HAPPY NEW YEAR!

Har sovit kasst inatt så har blivit en del kaffekoppar. Mum är sjuk, 40 i feber & har kräkts hela morgonen. Stackarn, vilket årsavslut. Just nu ligger det ett svart hav av kläder på min säng & väntar på bättre tider. Jag har hunnit lyssna igenom hela Bon Iver skivan under tiden som jag försökt knåpa ihop en outfit. Svart, som vanligt. Men ett svart nyårsfirande är helt jäkla ok. Snart ska jag ta mig ner till stan. Det blir middagslagning & firande med gott folk. Så detta blir det sista inlägget för detta år hörrni. Hoppas ni får en galen & trevlig kväll. Helst oförglömlig också, så sup inte för mycket. Min ska bli fin. GOTT NYTT ÅR♥

Röd

 

Lite dragning till rött där kanske? De 2 skjortorna & adidas jackan känns lite 'jag'. Men förutom volangerna är jackans färg ganska så vågad för mig. Men va fan. Lite färg i mitt annars svarta klädliv kan nog inte skada.

 


Sista dagen

.. på år 2010. Första januari imorn, hur sjukt känns inte det? Att hoppa från ett slut till en början sådär. Men dethär är ändå vad jag gått & väntat på. Jag behöver en nystart, lämna förflutet bakom & inta något nytt. När allt börjar om, som ett år, känns det som att det är lättare. 2010 innehöll rätt mycket, mycket fina minnan har jag bevarade. Men också, & kanske mer, ren skit. Sånt jag hoppas bli fri från med detta år. Det ska jag jobba på. Poletten trillade nog ner något igår då jag läste mina egna texter, att jag bara vagt såg på mig själv. Jag lurade både mig & min omgivning, ville inte erkänna. & nu kan jag bara ångra att jag blundade inför min egna stolthet & inte insåg sanningen med detsamma. Jag tänker inte sätta något/några nyårslöften i år. För jag tror inte på dem. Bättre att sätta mål eller bara att veta vad man vill, behöver & borde. Jag ska försöka sätta fokus på mig själv dethär året. Inte fokus som att bli självupptagen eller egoist. Bara för att ta vara på det att jag faktiskt känner mig själv bra nu & kan leda mig rätt. Kämpa med den rätta sidan & försöka kontrollera & behärska den andra. Att jag kommit en liten bit på den långa vägen är nog dels tack vare hjälpen 'utifrån', men till stor del av min omgivning. Familj & vänner som får mig att andas. Jag önskar jag kunde visa er känslan ni ger mig, & jämnföra den känslan av tomhet & kyla som kväver mig. Ni är rätt bara av att vara ni. & även om ett tack inte är ens hälften av det jag skulle vilja ge eller säga, så är det på sin plats här & nu. ♥

Text

Letade efter mitt pass igår & resultatet blev en röra i alla lådor. Redde ut den värsta idag, & hamnade mitt bland mina gamla anteckningsböcker. Jag har skrivit ner känslor & tankar i ganska exakt ett år. Varför vet jag inte riktigt, någonstans måste jag ha känt ett behov. Någonstans gör jag det väl fortvarande, då jag fortvarande sitter med min penna & blocket. Kladdar ner allt mellan himmel & jord, viktigt eller helt ointressant. Det mesta. Började bläddra i just det häfte där maj-april 'dokumenterats'. Jag har sparat varenda blad ut varenda lilla samling som förvandlats till text. Men jag har aldrig läst dem. Om jag gör det någon dag vet jag inte. Det är många sidor sammanlagt. & ja har vart lite rädd för vilka meningar orden bildat. Det fick jag smått bevisat. Ingen rädsla vaknade visserligen till liv, jag känner mig smått starkare idag. Men det gör ont, för jag minns. & jag blir lite förvånad, även om jag minns så kändes det lite värre då jag läste. Som om jag själv på något sätt bemildrat den film som om & om igen spelas upp i mitt huvud, hårt analyserad, jämt & ständigt. Jag är glad att jag inte befinner mig där idag. Jag har kommit en bit på vägen. En dag önskar jag att jag läser allt dedär & känner att jag lever motsattsen.


Annorlunda

 

Ringsamlare? Jag kanske är en ringsamlare, också?



Julkort

Idag fann jag ett julkort från Frankrike i brevlådan. Sånt gör mig så glad, mihi. Julkort är underskattat, precis som brev i sig. Handskrivna brev skickade via post i kuvert, ni vet. Riktigt fint kort också, K (: & snart ses vi! Åh, underbart.

Annars väller snön ner över Mora idag, & jag blir så trött. Hade sett fram emot fika idag & kunna traska ner till stan. För det är det jag vill - gå. Men ne, blir inte så pepp när jag skymtar vädret där utanför. Jag är redan trött på det. Men jag ska nog trotsa det & ge mig iväg ändå. Det får dock bli senare, för först ska jag åka till jobbet & lämna nyklar, sen Maxi för att ta ut pengar & hämta paket. Efter det ska jag skjutsa till järnvägsstationen då 08'an ska hem. Sen, hoppas jag att det slutat snöa så att jag kan få ta en långis ner till KS.

Glad torsdag på er♥

Ögonblick

 

Finisar - mat - bilresa genom vinterland - gangster pandan.

 

Lite från igår. Roligast e ju sista bilden, haha. Har ätit gal1 gott kött som farsan kokat ihop med öl. Ikväll beställs även resa för mig & Amanda, wiwi ((:

 


Så kan det va

Känner mig oerhört seg idag. Tiden tycks gå trögt. Förutom att ha målat stolen för andra gången & därmed bara ha en gång kvar har jag nog inte gjort mycket till nytta. Suttit i en bil & frusit & duschat en längre stund för första gången utan att tänka på tatueringen, som förresten har läkt nästan helt nu. Skinnet har åkt av & det kliar inte så förbannat längre. Bra det. Nu sitter jag i en liten sms konversation med Joel, & jag kommer på lite sådär hur mycket jag saknar min klass ibland, vissa mer än andra. Ikväll blir det nog resplanering med A eller film med alla. Låter som bra planer för Gud vad trött jag är. & därmed ett intressant inlägg. Så kan det va ibland, hehe.

Pusspåer♥

tattoo's

 

Inspiration.


Senaste dagarna

Hello. Aktiviteten här har inte direkt flödat de senaste dagarna. Men fint mår jag, verkligen. Förutom julmys & häng med familjen som vart under helgen så har jag även fått fint sällskap av vänner. I söndags var A, D & M här & vi drack te med massa prat & skratt. Svettades i vårt överheta hem  hade det allmänt mys. D stannade en bit in på natten & det blev ytterligare lite mer te & prat. I soffan nere medan allt annat sov. Lite nostalgiskt, som då vi satt långt in på natten just på denna plats med kopparna i händerna, trots att vi skulle infinna oss i skolan på första lektionen bara några få timmar senare. Igår blev det fika med M & A med lite spring hit & dit på gågatan efter det. På kvällen satte jag & A igång med resplanerna, & de blir nog av väldigt snart! (: & idag då, har hela dagen spenderats med denna trio i en bil runt omkring butiker i dalarna. Halvtidigt imorse rullade vi iväg ifrån Mora & första stoppet blev sågmyra. Fick med mig 3 skjortor där, så jag kan sluta snylta på farsans hela tiden. Sen blev det Falun & efter det Borlänge. Lite halvspontant & väldigt trevligt. Köpte även en illröd jacka som ser ut som en klänning & bakelse på samma gång. Vet inte, den är lite för färgstark för att vara jag egentligen, men shit. Så söt & billig som den faktiskt var på rean kunde jag fan inte låta bli. Sen blev det adidassak även den i rött. Jag känner att jag inte har koll på vilka slantar som rör sig på kontot nu. Får ta ett andetag & kolla in på internetbanken imorgon. Det löser sig.

Så, det var väl det. Verkligen bra dagar jag har nu. Kan inte sluta komma fram till det hela tiden. Det gör mig glad & fyller på med lite hopp också. Det är så skönt att må såhär. Att umgås kring fina människor är så bra.

tack♥

Lejontass

Goddagens. Man kan säga att jag hade mindre problem med att somna efter 8 då jag försökte igen. Jag tror knappt jag hann lägga huvudet på kudden. Verkligen bra. Om det var för tekopparna eller det långa mejlet jag skrev, eller bara för att det blev så vet jag inte. Men skönt att vakna upp efter 10 igen kan jag lova. Sen har jag gått lös på morsans hår, att hon låter mig hålla saxen egentligen. Sen kravlade jag & far upp oss på vinden. Mission hämta stolar. & om det var värt då, att trotsa min töntiga höjdskräck & stegnojja. Stolarna är äldre ön äldst. Från 20-talet kommer de & benen föreställer lejontassar. Dom är så fina att jag nästan inte kan sluta titta på dem, haha. De har väl legat på vinden redan sen mina farföräldrars tid, så de måste målas om & de har inga dynor. Men oj va läckra de kommer bli. (klitchigt språk jag använder, hah) & är det något jag tycker är kul som fan & behöver så är det lite projekt a la sånt. Dessutom har jag ju lite sånna planer med Maja & Amanda. Oss nördar emellan så kommer nog våren bli lite kreativ & rolig i sällskap av varandras projekt & närhet. hoho. Ikväll ska det bara slappas med te & sällskap. Kanske kan jag röja lite på rummet, det börjar bli mycket av alltiohop nu. Jag haar för lite plats & för mycket saker. Eller så är de lite för stora ting.

Nu blir det lite middag. & hör&häpna, inget julbord idag. Revbensspjäll here I come.

                                                                                   ♥

Två timmar

Förstår inte vad det är med mig & klockslaget 4 på morgonen. Det händer ofta att jag vaknar till då, & kan inte förvänta mig att få somna om. Man känner det fort, dedär. Efter bara någon minut kan man avgöra om man kommer få chansen till att somna om eller om man kommer ligga vaken i flera timmar. Vad man inte avgör däremot är beslutet. Jag kan inte välja eller bestämma mig för att somna om. Lite synd ju.

Men när man ligger där tyst & stilla i mörkret kan jag höra suckar & vridningar, jag är inte den ända i huset som är vaken. Jag är nog inte den ända själen under detta tak som ligger & vrider & vänder fast i sina egna tankar. För trött för att göra något åt dem, för pigg för att kunna somna om, för oförmögen för att kunna styra det. Efter att ha legat ett tag & studerat Buddhas ansiktskonturer & övervägt att gå upp för att läsa, dricka te, kolla på tv eller sätta mig här - framför datorn, gjorde jag slag i saken när papa traskade ner & slog på vattenkokaren. Det fick bli te & dator för min del. Själv sitter han & läser text-tv med sin kopp. Mum sover, som tur är. Hon sover alltid minst & dessutom besvärar mina sömnbesvär henne mycket. Att jag också tog en tablett igår borde ha knockat mig. Men det tog ett tag innan jag somnade, & inte ens hela natten höll det ut. Det gör mig lite besviken faktiskt.

Jag har i alla fall haft 2 bra dagar. I år har julen vart lite mer sådär som jag alltid strävat efter. Minst fokus på julklappar & allt dedär materiella. Allra mest fokus på att skratta, prata, skapa en atmosfär & skapa minnen att bevara. Denna julen kommer jag att minnas. Vi tycks aldrig komma ifrån matbordet. Även fast vi ätit klart av det goda från både Polen & Sverige sitter vi & skrattar & pratar, om det mesta. Alla lika mycket. Vi sitter tills ljusen brinner ut, & sen hänger vi alla i vardagsrummet. Bortdomnade av hettan som strömmar från brasan, till Harry Potter filmer & Hassan-skivor. Ja, denhär julen kommer jag verkligen att minnas.

                                                                                  ♥

GOD JUL



Sitter här & har börjat inleda ätandet från korgen jag fick från bossN, massa gottis. Till det är det kalle anka & snart blir det julbord. Hur som helst - god jul på er! (: ♥


XMAS


Plus två



 Gillar't.


Svart

Det var galet med folk ute idag. Alla affärer var packade med julhetshandlande människor & man kan ju undra varför alla ska ut i sista sekund. Man kan också undra varför jag skulle bege mig till Maxi just idag för att hämta ut paketet. För att jag ändå hade haffat bilen för dagen & om jag ändå skulle ner & gaddas kunde jag väl lika gärna ta paketet. Men ne, ingen hit att köra runt på knökfulla parkeringar & krypa hela vägen in mot stan från Noret, genom rondeller & broar. I paketet låg hur som helst bl.a detta. Allt vart svart svart svart. & jag gillare.

                                                                                ♥

Dzzzz

                     

Skrattar lite smått inombords när jag ser bilden. Ser lite ut som att jag har en osynlig glasruta framför mig, & pressar frenetiskt läpparna emot. Humh.. Anyways, nu är jag & Amanda gaddade! Äntligen. Hur många månader tog det innan vi kom till saken? Owh, nu är det klart i alla fall. Super nöjd blev jag också. & hennes vart riktigt fin den med måste jag säga. Jag har, som syns på bilden, min placerad på handleden. Är jag konstig om jag tyckte det var skönt? Förutom när det åktes på benen kanske. Började blöda lite mer än tänkt så har lite xtra lindat runt. Ni får se vad & bättre sen. (Om ni inte redan vet eller luskat ut dvs) Jag har alltså inte försökt ta livet av mig utan gått & blivit med tatuering. En liten livskamrat.

Nu ska jag gå ner & hacka ingredienser till den polska salladen som vår beblandade familj gör varje år. Polskt/Svenskt julbord u know. & så är det ju jul imorgon, hur sjukt? Känns inte alls. Men ser fram emot kalla anka & att få klä upp i lite annat än mjukisar & t-shirt i XXL, vilket är min dresscode för hemma.


Lite text

& så lite text på det då. Även om jag sov sämst inatt så är jag på rätt bra humör nu. Har nog mycket att göra med dagens planer skulle jag tro, & för att t's snarkningar gör att man har något att andas i takt med. Att jag hade en mys kväll med Maja & Amandus igår med pyssel & fix gjorde nog också att det inte störde mig att jag inte kunde somna eller låg vaken 2h på tidiga morgonkvisten. Fick duscha lite försent igår kväll & att lägga sig med blött hår är ingen hit, att man aldrig lär sig.. Tur att plattången finns. Nu ska jag klä på mig & ta mig an håret, sen blir det att hämta ett paket på Maxi & köpa lite krussidulls på tygstugan. Sensensen, salongen för lite häng innan klockan blir 13.30. Mihi.

                                                                                    ♥


Peace

                   


Bilden får bli som en liten sammanhörande sak till det som ska göras idag. Om 3,5h om man ska vara exakt. Dessutom tycker jag det blir så väldigt mycket text när jag är i farten, så en bild som avbrott i det hela skadar nog ej. Nog för att jag gillar att skriva, & även om jag försöker vara kortfattad så är det oftast något jag totalt misslyckas med. & ännu en anledning är väl att jag har dendär jäkla 'materialist'-kategorin här någonstans. Trots att jag dragit på mig ett & annat den senaste tiden så känner jag ju inte för att lägga upp det. Den bloggkategoring tillhör jag inte riktigt tror jag, hehe. & vad det gäller detdär med materialist-javisst, hoppas ni beblandat det med ironin. Klart ni har, ni känner väl mig. Hur som helst, fann denna på Weekday & det var inte så mycket fundering från min sida.

Peace♥


Här & nu

Vet inte vad jag ska skriva idag. Har haft en bra dag. Fel. Jag har haft flera bra dagar. Tack vare vissa, & jag påminns allt oftare om posiviteten nu. Jag ler oftare & jag tänker klarare. Ibland. Om det beror på det ena eller det där andra är jag inte helt säker på. Men vad det än är som lockar fram det i mig som jag inte haft på alltför länge, är jag tacksam för det. Det är nästan så att man går & väntar på att det ska bli sådär igen. Dum tanke #345.


Läste ett fint mejl från långt borta idag också. Väckte saknaden till liv lite, men också annat. Som ännu ett bevis på att jag verkligen har fina vänner. Fina, starka vänner som jag alltid lär mig något vettigt av.


Längtar till imorgon också. Ohoh. Ni får se.


Pussisar♥


Hellow

Hejej. Ville jag mest säga. Snart är det jul, snart är julen över. Det känns bra. Låt dagarna gå bara, låt det passera. Har slagit in julisarna, vilka jag är nöjd med. Är inte så mycket fokus på den biten i år så tycker jag lyckades bra med 'tanken' kring dem i alla fall. Själv har jag inte ens önskat mig något, tycker att jag har vad jag behöver & har jag inte det så skaffar jag det väl. Blir väl pengar, men det är inte så illa det heller. Igår var en bra dag, precis som jag förutspådde. Umgänge med finisar på stan, lite bilåk, fika & bak som avslut. Köpte en finfin sak att klä sig i & nu är dessutom tiden bokad. Peppohja. Idag planerade jag en sovis men vaknade efter 8, sen låg jag kvar ett bra tag med nosen inburrad i t's päls, snarkarN. Annars då? Har städat & fikat lussisar & te med mor & syster som kom hem igår. Jag njuter av nuet. Av umgänget & närheten kring folk. Ikväll blir det jobb, & så även hela dagen imorgon. Men sen, är jag ledig som fan.

Ha en fin tisdag folk♥

Today

Bradag bradag bradag framför mig. Jag känner det på mig, jag vet det. ♥

Cinnamon

Blev inga fler vändor ut ikväll. Kom på att jag var billös också. Men att avsluta veckan/helgen/jobbdagarna med ett varmt bubbelbad iproppat med diverse oljor & skum följt på att jag till & med gav mitt hår en tjänst i form av en inpackning, var inte så jäkla illa det heller. Tog mig också tid till en av alla mina krämburkar i hyllan. Fick denna gång bli cinnamon/caramel, & jag hade glömt hur jävla gott det går att lukta. yummi. Jag måste ta hand om mig mer på dethär sättet tror jag. Lite mer som jag gjorde förr. Skillnaden är att jag ikväll lät mig, eller för att det hela var förenat med ett inre lugn. När jag är lugn så kan jag låta mig njuta av stunden, av nuet.

Nu ska jag späda på kaneltemat & dricka teét som jag köpte i Uppsala. Sen får vi se, kanske kryper ner till en film. Eller så somnar jag & sover bättre än på fruktansvärt länge. Tror på det sistnämda.

                                                                                  ♥

Bra dag

Kom hem för ca 1h sedan. Kom innanför tröskeln & plockade på mig t för en promenix. Tur att någon gillar snö i alla fall. Sen blev det lite käk & nu te. Känner mig lite sådär trött men på ett bra sätt. Imorgon är jag leeedig! & det känns som bäst för att dagen ska spenderas med fint folk & för detdär, wiwi. Känner mig glad idag, för min omgivning & för att jag ser lite ljusare på detdär med framtid. I alla fall de närmaste månaderna. Jag har redan börjat planera det kommande halvåret vilket känns hur bra som helst. Hoppas bara inte denna vinter blir lång. Det fina med den just nu är den värme & mysfaktor denna juletid för med sig, men sen då? Januari-mars är ingen höjdare. & så apropå något helt annat så är det inte ens en timme kvar av Musikhjälpen. Fan vad bra det är & fan va bra dom är. Jag har vart en ännu större radio-nörd denna veckan.

                                                                                    ♥


Eclipse

Gick upp i tid idag i alla fall. Hade det dock inte vart för t som skrapade på dörren & promt skulle in så hade jag väl legat & tryckt in 'snooze' just precis nu. Men istället dricker jag te & är till & med påklädd. Känns bra. Det är något speciellt med att sitta uppe lite tidigare på morgonen då ingen annan tycks ha vaknat än. Det är så tyst & stilla. Uppskattar det litegrann just nu. Hoppas att det ska vara lugnt på jobbet idag också, som igår bortsett mellan timman 12-14 då jag visste att jag levde. Kvällen spenderades med Dominika, Maja & Amanda. Jag blev bjuden på prat, skratt & allmänt mys sällskap. Vi kollade även på Eclipse, som jag underligt nog inte sett först än då. Men nu så, huhu. Den va bra. Men jag tror nästan vi lär se den en gång till, haha. Sen på  vägen hem var vi med om en liten onykter bromskloss. Det är något som rycker lite i mig när jag ser människor som druckit alldeles för mycket, mer än vad de pallar & kan kontrollera. Vem det än gäller. Det känns inte så dumt när jag ser tillbaka lite på mig & kan klara mig utan det. Dessutom måste jag nu.

Vi får se vad denna dag ger mer än jobb. Det blir nog något bra. Imorgon ska jag & Amanda ta tag in tha plan i alla fall. Åhåh, jag är så pepp-ad. :D

Ha det bäst finisar♥

Troy



Kloka fina hund. Troyboy♥


Fuck snö

Säg vad fan ni vill. Men jag känner mig bara som ett offer i denna jävla vinter. & snön kan ta sig. Det finns inget som är ett tillräckligt bra argument för snön, än alla de nackdelar med den. Punkt slut.

Har åkt bil hit & dit i detta väder, sprungit runt på stan & saknat mening med att befinna mig här. Det känns så tomt överallt. Det känns som att man är främmande i sin egna stad. Var är alla? Jag saknar er.

Men annars är det ok. Ville bara hat-agera lite på vädret där utanför, som jag var tvungen att vistas i. Nu ska jag knacka valnötter & läsa januari numret av Elle som kom igår. Vilket kändes lite konstigt. Januari.. Men ge mig framtid så mycket som möjligt nununu. Jag vill passera vinterkyla & mörkertristess.

                                                                                  ♥


Yesterday

 


Igår fick jag min lilla sovis. Sov till & med bra, så vaknade utvilad & rensad. Sen blev det slapp i soffan framför MH, såklart. Radion går 24/7 & jag sitter som ett barn framför cartoon network eller Nickelodeon - kan se hur mycket som helst & tycks aldrig tröttna. Tänk om det alltid sändes? Neee. Men grymt bra jobb dom gör i alla fall. Sen lyfte jag på bakändan i alla fall & hamnade uppe. Väl där satt jag igång med städning. Rensade skåp & hyllor, vädrade allt, dammsög & torkade varena utrymme, tog tag i tvätten & gjorde ordning bland kläder. Kände mig lite duktig faktiskt, & det är alltid så jäkla skönt efter när allt är rent. & min nya lampa från Ikea har en kul finess, såndär vrid-knapp så att man själv kan bestämma ljusstyrkan, wowo. Den är ganska så enorm också för den delen. Ni ska veta att jag sammanbitet gick & smått förbannade mig själv över att promt ha behövt släpa med mig den från det blå-gula huset, för att ha resväskan i ena handen & själva lampskärmen i den andra så kände jag mig sådär lagomt smidig i morgonruschen på tunnelbanan & Central stationen. Men det gick la fint ändå, hehe. 

Nu måste jag sätta igång dagen. Hoppas ni har det bra♥ 


Plus fyra



Fann mig 4 nya koppar i sthlm som nu fått joina min 'lilla' samling.
OM jag gillar dem gråa då. Det turkosa i dem andra får mig att tänka på Grekland.

yumyum


Här sitter jag igen

Denna dagen har vart konstig. Konstig & lång. Det var inte först än på kvällen då jag kom hem från jobbet & satt mig ner, med noll planer för kvällen & ingen lista inprintad i huvudet på saker som skulle göras. Ingen sysselsättning, måsten eller borde'n. Plötsligt blev kvällen väldigt lång & jag känner en inre oro krypa i mig. Jag fick också känna på lite trötthet & harkel från insidan. Jag tror jag skulle må bra av att få sova en morgon utan att vakna till en klocka. Även om jag numer är kroppsligt inställd på att tydligen vakna alldeles innan 8 varenda eviga morgon. Imorgon lite för tidigt är det meningen att jag ska vara på ett möte, men jag orkar fan inte. Så dåligt. Så som jag inte vill låta mig vara. Men just nu känner jag mig lite för svag för det mesta. Jag önskar inget hellre än att få ligga timme efter timme imorgon under mitt täcke. Slippa behöva kliva upp & ta mig ut. Jag jobbar inte imorgon, inte heller på fredag. Dock måste jag ner på stan på fredag, sen jobb-helg igen. Hur mycket det än tar emot att ställa in mötet imorgon så tar det emot ännu mer att veta att jag ska vara där. Jag är inte med på rätt sätt just nu. Jag kan inte ge av mig på det sätt jag kanske kan en annan dag. Det får bli så.

Saknar sthlm något. Eller så gör jag inte det, eller så saknar jag något annat. Något saknar jag. Jag vill inte känna så just här. Men sanningen är att så fort jag satt min fot här igen så hade jag så jävla svårt med dendär kontrollen. Jag har svårt att veta vad jag behöver, & ännu svårare att förstå.

Jag hatar nerförsbackar.

                                                                                       ♥


Paint




Jag & en tavla ungefär lika stor, på golvet i Sthlm en dag.


MUSIKHJÄLPEN

Oh, det är igång igen. & jag älskart som alla andra år. Dessutom är det Jason, Nour & Martina som håller sparkarna i år, jävligt bra trioval måste jag säga. Tänker tillbaka lite första gången detta sändes, för ca 2 år sedan (?) & jag låg & lyssnade genom hela nätterna. Det var på den tiden jag sov med radion på för att det fick mig att sova bättre & kunde jag inte sova alls så var ju alltid någon form av musik en tröst. P3 nattetid är i vanliga fall ingen tröst.. ni som vet vet vad jag menar. Det är oftast sånt man inte vill lyssna på egentligen. Men musikhjälpen är annorlunda så. Tycker ämnet dom stödjer & tar upp i år är jävligt bra också - barn är inte till salu. Visst har det vart bra förr också med vatten & malaria, om jag minns rätt. Men när det handlar om just barn eller djur blir i alla fall jag mer tagen. Bra jobbat sverigesradio.

Sitter med min tekopp, som är ny btw. Kanske kan visa lite materialistiska ting jag släpade hem från huvudstan sen, haha. Men nu är jag officiellt en kopp-samlare, då får man ha mycket av det. hehe. Ska väl snart klä på mig dock, dra ut i kylan & sen jobbajobbajobba. & nästa vecka ska äntligen jag & Amanda sätta vår plan i verk också, efter att den skjutits upp allt för länge pga jobb & resande hit & dit. D ska bli nice!

Vi hörs♥

 


Norsborgsvägen

Hej på er. Nu har jag landat här hemma i dalstugan igen. Ska snart sticka ut i den äckligt överdivna kylan & dra till jobbet. Kom hem för 2 h sedan & har sen dess egentligen bara hunnit packa upp, peta i  mig lite käk & monterat ihop en lampa jag haffade på Ikea. Så ville mest bara säga 'hej jag lever', eller något i den stilen. Jag har hur som haver haft ett par jävligt bra dagar i Sthlm. De har känts som betydligt längre, & det känns sådär skumt att vara hemma igen som det alltid gör. Men jobb ikväll & jobb hela imorgon + ett massa som måste fixas nere på andra sidan bron på torsdag. Jag kommer nog med andra ord in i gamla vanor ganska snabbt.

Nu måste jag i alla fall springa. Hade♥


Stockholm

Nu drar jag.

Vi hörs♥


Kort & mörkt




NU - har jag bestämt mig. Mörkt eller ljust? Kort eller långt? Imorgon ska jag klippa mig, trixa fram den alldeles för långa luggen igen & kapa så det blir kortare också. Sen när jag kommer hem igen så färgar jag tillbaka till det mörka. Så får det bli nu. & jag tänker inte ändra på det beslutet.


Jag hatar det

Jag är arg på mig själv just nu. För att jag inte får det att fungera. För att jag inte känner något, & när jag väl känner så gör det ont. Ont & bedrövligt. Jag är trött idag, jag vet det för att jag har känt det. & i min trötthet blir mitt försvar nog också svagt. Jag vill bara falla ihop & gråta ikväll. Känna hur jag släpper & inte står emot, låta det ta över & slita mig hit & dit bäst det vill. Jag har redan lagt mig åt det litegrann. Om jag inte behärskar mig ikväll så kommer natten bli ett helvete. Jag har inte tid eller ork till det. Imorgon åker jag till Stockholm & borde vara glad. Jag är glad, för det. Men jag vet inte. Denna känslan har slagit i mig ända sedan jag vaknade imorse & jag kan inte komma undan dess grepp. Jag blir så jävla arg när det skiter sig. När jag är svag & inte ka stå emot. När jag låter det ta över & inte finner orken som taktiken för att behärska det kräver.

                                                                                


Stressform

Känner en inombordlig stress. Inte sådan stress jag brukar känna. Den stressen är en sådan stress jag inte kan ta på, greppa. Den har ingen större anledning mer än att jaga upp mig, få mitt hjärta att vilja slå min kropp sönder & samman, kväver mig eller ger känslan av att jag bara vill fly desperat, full i gråt. Inte den. Inte just nu. Just nu känner jag detdär vanliga, som många gör till vardags. Den stressen man enligt mig kan 'ta på'. Jag är rädd för att jag inte ska hinna från tandläkaren till jobbet imorgon, att jag inte ska komma upp ur sängen 7.00 när klockan ringer & planen kräver. Att jag inte ska hinna packa allt dedär som blev över & som mum vill att jag har med. Att jag inte ska hinna gå med t på pensionärsfika, sitta & äta en bulle med några äldre som jag vet uppskattar mina påhälsningar dubbelt så mycket som jag själv tycker om dem. & sen på torsdag, jag måste åka hemifrån senast 6. Jag är rädd att jag kommer sova dåligt & att morgonen kommer vara sne från början. Sedan hoppas jag att SJ sköter sig & gör så att jag kommer fram i tid. För idag bokade jag in ett frisörbesök till torsdag också, & bara jag hinner hem & lämna av min väska innan så är jag jätteglad. Jag vet inte, jag kan ta på stressen nu. Eller stress & stress. Jag oroar mig för skitsaker jag vill ska gå igenom bra & problemfritt. Jag vill fixa allt dethär vad som än säger emot. & jag tror inte jag kommer kunna känna mig lugn först än minutrarna innan jag rullar in mot centralstationen. Så jag håller andan tills dess.

                                                                               ♥


Suckkk

Blev väckt strax innan 8 av tandläkarN som sa att tiden var tvungen att ombokas för att hon jag skulle gå till tydligen var sjuk... Så typiskt. Så nu kör vi igen på försök nummer 2. Imorgon bitti, & jag som ska jobba också. Hade ju vart perfekt att gå idag så hade jag sluppit stressa imorgon, då jag börjar 16 idag. Men men, finns väl inte så mycket att göra åt det va? Nope. Somnade übertidgt igår, det är tur att jag kan få hjälp med det verkligen. Så efter 8 gick jag upp, drack mitt te & ögnade igenom den tråkiga reklamen bara för att. Nu håller jag på att försöka packa. Går sådär. Tycker det är så jäkla tråkigt på vintern då man egentligen är ganska så begränsad vad det gäller kläder. Man måste ändå ha den feta jackan & kanske mössan, halsdken & vantarna på det. Jävla bök. Ska bli nice att åka till Sthlm i vår/sommar då man kan kliva på tåget i en t-shirt & shorts. Eller kliva på tåget som bär vartsomhelst iförd endast detta. Vem vet vad jag tycker, tänker & känner om ett halvår. Vem vet vart jag befinner mig eller är påväg, egentligen. Måste ändå säga att känslan har slagit mig. Det är rätt gött att inte vara bunden till något, att jag i princip kan göra vad fan jag vill om jag får en idé eller lust till det. Ta var dag som den kommer. Att jag inte är menad till att leva ett mönster just nu, eller ligger i risk läge för att fastna i ett ekorr-hjul. Den känslan.

                                                                                 ♥

Sjätte december tvåtusentio

Ja, då var snart denna måndag över då. Känns inte som att jag gjort ett skit, även om jag faktiskt fixat lite bra saker. Det försöker jag påminna mig om hela tiden för att det inte ska äta av mig inifrån. Känner mig ganska trött, dels för att jag tagit en tablett & dels för att jag gick upp tidigt. Gå upp tidigt brukar jag ju göra, men att lägga intresse & flera timmars tid på att jobba eller hålla sig till någon form av sysselsättning gör att man inte känner av tröttheten som då man sitter & i princip väntar på att klockan ska ticka. Jag har skickat iväg lite mejl som skulle skickas, stämt nytt möte & pratat i telefon med min läkare. Jag har även städat & packat lite, & imorse tog jag min till & med ut på en promenix med t. Tänkte att lite sol + luft skulle vara bra. Annars har jag käkat lussisar & kanelbullar om vart annat som jag knäckt hasselnötter. Julen är god iaf, den saken är klar.

Juste, min sovis imorgon blir inte av heller. För jag ska till tandläkarN. Så där rök den, men men. Jag får helt enkelt sova lite i Stockholm. Har ju inget pressat schema där egentligen. Vet att jag vill klippa mig, & att vi ska ägna en dag på Ikea. Bara traska runt & glo. Fan va nice. Ska lura med mig min syster på julmarknaden i Gamla stan också. Jag har i mitt inre skyltat en längtan till att gå på en marknad. Faktiskt. Då snackar vi egentligen inte just julmarknad, utan mer en 'vanlig' marknad, med krimskrams. & ja, visst har jag dendär jäkla drömfångaren i åtanke någonstans också. Haha. Men ändå, en julmarknad kan väl aldrig sitta fel liksom. Jag kan nog behöva lite julstämning & hopp kring det. Bara av att få andas lite 08luft könns jövligt fint. Trampa runt på gatorna & bara att vara där. Det ska bli så skönt. Om två jobbdagar & ett tandläkarbesök så är jag påväg. Underbart.

                                                                                 ♥


Så kan det va

Vaknade 10 min tidigare än klockan för tredje morgonen i rad, fast det vart olika tider varje gång. Underligt. Dock snoozade jag mig igenom en hel timme & låg & planerade vad jag skulle göra & hur lång tid det fick ta för att jag skulle hinna trippa ner mot stan & inte vara försenad för det. Meningen var alltså att jag skulle va på ett möte mellan 10.00-12.00. Men för sisodär 20 min sedan blev det avbokat.. Kul. Kändes som att det skulle vart nice med en sovmorgon faktiskt. Men ju längre tiden går nu känner jag mer att det är jävligt skönt att vara uppe i tid - helt utan någon anledning egentligen. Det känns också som att jag borde göra något vettigt av detta, & det ska jag nog faktiskt också. 

                                                                                 ♥ 

Buddha & jag

Det blev senare än tänkt. Fan då. Dedär med att duscha kvällstid kan va lite delat. Men pallant & göra det imorron bitti så. På tisdag morgon får jag min sovis iaf, ah. Nu ska jag släcka runtom mig & inte tänka på att klockan ska jävlas redan efter 7. Blah. Godnatt från mig & Buddha♥


The bike song


Min dag

Jobbjobbjobb. Har det vart hela helgen, men jag gillart. Sjukt vad tiden går fort då man är upptagen också, inget mig emot heller. Det är så värt att träffa på folk & höra positiva saker också, man får hopp om mänskligheten ibland. Haha. Kom hem för någon timme sedan & nu sitter jag med några lussisar & mitt vaniljte i sängen & lite musik & ljus på det. Mys. Ska läsa igenom lite mejl ordentligare & svara, så har jag fått lite sånt bra gjort också. Efter det ska jag se så mycket bättre & avsluta hela kvällen med en dusch. Aoh. Imorn ringer klockan tidigt igen. Imorse gick jag upp lite för sent, sov inte för bra tyvärr. Men med tanke på att jag gjorde det förra natten så kanske jag inte ska klaga. Liten (stor) miss jag gjorde dessvärre var att glömma tabletterna imorse, illa A.. Men men, det får inte hända igen helst, helt enkelt.

Haha, barn är helt ok faktiskt. En kille i 8-års åldern om servetterna idag. 'Sånnahär brukar min syrra göra tuttar av'

                                                                                      ♥

TVÅHUNDRA

Blev inge tv-tittande. Det blir det faktiskt nästan aldrig för min del nu för tiden. Men det gör absolut inget alls. det dumma är bara att jag oftast får dåligt samvete för att se på tv - men inte att sitta vid denna sak aka dator. Hur knäppt är inte det då vi alla vet hur sanningen ligger till. Vem som snor mest tid allt som allt.. Aja, så mycket som jag nu sitter här skulle jag inte vilja omvandla det till dåligt samvete. För mycket hade det blivit, för mycket & lite till. Men vad gäller tv'n handlar det nog bara om skitprogram man kan sappa förbi under förmiddagen. Typ repriser från förr eller tvshop eller Oprah Winfrey show. Ah, ni fattar. Såndär = sjuk/arbetslös/bristpåliv-tv.

Blev istället för tv telefon snack i över hela 3h. Fråga dig inte hur jag lyckas, finns inget svar. Men jag tycker om att prata i telefon, oh yes I do. Denna gång med Uppsala. Jag kände att jag behövde prata med någon idag. Lite ensamt, lite sakna, lite funderingar & frågor jag bara måste kasta ut. kasta ut & veta att någon hör fast jag egentligen inte kommer få något svar. Sådana frågor, sådana konversationer. Fina konversationer & fina vänner. Fan vad jag saknar er. Verkligen. & även om vårat samtal pendlade mellan förflutet & framtid, tungt & lågt, så har jag fått en del skratt ikväll kära vän. Att prata i telefon i 3h behöver inte nödvändigtvis betyda att man har för mycket att säga, eller att man har för mycket tid. Det kan bara vara ett sätt att inte känna sig ensam, hitta en liten bit av sig själv & samtidigt höra & veta att någon tror på dig & stöttar dig. Tack♥

Nu ska jag krypa under täcket. Får bli så mycket bättre imorn istället. Playtv is the shit. Känner mig pepp inför morgondagen. Jag ska jobba & dessutom en dag närmre nästa vecka. mihi. Sov så gott♥

Shoes


Jag gillar skor. Någon dag ska jag nog faktiskt ta & räkna dem. Hur som helst - 2 nya.


Work

Hejs. Nu är veckans troligtvis jobbigaste dag avverkad på jobbfronten iaf, känns bra. Fick jobba med sällskap idag också, Maja dessutom. Kul att jobba med någon man känner lite sen innan & så. Allt blir ju så jäkla mycket roligare hur som helst då man inte är ensam. Imorgon jobbar jag däremot själv, heeela dagen. Men vet ni? Jag sov bra inatt. Helt gal1, & så glad jag var över det imorse då jag vaknade 10 min innan klockan & var pigg & pepp. Nu svullar jag lite lussisar som bakades igår samtidigt som t försöker med sina metoder. Men jag är inget offer. Sen blir det lite tv-slapp & så får jag väl kanske försöka mig på lite sömn i hopp om att det går vägen för att allt ska flyta på imorn.

Ser fram emot nästa vecka.

                                                                                     ♥


Julbak

                  

Sådär då, slänger in en rad med bilder från idag. Lite juligt sådär också, huhu. Slog mig alltså samman med morsan & farsan & bak1. Det kan vara kul att göra sådana här typer av saker tillsammans ibland, just för att denna familj är som den är, hah. & tboy var ju såklart också intresserad_hund när det var mat i görningen. Eldat i spisen har vi också gjort & det är vid sådana tillfällen jag är ganska så tacksam över att bara ha 17 grader på mitt rum. Har även fått lite bra saker fixade idag också, så det känns skönt. Bullarna blev som ni ser fula - men för den delen goda & bättre lyckade än förra året. Klart godkända från ett saffransfreak som jag. Men nu ska jag väl snart lägga mig & försöka mig på dedär med sömn. Imorgon drar en jobb-helg igång & den kommer kräva lite energi tror jag. Men hur som helst så känner jag mig rätt taggad på det. Brabrabra.


Just precis sådär

Känner mig sådär tom ikväll. Både mycket, lite, allt & inget far igenom mina tankegångar & känslovägar. Känner mig oförmögen att förklara eller få ut något begripligt & förstående. Så jag borde nog sätta punkt här. Saknar en massa idag iaf, idag & just nu. Jag dömer mig själv till en säker natt med sömn idag, så hoppas jag att jag vaknar på en bättre sida imorgon. & då ska jag & mum baka lussisar, yummi♥

Minns vi det vi önskar att vi glömde, eller har vi glömt det vi önskar att vi minns?

Det var när du sa det

' Den ända anledningen till att vi går upp på morgonen är för att vi inte dog under natten '

                                                                                  


December


Första & sista

Nu jävlar. Första dagen på sista månaden. Nu är det verkligen inte mycket kvar av 2010. Just detdär med siffrorna är ju synd, jag som är lite nördig & tänker på sånt - just 2010 gjorde sig liksom finare än vad 2011 kommer göra. hehe. Men man vet ju inte, själva året kanske blir finare i sig istället? Vi får se, finare eller ej. Det kommer nog defenetivt bli ett år som inte är likt något annat hittills iaf. Av många anledningar. Men det är ju faktiskt 30 dagar kvar av 2010 så nu ska man inte börja snacka för mycket. 30 förhopnningsvis bra dagar, dagar av det bättre. Det är ju iaf jul-månad, så det lär väl bli mys om inte annat? Tror det blir bra iaf, åker en sväng till sthlm nästa vecka, sen är det jul & nyår. Plus jobb där emellan hit & dit. Det blir nog bra det.

puss♥

RSS 2.0