så ska vänta en stund innan jag faktiskt drar en pn. Lite trött tjej minsann. Blivit några sena nätter, men det ångras aldrig.


Inte en dag för tidigt









Nuså - Monki med webshop. Tumme upp!

Solenergi

Solen lyser idag = glad nettan. Haha, kan fortfarande inte förstå att jag gett med mig i allt med detdär fruktansvärda smeknamnet. Hmhm. Hur som helst då. Jag är ganska glad idag. Känns som att jag vill klä på mig massa myskläder som halsdukar & annat höstigt, & traska ner på stan. Gick till Sigge igårkväll & gå är ta mig fan bland det bästa som finns. Gick också genom Lisselby, & det borde man kanske göra någon gång oftare. Gud så fint det är där. Som att spola tillbaka tiden litegrann. Det var skönt att möta på dig & säga det som sas också. Jag kände mig några kilon lättare igår kväll. Kanske därför jag har lite lättare att le inifrån idag. Så, ha en superfin dag. Njut av solen för det är säkert den sista.. >< Det ska jag försöka.

Pussiduss♥

En såndär morgon

OMG. Det är galet hur sömnig jag är alltså. Tboy kom in efter 7 & ockuperade men hals/nacke/axel med sin kropp & snarkningar. Jag låg vaken ända tills han tyckte att det blev för varmt & gick. Sen somnade jag minsann om. Inte först än efter 11 kom jag upp >< GAH. & jag tror jag somnade stax efter 22 igår kväll, om inte innan... Körde med att inte titta på klockan innan jag släckte efter läsningen. & ändå är det bara 'att sätta sig på sängkanten' som behövs för att jag ska komma upp & känna mig pigg. Svåraste saken av allt, tydligen. Mjaja. Uppe i allafall, blir att tvätta en del nu & sen duscha. Fredag & helg igen, det går fort dethär.

Ptotheuss♥

Konstigt, konstigare, drömmar

Halloj på er. Det är inte ens 45 minuter sean jag gick upp. Wiho. Nog har man sovit ut minsann, galet. ska väl fixa någon 'frukost' snart & sen har jag lite att syselsätta mig med. Skriva ner lite viktiga saker att komma ihåg, kolla igenom papper & plocka fram månadens räkningar. Buh. Sen tänkte jag att jag skulle sy lite idag också. Men annars är det ganska chill. Lite läsa & något städ där emellan så. Blir en hemma-lus idag. Det går nog det också, förhoppningsvis. Hur som, godmorgon (eller goddag) på er finisar. ♥

19:50

Hejjhejj

Onsdag

Onsdag, onsdag - äntligen onsdag! Ih. Tappat suget lite på jobb när det går så segt faktiskt. Har inte vart hemma så mycket de senaste dagarna heller. Får sällskap nästan hela tiden. Så himla bra. Vart lite upp & ner samt däremellan. Men nuså. & idag kom jag upp redan vid 8 också, skön start med att ha lyckats med den biten i allafall. Ganska så osammanhängande text, ohja. Men tänkte väl mest säga att jag lever & nog ska fortsätta med det. Finns fina pojkar & flickor att prata & vara med, vad vore jag utan det egentligen. Mitt syre.

Ha en fin dag så hörs vi snart♥

På något vis

Har denhär dagen sugit rejält. Usch. När ska jag förstå att ensamhet aldrig kommer bli min grej? No matter what.

Gnatt♥

Edie Sedwick







Såklart

Kaffetåren

Klockan är snart 14. Va? Denhär dagen springer iväg. Har ingen plan för den dock. Men det känns bra. Känner mig bakfullare än dagen efter. & jag minns inte senast jag var full. Jo, i mitten på augusti ungefär. Nu inbillar jag mig att lite kaffe behövs för att stilla något behov i den underliga organismen. Men i själva verket känns det som en slägga träffat skallen. Har tryckt lite kexchoklad & läst i sängen under morgonen. Inte så mycket mer. Vill bara att nästa vecka ska ta fart någon gång. Vilket lär ske ganska snart, då ändå tiden tycks rinna iväg i skenande fart. Kollade almanackan & det är trots allt inte många dagar kvar av september. Knappt 2 veckor. Längtar ändå till november nu. Till dendär solen. & så saknar jag att jobba också. Håhåjaja, ha en fin dag tillsvidare♥

Klänning eller kjol?




Köpte en långkjol på hm's überrea i somras. Den var dock galet lång på korta mig. Tänkte att det fick bli en långklänning istället. Men nu vet jag fasen inte. Kanske snyggare & kommer till bättre nytta som långklänning, iallafall? Får väl se då. Börjar bli lite småsugen på att sy nu igen. Vilket jag inte vart på ett tag. Ska nog ta & sy på spets på en kjol. Får se vad det blir för projekt. Men först & främst måste jag låta datumen gå, tills jag får röra mina pengar igen. Eller tills att det kommer in nya på kontot snarare. Än sålänge går det bra, detdär. Ganska nöjd tjej.

Vuxenpoäng

Åh, det känns så bra att jag har vart igång hela dagen. Ni ska bara veta vilken ångest jag vaknar med då jag tittar på klockan & inser att jag än en gång vaknat efter 10, även om jag försökt gå upp med larm några timmar tidigare. Det är hemskt. Men idag strålade solen in genom fönstret & jag blev genast pepp på dagen bara för det. Jag har städat mitt rum ordentligt, dammsugit, dammtorkat & lagt iordning i garderoben. Vädrat alla filtar & kuddar. Bytt täcke & sängkläder. Ute har jag också hjälpt till lite, i trädgården. Sen har jag städat båda badrummen & lagat mat. Nu ska jag bara komma ihåg att fiskgratängen ska ut om 20 min>< isåfall har jag lyckats helt ok idag. Så, det känns bra att ha gjort något. Snart ska jag ta en kroppis & byta om. Ikväll kommer det hända lite mer än igår. Då jag kände mig lite upp- & nedvänd & slutade några timmar in på kvällen i badkaret, med en bok i högsta hugg. Vet dock inte riktigt hur jag ska organisera upp den. Men spontanitet är ju aldrig så illa det heller.

Ha en fin lördag finisar♥

Tröttis

Av någon anledning råkade det bli en pn på 2h ikväll. Jag som redan är en sjusovare även nattetid? Känns inte riktigt ok. Känns heller inte ok att huvudet är en ända klump. Dock kan det bero på just alla extra timmars sömn som jag nog egentligen inte behöver. Fast tydligen så gör jag ju det.. Ah. Bra dag i allfall. Hunnit träffa på så många på så kort tid. Sånna man inte sett på ett tag, trevligt på det. & så saknar jag dig lite smått just idag, Amanda.

Sen är det ju även den 16 september dagen till ära, ej att förglömma. & även om du troligtvis ej läser detta, så grattisgrattisgrattis min älskade kaka! ♥

Nuså

Fixat & lämnat in allt. Återstår bara att vänta då. Blev en fika idag också, sedan körskolan med Sigge. Bra detdär, lite repetition kan väl aldrig skada. Ohnej. Kom hem för en stund sedan & har väl inte hunnit så mycket mer än att äta & byta om, på ett ungefär. Riktigt trött är jag också, & oj vad hårt jag sov inatt mina vänner. Måste dock duscha ikväll innan jag faller pladdask mot madrassen. Imorgon blir det att försöka krångla sig upp ur sängen i tid & sedan ner på ks igen. Då med Joss, wiwi. & sen blir det helg än en gång, för att sedan bli nästa vecka, då kanske jag äntligen får börja jobba igen?! Håller i allafall mitt pengalöfte, så det är ju bra att något går vägen. Haha.

Det blir nog allt för idag. Blir dusch-läsa-sova snart skulle jag tro.
Natti♥

Ihål-igt




Fick med mig en glesstickad sak från Monki också, från sthlm. & så ett halsband & örhängen från favvoindiska med för den delen. Hur ljust är inte mitt hår då? Hoho, det hade man nog minsann aldrig kunnat tro.

Frances Bean Cobain




Cortney Love + Kurt Cobain

Gdag

Jädrarns vad det blåser idag! Tycker ändå att det är ganska så mysigt då vinden tjuter runt husknutarna & regnet snattrar emot taket. Så som det var inatt. Ändå tycktes jag inte ha alltför lätt till att somna, & jag tyckte väl att det var något flimrande ljus som blinkade emot väggen. Gick upp & såg att det var någon form av olycka på bron. Kolsvart & i regnet. Alltså inte ett dugg trött trots att jag gick upp lite tidigare & hade saker för mig under hela dagen. Dessvärre var det svårare att komma upp idag. Inte en minut innan 10. Ajjajj. Sitter nu & klickar runt på patroner, får nog ta en sväng till affären ändå sen & köpa det den vägen. Så blir nog inte att lämna in papperen först än imorgon. Idag stannar jag nog inne & fixar allt, samtidigt som jag läser lite & latar mig.

Findag på er♥

Gnatt





Avslutar dagen med att slänga in bilder på finaste Troy. Gosetossen. Åh vad mycket glädje en sån liten korv kan ge, lille tboy♥


BTW








& jag som ska vara mitt i pengasparar-mode, gick & klickade hem denna från nelly.com - den var något billigare än förr & så var frakten gratis. Alltid något till försvar. (även om det mest är mig själv jag bör försvara det emot) För övrigt gjorde jag slut på mina sista tjugo enkronor denna månad. & nej, jag är inte totalt utfattig, men resten har jag flyttat till sparkontot & ska banne mig inte röra en spänn fram till nästa lön. Det löftet gav jag mig redan innan den senaste lönen, & innan sthlm - då lite mer pengar än planerat slant ur plånboken. Eller bör man säga drogs med kortet. Jag har hur som helst ingen annan att skylla än mig själv, så får väl leva fattiglappsliv fram till den 25e då ...

Nu ska jag fortsätta min skype-konferans ^^

Kvällskvist

Ah. Bara sådär blev jag sugen på detdär med gaddningen. Har ju dendär texten jag fnular på. Men hmh, vart någonstans & så var det detdär med snittet.. Om jag fortsätter känna mig sugen & kreativ så ska det nog gå framåt. Hur som helst. Har fixat allt för att kunna gå vik-tjänst inom skolorna, ska bara in & lämna/visa lite papper på kommunen. Såklart är det slut på bläckpatroner i skrivaren så det gick inte så smidigt att sriva ut PN's. Får se efter mötet nästa vecka hur det går med jobb nr.1, hur mycket det blir & så. Känns ju som att jag hellre jobbar där egentligen eftersom att jag trivs så fruktansvärt jävla bra, & är hemma där. Men är det inte så mycket jobb så är det alltid bra med lite extra ju. Annars har min dag varit alldeles jättebra. vart på Kommunen & fixat, hälsat på Jossen på jobbet, traskat runt på stan med Sigge & sedan fikat med henne, Petra & Maja. Mojs. Sen blev det köris med Siggen. Shit, ganska mycket har släppt från teorin för mig alltså. Men blir väl så.. Bra med lite repetition! Nu ska jag nog dra en dusch, för efter 22 ska det skypas med mandus! miwiwi.

pussiduss♥

& helt plötsligt

- blev jag sugen på ännu en gaddning.

FAIL

Jag sitter fortfarande här vid datorn, & kommer troligtvis att göra det ett tag framöver. Ute regnar det. Likamed sämsta peppet till att gå upp tidigt imorgon bitti med anledning för att gå ut & gå (om det fortfarande regnar) Sååå. Vi får se hur mycket som håller av det jag skrev innan! Haha. Nej, ska väl inte vara en pessimist mitt i alltihop, Aldrig en fördel! Men tyckte det var lite ironiskt med tanke på den plan jag just strategerat.


Det var den tolfte

Är ganska så tröttis just nu, av någon anledning. Kände mig ganska så trött redan när jag kom hem efter 17. Fick egentligen inte för mycket gjort idag. Beror väl på hur man ser det, en ny til på onsdag - nästa vecka. Suck. Tröstade mig med att hälsa på tantisarna & fika med personalen. I över 2h ... Jag har för mycket tid. & inget att göra av den. Varenda dag rinner iväg & påminner mig plågsamt om vad jag tappar. Skulle kunna åka till sthlm än en gång, Med var nyss där, & egentligen har jag inte råd. Det kanske blir en till resa, innan den planerade. Så jag håller pengaplaneringen lite. & resa till sol & härligheter skulle man kunna göra, men då är dessa dagar som känns som så många - ändå för få. Herregud. Vad ska jag ta mig till? Får väl läsa ut ännu fler böcker & städa lite till. Haha. Nej. Min plan hittills är att jag snart ska lägga mig & gå upp tidigt imorgon bitti, sen ta en promme. Fick mersmak för det idag. Fasen, jag har ju saknat att promenixa långisar. Min kropp gillare, & jag behöver det. Sen ska jag hem & ner på stan, hade jag tänkt. Höra mig för & uträtta lite ting. Owah. Får se om jag kommer upp som tänkt bara.. >< Något annat min kropp uppenbarligen gillar är att sova djupt & länge. Hmhm.


Pannband




Hei! Såhär råkar jag se ut just nu. Håller på att klä på mig & ska snart traska iväg emot stan. & så pannband då, hur längesedn var det man hade ett sånt egentligen? Köpte dethär flätade i sthlm på kära hm. & jag gillare. Jag som är ganska så jättedålig på att klä mig varm med mössa & såntdär. Egentligen är det ju inte så kallt ännu, & när minusgraderna trillar ner så kommer väl ett ynka pannband inte hålla heller. Men shit vad gött för öronen ändå (: wih. Det var en bra grej att köpa minsann. Sen att håret åker upp lite & att man ser ut som någon Björn Borg / Long head, det får man överleva. Haha. Om jag känner mig rätt är just detta en sådan grej som jag skulle kunna köpa i fler färger av. >< Vi får se, vi får se. & så lite bilder på mig också, så ni minns hur jag ser ut, kompisar ^^ Första bilderna på mig här - som blondie, också.

Nu ska jag promenixa iväg. Ska bli nice med en långis faktiskt. Ha'de gött! ♥

Funderare






Ja/nej? Mörk/ljus? Skulle dock vara ganska perfekt storleksmässigt till vintern. Den senast inköpta väska jag nöter var dag är jag nöjd till tusen med, men till en tjockare kappa & fetare kängor känns den lite fjuttig av sig. Har hittills levt de tider igenom med att stoppa sakerna i fickorna. Hmhm. Men vi får se, det funkar ju det med. Hehe.

Walk in closet





Klickar runt lite på styleroom för att inspireras, eller bara för att titta på lite fint. Just nu är det mycket kring kläder & garderob i mitt huvud. Jag har tillslut insett att jag har åt helskotta mycket plagg... Dem finns överallt & blir gärna & ofta till en oröra. Sådant som stör mig, haha. Mina två klädstänger jag har blivit tvungen att inhandla på IKEA är knökfulla & dessutom ganska feta & platstagande i mitt lilla rum - med alldeles för mycket prylar/möbler. Det är ju egentligen (trolitvis) inte så mycket mer plats jag har här, än vad jag kommer att få i mitt egna första boende. Så att ha så banalt myket med saker är varken bra nu eller då egentligen. Men herregud, vad ska jag göra? Jag gillar allt trots allt, så innan jag tänker ut ett sätt att göra mig av med allt försöker jag knåpa ihop något sätt att kunna organisera ihop det lite smidigare istället. Jag har ju min lilla garderob man kan gå in i, på hela 2m2. Eller ja, det skulle inte riktigt gå att få plats där heller faktiskt, om jag hade alla mina kläder/skor inom denna area. Sååå, en stor eller åtminstone lagom stor, walk in closet är en jävla bra grej. Jag kan ju i allafall hoppas på att jag kommer ha en i framtiden. Någon gång. Denna hade många bilder att bjuda på & jag gillade den dels för den blå/vita inredningen, hehe, & för att den var lagom stor. Googlar man WIC så kommer det bara fram en massa överglansiga, stylisch & pryda garderober stora som lägenheter. Tror fasen inte en sådan yta behövs, & så får det gärna vara lite mys & hemmabyggt. Så nu vet ni alla vad jag tycker om det ^^

11 SEPTEMBER

Hela 10 år har passerat. Shit, var jag bara tio år gammal? Tiden går galet snabbt, & jag minns dagen som om det vore igår. Dagen idag har till skillnad från igår endast bjudit på mörka moln & regnskurar. Jag har tittat på relaterade program till dagens datum, druckit te & kaffe, läst ut böcker & promenerat med tboy. Plötsligt var klockan kväll också.. & det suger att det känns som att jag bara låter dagarna gå. Isch. Imorgon är det i allafall måndag, hoppas på bättre väder & lite ordnade saker. Fortsättningsvis ska jag läsa vidare & duscha. Känner mig inte alltför upptagen må jag säga..

Hoppas ni har en fin dag♥

Sometimes I get a good feeling


Älskade internetanslutning

Mmmh.. mitt internet ♥ 21.00 igåt kväll beslöt det sig för att lägga av, nu fick jag igång det. Aoych, vilken tålamodsträning man får av dethär alltså.. Nu när som helst ska det i allafall grillas här hemma. Sista gången för i år kanske? Hur som så bjuder vädret på finfint solsken idag & det är uppskattat av mig må jag säga. Ohow.

Ha det ♥

Komihåg








Torrshampoo skulle fan vara bra att ha ... -.-








Fredagers

& så inleder vi helgen då. Segast.se. Nei, men lite så känns det. Vädret skiftar från sol till regn & jobbet lyser med sin frånvaro. Vill ha nästa vecka nununu. Suger att sitta hemma ju, därför går jag upp till Joss & huset nu! :)

Kandelaber





Finfina ju. Har stått inne på lagerhaus & spanat på deras några gånger, ångrar lite smått att jag inte köpte i allafall den lilla nu till höstmörkret då jag tänder ljus överallt & hela tiden. Fin bara i sig är den också. Finns liten för 249:- samt golvstor för 995:- inne på Lagerhaus för den som vill veta.

Skype

Denna dagen har vart lång. Alldeles för lång för att inte ha något alls att göra. Blankt papper, no plans. Haft p här i sällskap + planering av resan en stund. Så nu ser jag fram emot det, pepp som - ! Dock är det hela 2 månader kvar. Visserligen bra, för då är det planerat att det ska jobbas. & ännu bättre är det att ha något att se fram emot. Speciellt något som det, sol & bad. Oh. Så, denna dag har smått tagit kol på mig. Jag har krupit efter väggarna från & till. Nu är det kväll & skulle helt enkelt ha kunnat vara sovtime, men jag sover inte. Har pratat med paris för andra gången idag, & skype är så bra för det får det att kännas som om de som är för långt borta är lite närmre. Är lite smått rädd för att jag inte ska somna också, därför jag nog inte ligger & snarkar redan. Men jag får väl göra ett försök, denna helgen kommer bli ganska så seg har jag på känn. Mmmh.

Natti♥

Random





Som bara den. Men att kolla bilder är kul.

Det kan bara bli awesome






Sådär då. Nu sitter jag & p & har kollat resor. I slutet av november bär det troligen av till turkiet en sväng! ÅH säger jag bara, det kan bara bli awesome! Lite sol mitt i vintermörret, låter lysande.

Blåvitt porslin

 

 

 

 

Jag har fått en totalfjong på dethär med blåvit porslin. Eller så har jag haft det utan att tänka på det. Det får mig att tänka på utlandet. Lite grekiskt sådär, men mest på Polen & min barndom. Min moster har nämnligen allt i hela köket blåvitt. I det lilla utrymmet är allt från kakel & serviser som pryder väggarna i dessa färger, & hon har alltid älskat det. Jag tycker också om det. På mitt sätt. Den utan handtag hittade jag på Lagerhaus för ynka 29:-/st. De två andra kommer från Åhléns, kaffe samt tekopp för 39/49:- om jag inte minns fel. Fick följa med från sthlm även dem. Ser kanske kanske plottrigt ut såhär från skärmen, men tillsammans är dom ganska så väldigt fina faktiskt. Dock är en del nedpackade, i väntan på att göra sitt jobb i mitt framtida egna lilla hem. Hihi.


Ganska spontan dag

Japp, hann med banken igår. & precis då jag kom ner till stan ringde telefonen & mötet var avbokat pga att det hade kört ihop sig. Får vänta till nästa vecka & AH, det vill jag inte. Tycker det är ganska så jättetråkigt att inte ha planerade dagar & skjuta på jobbandet såhär. Tyvärr regnade det också så gick inte & hälsade på dem som planerat. Stannade på gågatan & gick i lite butiker. Fast efter att ha strosat runt på Drottninggatan blev jag måttligt imponerad & än mindre stimulerad. Stämde träff med Sigge & Petra istället. Blev en lång fika på ks & det var så mycket bättre. Efter det drog jag hem & inväntade Josefine för äntligen kunna gå & hälsa på dem & se på huset. Tog lille t med mig & gick upp. OH, det blir så nice detdär. Inte många 20-åringar som har så fräscht hus minsann. Imponerad av att de gör allt själva också! Duktiga, duktiga. Dit kom även P & S senare, & det slutade med att vi + hunden satt i sigges kök. Där sitter man fint tycker jag. Sitter & pratar medan tiden rullar på. Jag uppskattar såntdär mycket. & snart drar även Sigge iväg till frankland. Vad är det med detta land? Haha. Blir att hälsa på i allafall. Kulisch. Nej, nuså. Har inte för mycket planerat denna dag heller. Usch. Men ska väl ta & avsluta detta inlägg i allafall.

Ha en bra dag♥

Slowmotiooon

Jevlar. Hejj segast! Kom inte upp först än 10.00 & efter att ha telefonjagat en snubbe om lösenord till datorn på jobbet är jag inte klar först än nu. (& lite andra saker förstås) Får se om banken hinns med innan eller efter jobbmötet. Ah. Segast i stan, måste vara jag det. Blir förövrigt så glad över kommentarer ni lämnar (: & kul att det är så pass många som läser bloggen också. Jag blir lite smått förvånad ibland, för vad jag kan komma på har jag inte berättat om den för mer än vad som ryms att räkna på alla mina fingrar. Hursom, ha en kung dag för nu måste jag rusa. Ut i regnet, ohdamn.

puss! ♥

Men hallå gerej då

Jag trode faktiskt att jag var ganska så frisk imorse när jag vaknade. Följde med en sväng ut i skogen även idag, tog tag i garderoben för att det inte hanns med igår + en annan städningen, så nu är det fixat & nice som tusan. Men attan, vilken huvudvärk följd av illamående som stod till pris av det då.. Usch & fy. Ingen höjdarkänsla detdär alltså. Somnade i soffan några timmar efter maten + värktabletter, men icke..  Slökollade Idol & nu sitter jag här & känner mig grötig i halsen med en pumpande värme i huvudet. SUCK. Tänkte sitta uppe till 23 & se på satc som tydligen börjat gå igen. Men får se om orken räcker till. Blir så fruktansvärt trött på att vara sjuk, & att inte bli frisk. :x Irritation. Imorgon blir det i allafall att skutta upp i tid, ta en dusch, förbi banken & sedan jobbet. Då skiter jag fan vad kroppen säger. Sålänge jag inte kräks någonstans får det vara lovligt.

pussN♥

Hemklickat






Påväg till mig just nu. Var lite tvek, men tog en storlek större så att den blir lite häng n' oversize, hoppas det blir brao. Har ingen vinterkappa till i år så lika bra att vara redo inför vintern. Rabattkod 9382 för den som vill nyttja 25% på hm! (:

Påväg mot friskheten

Tjo to the ho. Det är galet vad lite som händer i ens vardag då man är sjuk & kapabel till nästan - ingenting. Har dock vart ut i skogen & plockat lite svamp & bär med mor min. Lite luft till lugnorna borde väl inte skada. Får vi hoppas. När jag ska ner & planera jobb på onsdag hoppas jag att jag är helt frisk. Det blir inte så nice att sitta på ett tyst kontor med kittleri i halsen. Ni vet, det kliar så fruktansvärt att det börjar tåras i ögonen men man kan helst inte sitta & hosta stup i ett. Kanske inte är värsta tänkbara situation just på onsdag, men hade i allafall så under en föreläsning i skolan förr, det var ganska vidrigt. & jag tror inte jag minns något alls personen snackade om då jag hade fullt sjå med att koncentrera mig & försöka kontrollera det inre. Apropå korv & för den som ville anteckna.. Annars dricker jag te med citron, som är vår lilla huskur i denna familj, & väntar på maten. Det kurrar faktiskt i min mage idag & det är nice att känna lite hunger för en gångs skull efter dessa döda dagar. Senare ska jag ta tag i min garderob & städa den. För jag har upptäckt att förutom den så har jag ådstakommit en någonlunda ordning bland mina saker, så som jag vill ha det. Sen, eller innan skulle jag tro, ska jag dra en slappis framför Idol som drog igång igår. Tycker det är ganska kul & kolla i början faktiskt. Sånna som är sorligt dåliga, men mest tittar jag för dom med talang. Jag kan inte sluta att imponeras av människor som kan sjunga eller spela instrument, än mindre de som kan det i en kombo. Säkerligen för att jag själv är totalt tondöv & inte ens har vågat röra ett instrument i mitt liv. Tänk om man ändå hade en liten halva av den talang de flesta av dem bär på..

Jag får helt enkelt leta vidare efter mitt kall. Haha. Trevlig kväll på er sålänge (: ♥

Javisstja



När jag strosade runt på sthlm's gator fann jag denna dam inne på BikBok. Det var både lite otippat & kul tyckte jag ^^

c a r o l i n e   w i n b e r g

Icke existerande dag

Så känns det. Som att söndag den 4 september är struken från sin existens. Jag sov bort hela förmiddagen/eftermiddagen, efter att ha tappat många timmars sömn inatt. När jag senare gick upp för att få mat i magen & förhoppningsvis lite energi av detta kunde jag ändå knappt påminnas av annat än den bultande huvudvärken & smärtan i kroppen. Mina leder puslerar likt tränings/muskelvärk & temperaturen går upp & ner om vartannat. Kul. Jag är helt enkelt sjuk, & det lite värre än vad jag trott. Har ingen alvedon eller ipren till hans här hemma heller, så för tillfället leker sjukdomen i mig efter egna gränser. Rotade fram dicklofenacen jag fick för längesen, men det var inget som rekommenderades att ta i samband med mina andra tabletter. Synd, för dem kan sin grej i allafall. När jag väl la mig igen efter mat & försök till att göra något vettigt, som att städa bullret i badrumsskåpen & rensa tvätt, kom jag inte upp igen i första taget. Jag somnade om & fick stryka besöket i jj-huset idag. Riktigt tråk. Jag som inte vart där på ca 2 månader & är så förväntansfull på att se det hitillskomna resultatet. Får leva på minnena av korten jag sett några dagar till. Vilket såg minst sagt bra & lovande ut! Oh. Tänk att ha ett hus & styra & ställa i efter sig själv & sin egna smak. Ihow. Får se när jag sitter i den positionen, sålänge får jag glädjas & imponeras av andras verk. Innan klockan blir för mycket måste jag hoppa in i duschen också. Det är dagens krav till mig själv, för håret har minsann inte kommit i kontakt med vatten sedan i onsdags... (!)

Krya på mig själv & ha det bra ni ♥

Helvetesnatten nr. 1

Täppt näsa x 50 + ingen nässpray = Dåååligt.

Sjukis

Nu är det i full gång skulle jag tro. Wiwi, kul & bli sjuk. Jag som tänkte träffa någon att socialisera med under en fika eller liknande imorgon. Vi får se, vi får se. Har pratat bort en timme med Uppsala i telefon, jag tycker om att snacka i tele jag. Sånt är mys, & vad gör man inte när det är flera mil som skiljer. Hoppas jag ska kunna komma förbi både dit & till sthlm någon gång senare i höst. Annars har jag lagat & ätit mat, läst & tänt massa levande ljus i lyktorna på altanen. Blev riktigt mys i mörkret. Nu blir det en kroppis, sen sovaaa. Nattinatt gulls♥


Fotografen



Sådär då, försökte klicka fram lite kort idag. Speciellt för dig Amanda (; Det var verkligen inte det lättaste att få skorna bra på bild, så det blev som det blev. De är helt enkelt snyggare i verklighet, men det får duga! :) Passade på att ha klänningarna som jag köpte i sthlm på också, trots att det syns - näst intill inte alls. Hur som, en kritvit långärmad sak från indiska & två cremefärgade från Vila. Den ena med en spetskant efter ryggen & den andra lite längre helt i septs. Sådär som jag gillart ni vet. Alla 3 på megarea också, fyndelifynd.

- Ursäkta röran i bakrunden & den skitiga spegeln ><

Sysselsatt

Goddagens! Somnade nog innan 22 igår kväll - så trött var jag.. Men även om jag ställde klockan på 9.00 imorse & till & med vaknade en halvtimma innan kom jag inte upp först än strax innan 12 ... -.- På onsdag bestämnde vi tid & dag för möte, jag & Anna-Lena. Jag ska lära mig datasystemet & skriva in när jag kan jobba. Vilket är varje dag månaderna framöver, enligt min plan. Så de dagar jag har lediga fram tills dess ska jag försöka utnyttja. Jag har börjat packa in allt mitt porslin i form av te- & kaffekoppar. Det fick bli några kvar, men inte alla då jag själv trots allt inte behöver 16 att dricka själv ur.. Sen ska jag ta tag i garderoben & lägga undan de converse jag inte använder för tillfället. Jag fann dem alla i en stor svart sopsäck när jag kom hem nämnligen. & jag förstår att det inte är så poppis att 14 par skor i alla regnbågens färger ligger huller om buller i hallen. Sååå, tur att jag spar på alla kartonger jag får med skor & kläder. Ska nog dock sno några större på jobbet framöver. Så det är vad jag är mitt upp i idag. Plock & sortering. Har dessutom lovat farsan att måla om dörrar & knutar på garaget. De har så mycket projekt åt höger & vänster både hemma & på gården, så det lilla ska jag väl kunna göra som tack för att de livnär & håller mig här gratis & allt. Hehe.

Ha en kung dag (: ♥

Dit & tillbaka igen

& så var man hemma igen, i lilla Mora. I måndags var tågen försenade hela jävla dagen, det började redan på morgonen då det gick kl 8.00 istället för efter 6 som var meningen. Frustration! Dock fick jag skjuts med en kvinna som skulle ner till sjukhuset i Uppsala med sin son, om jag gick med på att byta av henne ifall att hon inte orkade köra hela streckan själv. Självklart gick jag med på det, trots att hon faktiskt klarade av att köra hela vägen själv. Vi pratade om allt mellan himmel & jord & jag fick serva henne med kaffe. Så det gick finfint, med lite sällskap en lång biltur känns den kortare & jag tror jag gjorde henne en tjänst som satt där & fick henne att glömma sin trötthet en stund. När jag väl kom till Uppsala hade även förseningarna hunnit dit, så det slutade med att jag hamnade på Mora tåget ändå.. Där satt hur som Lisa, så jag fick i allafall sällskap den sista biten. Sen mötte vi upp Amanda på centralen innan de två tog sig till hotellet & jag hem för att lämna bagage & byta om. Sen blev det stan & middag. En otroligt mysstämplad kväll må jag säga. Skratt tills kinderna värkte & mat som fick munnen att brinna. & så en & annan god drink till det. Men det bästa var väl klart sällsapet. Miwi. Övriga dagar har jag försökt att socialisera med min syster mellan hennes pressade schema fullspäckat med en massa to do's. Inte alls det lättaste med andra ord, sen har jag knatat runt på stan. Herregud vad grejjer det finns överallt, hade man haft obegränsat med pengar hade man haft obegränsat med prylar också. Woh, kanske bra att det är som det är. Hehe. Hur som helst då, kom hem på förmiddagen & tog mig till jobbet direkt efter, efter att ha snackat lite om jobb, vilket happily såg väldigt lovande ut, hälsade jag på mina små favvistanter. Hämtade dessutom hem mitt paket från Henry Kole med skorna, jag kan säga att jag är minst sagt nöjd. Så det var mina senaste dagar. Det ändes bra att komma hem idag dels tack vare den strålande solen som mötte mig på perrongen, men också jobbeskedet. Ikväll ska jag bara klappa på mina nya klänningar jag fyndat & läsa tidningar. Göttans.

Pusspåer♥

Ponchomania



Det är som att gå runt med en filt om sig. Jäkla bra grej tycket jag!

RSS 2.0