Jävlar nettan

Fyfan vad tråkig jag känner mig som alldeles för sällan skriver något kul & vettigt här nu om dagarna. & att jag inte berättar vad som händer egnetligen. Men så känns det ändå som att just precis dem som ska veta - vet. Nu blir det brudkväll med middag & mys. Shittans va gött.


Snart över

Snart är mars över också. Sen blir det april. & kanske till & med vår på riktigt? visste inte riktigt om jag skule skratta eller gråta då jag skymtade världen där utanför i tinglande snöflingor. Undefär som att jag inte orkar bry mig om det. Faktiskt. Snart blir det ett ärende på stan & sen häng hos Maja. Idag ska jag försöka att inte somna, hehe. Nejdå, det är bara så skönt att kunna sitta & göra ingenting samtidigt som att man har sällskap av en finis.

Det finns många finisar, puss på er alla♥

Wuaeh, ungefär.

Var en mys kväll igår, trots att min koma sitter i. Förlåt för det, men jag antar att den som tycker det är allra jobbigast är jag själv. Skulle kunna sova & sova & sova tror jag. För övrigt så känns det som att en vecka är innehållet på en månad. Tiden går sakta & snabbt på samma gång som inget händer trots att mycket sker. Snart ska jag i allafall hoppa in i Majas bil & sen styra ditåt. Vad skönt det ska bli att slippa vara ensam. Det är fint att ha er. ♥

Goddagens

Hoho. Sitter hos Mandie & låter lite svensk musik strömma ut ur högtalarna. Solen skiner & trots att det blåser något fruktansvärt är det jävligt nice. Vart ute på en promenix har vi också vart. Finfint. & vet ni? Asfalten är helt torr, snön är så gott som bortsmällt & fåglarna sjunger sin melodi. Det kallas vår & det är lycka.

Ha en fin dag gott folk♥

Även om

det kan tyckas lite rörigt i min skalle, så är det fan rätt fint just nu.


Domdär bilderna


För jag vill bara säga att

Just nu har jag så stört underbara dagar - i fantastiskt sällskap. Denhär helgen har vart grym. Jag älskar er så fruktansvärt mycket, & jag älskar den jag blir, & det jag känner, & hur jag mår då jag är med er. Människor är underbara. Vänner är fantastiska♥

Vår efterlyses

Snö igen. I massor. Jag blir så trött. Trampade på bar asfalt under skinande sol så sent som igår, & idag? Allt är täckt av ett vitt täcke, som växer & växer. Usch. Känner mig aptitlöst på det mesta idag. Ska nog läsa bort några timmar under en varm filt. Förhoppningsvis hittar jag hem till lite sällskap senare, för det behövs nog minsann. & i helgen blir det hurtig-rutt med ligan. Det ser jag i allafall väldigt mycket fram emot, sen hur det går får vi se. Hehe.


Bara av att vara ni

& än en gång lyfter ni mig från tomhet & tvivel


Dagarna tre

Har i denna veckas dagar inte gjort så mycket mer än att lekt lite med Micke & kikat i matteböckerna. Trots att vi inte orkar hålla på alltför länge & inte gör så väldans många tal så förstår vi dem i allafall & lyckas lösa de. Det är bättre. Annars har jag inte ens orkat socialisera mer än så. Trött & eländig är vad jag går runt & känner mig. Läser boken jag fastnat i & fixat min stege, dvs kapat & målat den. Så nu är jag nog nöjd med det projektet. Vad denna dagen gjort med mig hitills, eller ännu värre, vad jag gjort av den - ska man nog inte ens tala om. Känner det lite tomt & bottenlöst. Ska i allafall traska mot salongen & Amanda alldeles strax. Det blir långpromenix i solen. & nog gör det fint med lite sällskap av denna fina dam allt. Men innan det ska jag trycka i mig min middag, som är en macka. & till råga på allt sväljs den ned med kaffe. Men hur som helst är den fint att solen skiner idag.


Elin Klings




Under Kling's tak

Words

Min dag har bestått av en efterlängtad dusch, för mitt hårs del. Ett besök på sjukhuset & en bilsväng med Micke. Inte så mycket mer egentligen. Massa sol har himmelen som vart blå & molnfri också bjudit på, trots detta kom jag inte ut på en promme med tboy först än mörkret fallit... Annars har jag även fortsatt med mitt klippande & utskrivande av texter & sådant jag ska rama in. & som smått vanligt är jag slaget trött just nu, vilket jag vart från & till hela dagen. Ingen höjdare dedär egentligen. Men man får hoppas på bättre imorn sådär. Tror egentligen inte att jag har så oerhört mycket mer att säga. Ska snart kura ner mig under täcket & hoppas på att vakna något tidigare imorn eller att jag orkar gå upp inte alltför sent. Vi får se, vi får se. Ack denna trötthet.

Godnatt på er fina♥

Denna dag

Har vart seg hela dagen. Trötthet ut i fingerspetsarna. Utifrån & in. Blev hur som helst en promme ända upp till Hånåkni med Maja & Amanda. Men orkade mig inte hem. Så efter lite temys blev jag donerad skjuts av snälla Anita. Väl hemma tryckte jag väl mest i mig kött & potatis, känns som att jag inte ätit 'riktig' mat på ett bra tag. Det är mycket söta saker som korsar min väg nu om dagarna, hehe. Pratat lite med K har jag också gjort. & det kändes som ett tag sedan, åh vad jag saknat dig fina vän. Men snart, snart snart, är du här igen. Ännu en anledning till att vänta & längta till våren (: Annars har kvällen ägnats åt att klippa & skriva ut texter & lite bilder som hittats på datorn. Några har ramats in & fler blir det. Finfint. Småkollar även på 'Bröllopsfotografen' & den känns typisk svensk, helt ok då man aldrig ser sådanadär 'typiskt svenska filmer' så vidare värst ofta. & tur är väl egentligen det. Hur som, jag har haft en braig söndag, trött & trög. Men det hör inte det braiga till saken. Så småningom blir det att sova, & attan vad jag längtar till sängen nu.

Natti♥

Just nu

Hemma hos majset med underbart folk. Jag lever & jag andas i nuet. Det är då man trivs, det är då allt är fint. Tack mina underbara finisar♥

Morgonstund

Av någon anledning hade jag svårt att somna inatt trots att jag var trött, eller var det kanske just därför? När det väl blev av vaknade jag bara några få timmar senare. & sedan klockan 4 på morgonen har jag vaknat av & till för att efter 6 gå upp. Ingen mening med att ligga & blunda då man egentligen känner i hela sig att någon sömn, det blir inte av. Ska nog dock krypa ner igen alldeles snart. Så fort filen är uppäten & medicinen svald så ska jag försvinna lite i min bok. Det är lite för stilla här just nu, för tyst för min smak. Resten av huset ligger & sover, & hade det inte vart så pass kallt som det är hade jag nog fjäskat mig in hos tboy för en morgonlångis. Fast nä, läsning under täcket får vara någon slags start på denna lördag. Vet i allafall att vi har massa sol att se fram emot, wiwi.

Godmorgon♥

Fjällräven



Grön, gul, röd eller blå?

Plockar fram förflutet

Solen skiner idag. Inget snöande & bara det är som att världen drar en suck av lättnad. För nu får det väl snart vara nog? Trots det jäkliga värdet igår så tog jag & Amanda oss ut på en promenix mot kvällen, blev dock en kort en med avslut hos Maja. Helt värt att trotsa sådant väder för en kopp te & att vara i er omgivning. Som den lilla dos jag behöver. Annars var jag skruvad av min egna entusiasm uppe på vinden/uthuset. Hjälpte far att rensa & plocka, sortera & flytta. Släpade med mig två kistor, en gungstol & en vanlig stol. Allt minst tio gånger äldre än mig. Hittade även två skjortor & en bunt affischer som ska ramas in inom sin tid. Även några kuddar släpades ner som jag vill sy om fodral till. Jaa.. det blev en massa sånt. & det är lite sjukt hur mycket krimskrams det ryms där ute, & hur mycket det fortvarande finns kvar. Mitt rum blir bara mindre & mindre. Sakerna blir bara fler & fler. Men, vad ska man göra? hehe. Annars kommer Uppsala hem ikväll & blir kvar över helgen. Ska bli mys & kul, en lugn helg denna gång. Eller, det får man väl se (:

Pusspusspuss♥

Jag tror



Allt snack. Om håret, dedär långa.
Men nu förstår jag, för jag saknar det minsann litegrann.

Falla som en flinga

Sänktes lite av vädret där utanför då jag vaknade & upptäckte det. Hamnade dock på mitt golv istället & lät kreativiteten gå loss med en sax & lite kläder. Sen blev jag nerlurad på stan av Amanda. Tänk att jag har så svårt att säga nej, & tänk att en promme satt jävligt fint då snöandet tog sig en paus i allafall. På det har det blivit lite te & mackor & snickrande nere i källar'n. Just nu känner jag mig bara trött & inte så mycket mer än det faktiskt. Jag kommer ligga & läsa ett bra tag snart, för att sedan somna som en stock & imorgon vakna upp & se att jag sovit alldeles för länge - igen. Jag känner mig något invecklad i detta nu. Så pass att det inte går att forma i några slags vetigga ord för er. Så jag antar att det är ett litet tecken på att jag nog borde sätta punkt här & nu.

Hoppas ni har en bra kväll♥

Vet ni vad?

Varför vara bitter & grinig? Varför se botten & mörker när man dessutom vägrar att se det lilla ljus som finns? Åh, varför människa? Varför?

Allt dedär om att vara påväg någonstans

Tydligen är det en sån dag idag, en sån dag då jag bara känner mig trög & tom, bara sådär. Än en gång tycker jag att tiden går fruktansvärt sakta & jag vill bara att den ska flyta fram. Fort, fort, fort. Jag vill inte ha idag eller imorgon. Jag vill ha nästa vecka & nästa månad. Jag vill inte ha nu, jag vill ha sen. Hela tiden detdär med att jag tror att tiden ska hjälpa till med det mesta, som att det är tiden som är svar på en del smärta & annan plåga. Så är det kankse inte ens. Men bara känslan av det gör att jag vill. Framtid. Jag vill hoppa fram. Spola litegrann. Annars har jag för andra natten i rad sovit i över 10h. Vart denna urartade trötthet kommer ifrån, eller snarare varför den kom tillbaka vet jag inte. & det trots att den inte är särskilt välkommen. Kankse var ett dygn i min ensamhet lite för mycke för mig själv. Jag är trots allt så fruktansvärt dålig på det. Även om jag trott att jag börjat greppa det litegrann.


Huvudvärk

B to the läää.

Sömn

Somnade någon gång efter 21 igår kväll, det efter att jag legat i soffan & försökt hålla ögonen öppna till solsidan. Helt underbart att somna så fort man lägger ned huvudet mot kudden & låter ögonlocken falla.. Sov länge, länge också. Vaknade inte först än omkring 13h senare. Så nu lär jag nog ha sovit ut allt. Känner mig trött & småtrög ändå. Men det är väl inte så konstigt efter en sån tripp i sömnens värld. Mora har tömts på skidfolk & tur är väl det. Nu kan våren ta över. & så var det visst bara 7 veckor kvar tills Cham töms på K. Helt galet va fort tiden gå. Helt galet vad jag längtar till framtid. I allafall sommarn. Mwaaah.


Dance the night away

Hallulu. Blev en grymt bra kväll igår. Som vanligt blev den inte de andra lik, utan egen & bäst på sitt sätt. Såklart glömde jag kameran ändå... Men men. Vet att Maja tog några bilder i allafall ^^ Inne på Wasa var det egentligen okänt & allmänt tråkigt folk. Även om man träffade på lite bekanta ansikten man inte sett på länge, & med vin i kroppen & vid sidan av sina finisar så höll vi oss i rörelse ändå. Även Kim var hemma från 08-bredder & det blev nostalgiska minnen & tillbakablickar, skratt & dendär känslan jag alltid känner kring dig - som att vi aldrig vart ifrån varandra. Att vi i kvällens hetta hittade salamikorvar hängandes i de nedstängda marknadsstånden, & att jag & Amanda tampades med dendär lastpallen, förblir idag & framöver ännu ett minne som får mig att dra på läpparna. Sen så kom jag ju hem några timmar tidigare än de senaste helgerna, det var alltså fortvarande natt. & det efter ett hopp in på donken som Micke så snällt ställde upp att skjutsa till. Vaknade strax efter 6 & så fick det bli. Konstigt att jag har tendens till att bli pigg då alkoholen tycks gå ut. Plockade lite i min röra på rummet & hamnade sedan i soffan med farsan & tboy för att se den legendariska vasalopps-starten. Sen var det inte mycket energi kvar så blev att sova på det. Tyvärr var jag alldeles för smart & 'gömde' min mobil på ett fiffigt ställe & har sedan midnatt vart utan. Men det fixar sig snart. För det är väl bara att börja klä sig & dras mot stan. Hälsa på Amanda på boden, fika med Kim & co. & gå förbi Maja hade jag tänkt. Fast i olika ordningar.

Puss♥


TREHUNDRA

Blåsigt värre ute idag. Hela natten också, vaknade av ilande vindar där utanför. Men ljudet är faktiskt ganska så mys också. Har hunnit ner på stan envända & hälsat på Amanda & hejjat på Maja. Nu ska jag väl fixa lite mat i magen, eftersom jag fann en påse med lussebullar i skafferiet har det liksom inte blivit annat än det.. sen blir det dusch & lite fix, för ikväll är det utgång. Ska försöka komma ihåg kameran denna gång också.

Fin lördag på er gott folk♥

MONKI

Mums på det mesta hos Monki nu? Ganska tråkiga, färglösa & basic plagg dethär. Precis som jag gillare.

 

 


I follow rivers

Sitter mitt i en missär på mitt rum. Saker överallt. Jag har rensat & tömt hela kvällen, flyttat möbler & skruvat i hyllor. Blev några spikar på väggen i garderoben för bl.a hattarna också. Så har fifflat & burnat med farsans verktygslåda & fasen vad bra det blev då. Klädstången har äntligen fått en egen vägg & övriga möbler börjar nog komma på plats även de. Annars har jag degat i soffan med en tboy på magen mestadels av kvällen. Vi var galet trötta båda två efter långisprommen ner till stan & tillbaka. & värme i all ära, men det är likamed slask & har man hund är det ingen torr histora där utanför. Blöt + sand. Mums. Fick bli badkar & stackarn var så trött att han inte ens orkade stå upp då han shamponerades, gamle lille tboy. Som för övrigt är ganska så kär i den lilla nallen han fick av mandie på MB, hihi. Imorgon är det i allafall lördag med utgång på schemat. Är redan lite smått pepp. Mihi


Piece of your action

Sitter & funderar. Tänker & känner. Detdär med rädsla. Vem bestämmer vad man är rädd för? Vem är det som får säga vad du borde eller ska frukta? Sin egna rädsla är det bara en själv som kan uppleva. Det är inget man styr. Den bara finns. Eller så är det just det den inte gör. Om jag säger att jag är rädd för det som inte kan vidröra mig, inte allt detdär som finns rumtomkring. Det ända jag är rädd för är nog mig själv & det jag kan ådstakomma. Det min idioti kan leda till. Inget annat skrämmer mig likaså, inget annat kan skada mig på samma sätt. Hur jag än gör & hur jag än blir vill jag vara mig själv & vara den som blev styrd av mitt eget. Man får se vad som är meningen & vart man hamnar mitt i det hela. För jag blir trött på tillrättavisande. & det är långifrån på detta sätt jag fungerar. En hemskt dåligt sätt att försöka tämnja en vild & enorm envishet.

Ha en bra dag sköningar♥

Några bilder

 

Bättre sent än aldrig kan man väl säga då. Laddade upp dessa bilder för några dagar sedan men det var något vajsing med sidan så det blev inget av det. Det är lite sådär kvalitékassa mobilbilder som jag tog för sakens skull, det är tydligen för svårt att komma ihåg något som en kamera. Hur som helst, de flesta kommer från i lördags. Förfesten hos Theo som blev väldigt lyckad, sen vandring till Wasa & så någon efterfest på det som gjorde att natten blev sådär galet lång igen. Men vi klagar inte. Det är något visst när natt blir till dag. Under måndagen körde vi en spel/matlagnings-kväll hos Majas far samtidigt som hon var barnvakt åt Theo. & där har vi ett levande exempel på änglabarn. För barn är inte så hemska har jag fått erfara på senare dar.

 


3 mars

Mwah.
Orkar just inte skriva något idag.
Men jag lever & har det bra.

puss

Lisa plus tjugo

Har nyss kommit hem från Lisa där jag med Amanda sat & mumsade födelsedagsfika dagen till ära då tjejjen fyllt 20! Hej systemet, hej vuxen. Det är nu det börjar, & jäklar, vad stor man egentligen blivit. Även om jag inte riktigt kan tro att jag någonsin kommer att växa upp. Blev då allt möjligt sött i mysmiljö med släkt & levande ljus. Såndär hemmakär & varm känsla jag älskar att få uppleva då jag nog inte haft överflöde av den i mina barntiders dagar. Så mys (: Annars har dagen spenderats med Micke & näsorna nere i matte c böckerna. & vet ni? Det gick faktiskt helt ok. Vi gjorde kanske 10 tal, men hey, det tar sin tid & för att faktiskt förstå dem som vi nu gjorde var vi duktiga. Sen blev det mat på KS med honom, Kim & Sofia. Trevligt, trevligt. Att hälsa på & hänga lite på Moraboden hos Amanda var inte så fel det heller. Så det är väl det jag gjort idag. En bra dag, blanding mellan sött & salt så att säga. Imorgon blir det lite mer matte, sen sjukhus & lek. & så ska ju stegarna byggas också, icke att förglömma. Skulle även ta mig ner på stan hade jag tänk, men så kom jag på att det finns faktiskt en torsdag. Sicken tur. & så är det ju den 1a mars idag också, åh. Lite närmre för varje dag.


RSS 2.0